fbpx
excursii-razvan-pascu

Daca sunteti interesati de un apartament in Dubai, cu un raport calitate-pret peste medie, in locatii cheie din oras, in cartiere – comunitati cu potential de crestere si nu blocuri răzlețe, un imobil pe care sa il poti inchiria sau revinde usor, sa scoateti un randament mult peste cele din Romania, va astept pe 21 Aprilie (duminica), la hotel The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection (Strada Doamnei 2, Bucuresti), sa va ofer informatii complete, disponiblitatile momentului si cele mai bune oferte la apartamentele SOBHA din Dubai. 

Pentru participare gratuita in limita locurilor disponibile, trebuie sa va inscrieti aici

De ce dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai? 

SOBHA este un dezvoltator premium din Dubai, care construieste mai multe proiecte imobiliare la 5 minute de viitorul cel mai mare mall din lume, Meydan Mall. Tot acolo se construieste statie de metrou, canal cu apa cristalina, plaja privata, dar si poduri pentru a lega cartierele SOBHA Hartland I si II, dar si SOBHA ONE de autostrada ce duce catre Burj Khalifa (practic, zona va fi la 7 minute cu masina de Downtown). Totodata, SOBHA a lansat proiecte de anvergura si in alte zone din Dubai, cum ar fi SOBHA SeaHaven, in cea mai turistica zona din Dubai, Dubai Marina, ori Verde by SOBHA, situat in zona JLT, la 5-7 minute de Dubai Marina. 

Mai jos puteti vedea un video detaliat cu stadiul constructiilor in cartierul SOBHA Hartland realizat la data de 14 februarie 2024

.

Mai jos puteti vedea un video din Galeria de vanzari a SOBHA Dubai realizat la data de 14 februarie 2024

Eu lucrez cu SOBHA deja de 3 ani, dupa ce anterior investisem si eu in proiectele lor. Apartamentele mele au fost deja gata cu mult inainte de termenul prevazut in contract (10 luni mai devreme) si inchiriate super rapid. Am la “baza” toata experienta mea in domeniu, atat ca om de afaceri, dar si experienta personala in urma achizitionarii de la SOBHA Dubai. 

Singurul dezvoltator pe investitii imobiliare din Dubai despre care s-a scris studiu de caz la prestigioasa universitate Harvard

Dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA din Dubai este singurul despre care s-a scris un studiu de caz la universitatea Harvard, in care se vorbeste despre calitatea constructiilor si dezvoltarea accelerata a companiei. Este si dezvoltatorul imobiliar in care eu am incredere 100%.

Ce se va intampla la evenimentul din 21 Aprilie, de la Bucuresti? Cum se desfasoara?

In cadrul acestui eveniment vor avea loc discutii 1 la 1 cu mine, in calitate de reprezentant SOBHA, dar si cu reprezentantii SOBHA veniti special din Dubai pentru aceste intalniri, despre tot ceea ce vreti sa cunoasteti in domeniu. Veti afla mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, o sa va prezint disponibilitatile la acel moment, ofertele speciale, noile proiecte lansate, exemple pentru revanzare sau inchiriere, etc., plus va voi oferi detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia din partea mea si a echipei mele: revanzare, inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. 

Totodata, fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle informatii despre proiect, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste, platind un avans (cu cardul) de doar 2% la eveniment (oferta valabila doar in 21 Aprilie). 

Evenimentul va avea loc la hotel The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection (Strada Doamnei 2, Bucuresti), doar pe 21 Aprilie, duminica, de-a lungul intregii zile. 

Mai jos va puteti rezerva un interval orar in care sunteti disponibili pentru o discutie cu mine. 

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN BUCURESTI: 21 APRILIE

Preturi apartamente SOBHA Dubai – de la 250.000 euro

La SOBHA preturile incep de la 250.000 euro pentru un apartament de 2 camere in cartierul Orbis, care se va construi in zona Dubai Motor City si langa Dubai Miracle Garden, cea mai mare gradina de flori din lume si la cateva minute distanta de  Mohammed bin Zayed Road, cat si de Al Quadra Road, asigurand accesibilitate catre destinatiile cheie din Dubai. In cartierul Hartland II, cel mai nou proiect SOBHA, situat in zona Meydan, la doar 5 minute de rezervatia naturala Ras al Khor, la 10 minute de cele doua scoli internationale din cartierul Hartland si la 15 minute de Dubai Mall, Burj Khalifa si Downtown preturile incep de la 365.000 euro.

Plata se face in rate pe 4 ani, iar rezervarea la eveniment se face cu doar 2% din sumă.

Plata pentru apartamente SOBHA Dubai

Pentru toate proiectele, plata se face in rate pe 4 ani, direct la dezvoltator, fara dobanda. Ratele sunt, in medie, de cate 10% la fiecare 6 luni si 40% la predarea apartamentului, in 2027 sau 2026, in functie de proiectul ales. Va putem ajuta sa obtineti aceasta diferenta de bani sub forma de credit de la banca din Dubai, fara alte garantii. 

Experienta mea in calitate de reprezentant SOBHA Dubai 

In ultimii 3 ani am organizat impreuna cu reprezentantii dezvoltatorului imobiliar SOBHA din Dubai evenimente cu vanzare de apartamente in Dubai prin mai multe orase din Romania, dar si in Republica Moldova la Chisinau sau in SUA la Los Angeles. 

In ultimul an am intermediat tranzactii de peste 75 de milioane de euro, ajutandu-i pe romani sa investeasca inteligent in apartamente premium, pozitionate foarte bine in Dubai si cu mare potential de crestere.  

.

Daca vreti sa participati la evenimentul SOBHA Dubai din Bucuresti, din 21 Aprilie, va puteti programa la ora si in data dorita completand acest formular sau trimitand un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733.338.224 (+40733 3DUBAI). 

Alaturi de mine se vor afla si reprezentanti SOBHA Dubai, ca sa va raspunda si acestia la toate curiozitatile si intrebarile pe care le aveti despre SOBHA si sa va ajute sa faceti rezervarea pe loc. 

Aici am scris detaliat despre ultimul cartier lansat de SOBHA Dubai – Harland II

EXCLUSIV: Cadou vacanta in Dubai doar la evenimentul din 21 Aprilie, Bucuresti 

Doar in cadrul evenimentului SOBHA Dubai din Bucuresti, 21 Aprilie: acces la cele mai bune oferte si disponibilitati ale momentului + Cadou Vacanta Luxury in Dubai pentru toti cei care fac rezervarea pe perioada evenimentului. 

.

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN BUCURESTI: 21 APRILIE

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]