fbpx
excursii-razvan-pascu

Azi va prezint una din cele mai bune oferte din ultimii 3 ani de la SOBHA Dubai, dezvoltatorul imobiliar pe care-l reprezint in Romania: noul cartier SOBHA Orbis.

Este vorba de lansarea unui nou proiect premium, unde confortul si luxul primeaza, intr-un carter tip resort, care va fi gata in urmatorii 4 ani. 

SOBHA Orbis este, mai exact, o comunitate, un intreg cartier, si nu doar un singur bloc in Dubai.

Facilitatile noului complex premium SOBHA Orbis 

Cei care vor locui in SOBHA Orbis vor avea parte de toate serviciile unui astfel de complex tip resort: plaja artificiala cu nisip, piscina pentru adulti, dar si pentru copii, la gradini panoramice, centru de fitness ultramodern, terenuri de sport si terenuri multifunctionale, galerii comerciale, zona de joaca pentru copii, spatii pentru gratar, gradina pe acoperis, cinematograf in aer liber, lobby-uri de lux, sali speciale pentru intalniri business, biblioteca, jacuzzi – toate la o distanta de parcurs pe jos. 

Deci va fi un loc ideal pentru a locui, prin urmare apartamentele se vor inchiria rapid pe termen lung, pentru cei care traiesc in Dubai. 

.


Unde se va afla noul cartier SOBHA Orbis 

Complexul premium SOBHA Orbis se va construi in zona Dubai Motor City si langa Dubai Miracle Garden, cea mai mare gradina de flori din lume si la cateva minute distanta de  Mohammed bin Zayed Road, cat si de Al Quadra Road, asigurand accesibilitate catre destinatiile cheie din Dubai. SOBHA Orbis are vederi catre comunitatea Arabian Ranches, catre autodrom si teren de golf. Intre Turnul A si B va fi un bulevard comercial, cu restaurante si magazine. De asemenea, complexul va oferi conexiune directa la statia de metrou (linia mov), deci perspectivele de crestere a preturilor in zona sunt mari, iar perspectivele de inchiriere pe termen lung sunt la fel de mari, pentru ca in zona nu exista un alt proiect de referinta, precum acesta. 

Preturi la lansarea SOBHA Orbis: cele mai bune preturi din ultimii 3 ani de la dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai 

SOBHA Orbis este foarte potrivit pentru inchiriere pe termen lung, pentru ca acest proiect va fi un proiect de referinta in zona.

Preturile la lansare sunt foarte avantajoase, asa cum era si in cartierul Hartland acum 3 ani. Un apartament de 2 camere incepe de la 250.000-260.000 euro, iar 3 camere de la 450.000 euro. 

Pretul pe metru patrat este sub 5000 de euro, ceea ce SOBHA nu a mai avut la vanzare de 3 ani de zile. Prin urmare, proiectul are mare potential de crestere. 

Momentan sunt disponibile inclusiv unitati la etaje superioare, dar apartamentele de 2 si 2,5 camere sunt in general cele mai cautate, asa ca daca exista interes, e necesar sa va decideti foarte-foarte rapid. 

.

Termenul de finalizare pentru apartamente este prevazut la final de 2027. 

Contravaloarea apartamentelor se achita in rate cu dobanda ZERO, direct la dezvoltator, cate 10% la fiecare 6 luni. Avansul pentru rezervare este de 10%. 

Daca sunteti din Bucuresti sau Iasi, va astept si la evenimentul offline imobiliar de vanzare, in care ne vom cunoaste si aveti sansa sa ii intalniri si pe reprezentatii SOBHA Dubai, sa le cunoasteti proiectele si sa fiti primii care au acces la cele mai bune oferte imobiliare.

Detalii aici despre evenimentul din 20 aprilie de la Iasi si aici pentru evenimentul din 21 Aprilie de la Bucuresti
Despre dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai 

Despre motivele pentru care am incredere si recomand 100% dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai, am scris aici si aici

Iar daca ar fi sa recomand din punct de vedere personal SOBHA, nu doar ca antreprenor – investitor, as adauga si aici multe motive: 40% din suprafata multor proiecte SOBHA este acoperita de spatii verzi, exista plaje private langa lagune cu apa cristalina, zona de promenada, piste de biciclete, piscine si terenuri de sport, restaurante si magazine, statie proprie de metrou etc. De aceea merg foarte bine apartamentele la inchiriere pe termen lung, iar in acest moment cererea este mai mare decat oferta pe tot ce este gata construit, prin urmare orice apartament SOBHA gata construit se inchiriaza in doar cateva zile

Despre disponibilitati si ultimul proiect lansat de SOBHA, Hartland II, am scris in detaliu aici.

La dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai, plata se face in rate pe 4 ani, cate 20% pe an, iar rezervarea se face prin plata a 10% avans.

Investitia nu presupune deloc bataie de cap pentru proprietar. In Dubai exista firme care se ocupa de toate aspectele post-achizitie, iar noi avem contacte cu toate acestea: obtinere rezidenta, revanzare, property management, inchiriere pe termen scurt sau pe termen lung, etc. 


Ca atare, daca sunteti interesati sa investiti in Dubai pentru a castiga bani din chirie sau revanzare, ori daca vreti sa aveti o casa de vacanta in Emirate, la dezvoltatorul imobiliar SOBHA, cu plata in rate pe 4 ani direct la dezvoltator si dobanda zero, ma puteti contacta prin mesaj privat pe Facebook sau Instagram, mesaj pe Whatsapp la numarul de telefon 0733.3DUBAI sau pe email, la contact@razvanpascu.ro

Daca esti interesat(a) sa primesti oferte si informatii despre investitiile in Dubai, lasa-ti numarul de telefon si adresa de email mai jos.

* indicates required

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]