fbpx
excursii-razvan-pascu
Cum va putem ajuta eu si echipa mea?

Sunt multe de discutat despre aceste proiecte, facilitati, preturi, ce merita si ce nu merita, la ce sa fiti atenti, ce faceti cu proprietatea dupa ce va fi blocul finalizat, cum merita inchiriat (pe termen lung sau in regim hotelier) si cum procedati pentru a alege cea mai buna firma de property management cand veti intra in posesia apartamentului, cum se procedeaza cu rezidenta in Dubai sau cum sa faceti economie la comisioanele bancilor din Romania si ce banca sa alegeti pentru transferurile bancare/platile catre Dubai – iar cu toate acestea va pot ajuta din exemplul personal, daca luati in calcul o astfel de investitie.

Eu lucrez doar cu dezvoltatorul Sobha din Dubai, pe care il consider nu doar unul de top in ceea ce priveste calitatea sau seriozitatea, ci si unul dintre putinii care nu au fost implicati in scandaluri de niciun fel (mai ales in cele legate de calitate, care poate fi o problema uneori in Dubai).

Disclaimer – Iar in final vreau sa mai precizez ceva: toate aceste calcule de mai sus le-am realizat intr-o varianta pe care nu o consider nici cea mai pesimista, insa imi pare una reala si decent de obtinut. Nu am vrut sa merg pe vreo varianta mega-optimista ca sa iau ochii nimanui cu cifre bombastice, ci consider ca am fost moderat si am tinut cont de cresterile din ultimii 2 ani, am tinut cont de preturile actuale pe proiectele off-plan versus proiectele gata construite in Dubai, de sistemul avantajos de plata in rate, de chiriile care se incaseaza acum in zona, pe studiile care arata ca inca piata din Dubai se afla cu aprx 30% sub nivelul din 2008, deci mai are mult potential de crestere. Acum, bineinteles, eu nu sunt Dumnezeu si nu detin adevarul absolut. Va indemn pe toti sa va faceti propria cercetare, propria verificare, sa puneti intrebari si sa aflati raspunsuri, si mai ales va doresc sa discutati cu oameni de vanzari onesti, care sa va prezinte realitatea si sa nu va vanda povesti (ieftine, dar care in final se vor dovedi scumpe). Le-am spus tuturor clientilor mei sa citeasca de 2 ori contractele si ofertele primite, sa intrebe cand nu inteleg, sa citeasca cu atentie termenele de plata, sa isi calculeze bugetul in mod corect si sa faca aceasta investitie doar daca si-o permit. OK, inca gasesti in Dubai apartamente la preturi cat un apartament din Bucuresti, dar totusi o achizitie de apartament in Dubai nu este ca o achizitie de cutie de bomboane si nu am recomandat nimanui sa isi bage la astfel de investitii ultimii bani, chiar daca sistemul de plata in rate este extrem de avantajos. Consider ca oricine a citit acest articol pana la capat este un om adult, matur, intelept, si este in stare sa ia o decizie asumata. Eu imi doresc doar relatii pe termen lung cu clientii mei, am doar intentii bune, am muncit toata viata mea pentru tot ce am realizat si de aceea voi trata si aceasta colaborare de intermediere intre dezvoltatorul Sobha si clientii din Romania cu aceeasi seriozitate cu care am facut totul pana acum.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]