Ma numesc Razvan Sebastian.

Am 32 de ani si m-am format in 2 multinationale: Orange (1 an) si ING (6 ani). La 26 de ani am devenit Corporate Clients Manager in grupul olandez ING Asigurari & Pensii (acum NN Asigurari de Viata).

Din 2012 sunt fondatorul Travel Communication Romania – agentie de PR & Marketing & Events care initial lucra exclusiv pentru afaceri din Travel & Lifestyle, iar acum organizeaza evenimente corporate si face comunicare pentru companii din diverse domenii (Financiar, Pharma, Logistica, Medical, Banking, ONG, etc.). Colaborez pe proiecte de consultanta in marketing si PR cu companii mari din turism si hospitality sau regiuni turistice din Romania si din strainatate (consultanta de marketing in turism, PR si promovare in presa, promovare in Social Media, organizare de evenimente).

In 2014 am lansat Asociatia Travel Focus, un ONG care promoveaza turismul in general, legatura dintre New Media si turismul secolului XXI, regiunile turistice din Romania, gastronomia, mestesugurile, antreprenoriatul, tinerii si traditiile.

Am terminat Facultatea de Marketing la ASE Bucuresti in 2008 si un master in Comunicare la SNSPA. In iulie 2013 am obtinut o bursa oferita de WU Executive Academy pentru a urma un program de Executive MBA la Universitatea de Business si Economie din Viena, in perioada 2013-2015, si un curs de Global Strategy la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA).

Am fost vice-presedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania, iar acum sunt membru in board la Danube Competence Center din Serbia.

In martie 2013, revista Forbes m-a inclus in suplimentul „30 sub 30”, in care au nominalizat 30 de tineri sub 30 de ani a caror activitate merita urmarita in Romania.

Intr-un top al influencerilor din online-ul romanesc, realizat de TreeWorks, acest blog a fost pozitionat pe locul 3, iar pagina mea de Facebook s-a clasat pe primele locuri ca vizibilitate in Romania. In mai putin de un an de la lansare, Travel Communication s-a clasat pe locul 5 intr-un top 10 al celor mai vizibile agentii de PR din Romania.

Am scris articole de turism in National Geographic Traveler, revista Blue Air, Hotnews si in multe alte publicatii.

Partenerii media si promotorii calatoriilor mele sunt Europa FM, Pro TV, Adevarul, Forbes, Realitatea TV, National FM, Libertatea, Kanal D, Antena 3, B1 TV, Radio Romania Actualitati, Mediafax, Agerpres, Gandul, Antena 1, Prima TV, Wall-Street.ro, Business Magazin, BIZ, TVR, Digi 24, Elle Romania si multi altii.

Iubesc calatoriile si calatoresc cat pot de mult prin toata lumea. Calatoriile sunt pasiunea si binecuvantarea mea. Am calatorit pana acum in peste 70 de tari. Am o colectie mare de lingurite de ceai de peste tot din lume si alta colectie (si mai mare) de magneti de frigider.

Imi place Romania si sunt printre cei care se simt bine in tara lor. Calatoresc cu drag in Romania si am incredere in viitorul meu aici.

Promit ca acesta sa fie un blog de bun simt, optimist, exclusiv cu articole de calatorie, lifestyle si despre business / antreprenoriat.

Ma gasiti si pe:

Blog’ s FacebookPersonal Facebook; LinkedInInstagram

Cateva fotografii din calatoriile mele:

Marele Zid Chinezesc, Beijing, China

Hong Kong

Ushuaia, cel mai sudic oras al lumii, Argentina, America de Sud

Cea mai mare colonie de pinguini Magellan, Argentina

New York, preferatul meu

razvan pascu

Cambodgia

Sri Lanka

Dubai

Razvan Pascu in Dubai

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!