fbpx
excursii-razvan-pascu


Multi dintre cei care vor sa achizitioneze un imobil in Dubai, in unul dintre proiectele premium SOBHA, ma intreaba de zona Hartland/Meydan, unde au fost ridicate si primele proiecte SOBHA din Dubai si unde am cumparat si eu. 

Conceptul SOBHA Hartland

Conceptul SOBHA Hartland a fost de a crea practic un oras in oras, nu doar un alt complex imobiliar. Circa 40% din suprafata va fi acoperita de spatii verzi, exista deja si 2 scoli internationale functionale, se va construi plaja privata pe 1,8 km langa laguna cu apa cristalina, precum si zona de promenada, canal cu apa cristalina pe care vor circula barcute spre Downtown, piste de biciclete, piscine si terenuri de sport, restaurante si magazine, statie proprie de metrou etc. De asemenea, in viitor se va deschide in apropiere si cel mai mare mall din lume, Meydan Mall. Altfel spus, se va crea aici o intreaga comunitate, si nu doar un bloc cu piscina si cateva facilitati. 

Astfel, ansamblul este foarte potrivit pentru familiile cu copii care aleg sa se mute in Dubai sau care traiesc in Dubai si care isi doresc sa se mute intr-o zona cu mai multa verdeata si mai multe facilitati, dar si pentru persoanele single sau cupluri care vor sa locuiasca intr-o comunitate internationala, iar in acelasi timp sa se simta mai mult ‘’acasa’’ si mai putin intr-o casa temporar. De aceea merg foarte bine apartamentele la inchiriere pe termen lung. 

.

Disponibilitati in SOBHA Hartland I si SOBHA One

Toate proiectele din cartierul SOBHA Hartland sunt, insa, vandute in cea mai mare parte – mai exista din cand in cand cateva unitati de 2 camere la peste 500.000 euro, dar in rest sunt apartamente mai mari, de 3 camere si minim 650.000 euro. 

Ca atare, SOBHA, singurul dezvoltator din Dubai care are un studiu de caz pe calitatea constructiilor si dezvoltarea companiei prezentat la Universitatea Harvard, a decis sa lanseze in zona si alte proiecte, cum ar fi SOBHA One, situat la doar 800 m de comunitatea Hartland, proiect cu un design futurist, ce se aseamana foarte mult cu noul hotel Royal Atlantis. In SOBHA One mai sunt mai multe tipuri de apartamente disponibile in fiecare dintre cele 5 turnuri din care va fi alcatuit complexul, dar si intre turnuri, asa-numitele “link apartments’’, situate la diverse niveluri. Preturile in acest moment (iunie 2023) incep de la 400.000 euro pentru un apartament de 62 mp. 

.

Lansare primul turn din cartierul SOBHA Hartland II – 330 Riverside Crescent by SOBHA

Iar cea mai recenta lansare SOBHA din zona Hartland este proiectul Hartland 2, de care multi dintre clienti si potentiali clienti m-au intrebat in repetate randuri, dornici sa devina proprietarii unui imobil in acest cartier. 

Primul dintre proiectele din cartier lansate se numeste 330 Riverside Crescent by SOBHA, un bloc turn de 57 etaje (aproximativ 200 m inaltime), ce va include doar apartamente cu 2, 2.5 si 3 camere. Acesta va fi situat la doar 5 minute de rezervatia naturala Ras al Khor, la 10 minute de cele doua scoli internationale din cartierul Hartland si la 15 minute de Dubai Mall, Burj Khalifa si Downtown. 

Intregul turn va fi compus din apartamente cu 2 sau 3 camere, plus vile, iar locatarii vor beneficia de multiple facilitati. La etajele 18 si 43 vor exista gradini panoramice, iar la primele niveluri vor exista locuri de parcare, magazine, restaurante, cafenele, sala de fitness, terenuri de sport, piscina, concierge etc.

De asemenea, complexul va avea in zona centrala o laguna si mai multe piscine, plus mult spatiu verde si piste de jogging si biciclete.

.

.

Plata

Plata se face in rate fara dobanda, direct la dezvoltator, cate 20% in fiecare an pana in 2026 si 20% la livrare in Iunie 2027.

Rezervarea se face cu doar 10%, iar preturile pornesc de la 300.000 euro pentru cele mai mici apartamente (pretul per metru patrat este in jur de 6500 euro, dar difera in functie de priveliste si etaj). In general, aceste preturi de 300.000 euro sunt doar pentru cateva unitati la lansarea fiecarui bloc, cele foarte mici, iar dezvoltatorii le lanseaza inclusiv ca preturi de marketing. Pretul insa pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata corecta (de minim 60 mp), cele mai solicitate unitati, incep de la 360.000-380.000 euro, iar pentru un apartament de 3 camere incepand de la 480.000 euro (80-90 mp). La o investitie de minim 500.000 euro sunteti eligibili sa primiti si Golden Visa. 

Fara batai de cap pentru proprietari

Oferim si servicii post-vanzare, de genul: property management, inchiriere pe termen scurt sau pe termen lung, obtinere rezidenta Dubai, revanzare daca se doreste, etc. 

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, cu doar 10% avans pentru rezervare, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro, pe pagina de Facebook, pe profilul personal de Facebook sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp la nr de telefon +407333DUBAI (+40733338244). 

Daca esti interesat(a) sa primesti oferte si informatii despre investitiile in Dubai, lasa-ti numarul de telefon si adresa de email mai jos.

* indicates required

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]