fbpx
excursii-razvan-pascu

De-a lungul vremii, am abordat pe paginile mele de social media subiecte diverse, dar concentrate in jurul a doua teme mari: calatoriile si antreprenoriatul. 

Iar daca despre calatorii am scris destul de mult in ultima perioada, despre proiectele in care sunt implicat din postura de antreprenor, consultant sau investitor am vorbit mai putin. Ce-i drept, job-ul meu de “calator full-time” nu imi permite sa ma implic in toate business-urile in care cred si din care mi-ar placea sa fac parte, asa ca, pentru a-mi diversifica portofoliul si a-mi alimenta pasiunea pentru antreprenoriat, m-am orientat spre domenii care nu imi necesita prezenta fizica atat de mult pentru a putea functiona. 

Astfel, pe langa investitiile la Bursa si in cryptomonede, un alt domeniu ce mi-a starnit interesul de vreo 4 ani este piata imobiliara, fie ea din Romania, fie din afara tarii. Piata imobiliara din Romania pentru ca a oferit nenumarate oportunitati in ultimii ani, si piata imobiliara din alte tari in care am calatorit, pentru ca in unele dintre acestea oportunitatile de abia acum apar. 


Iar daca acum vreo 9 luni am investit deja in Dubai, in ultimele luni am semnat un parteneriat cu dezvoltatorul de acolo, pe care il reprezint in Romania din punct de vedere marketing si vanzari. Practic, promovez exact proiectele in care am investit si eu, considerand ca este cel mai credibil asa: nu e doar marketing, ci acolo am pus si eu banii la bataie, deci si increderea mea. In ultimele 4 luni deja in cercul meu de cunoscuti si prieteni am discutat despre asta, iar pe cativa dintre acestia i-am ajutat sa investeasca si ei, unii dintre acestia chiar milioane de euro. 

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]