fbpx
excursii-razvan-pascu

In articolul de astazi veti afla cum puteti ajunge la preturi bune in 3 destinatii interesante, folosind serviciul Smart Connection de la Vola.ro: Porto, Marrakech, Tenerife (si alte aproape 500 de destinatii). 

Internetul este inundat de website-uri al caror business este sa gaseasca variante ieftine si de cele mai multe ori foarte complicate de calatorie. Poti gasi preturi chiar cu peste 50% mai mici decat in mod obisnuit daca esti dispus sa faci 2 sau chiar 3 escale pana la destinatie, sau daca gasesti un serviciu smart care sa iti poata compara automat mai multe variante de zbor de la mai multe companii low-cost, astfel incat sa iti rezulte pretul cel mai bun. Dar acest stil de a calatori are si minusurile sale:

1. Este mai dificil sa identifici aceste rute (practice, sunt zboruri complet diferite care puse cap la cap sa te duca in destinatia dorita).

2. Risti sa iti dai peste cap toata vacanta daca pierzi o conexiune.

Ca sa va scuteasca de timp pierdut cautand combinatii de bilete de avion, Vola.ro a implementat un instrument numit Smart Connection prin care cautarile de bilete de avion vor evidentia si rutele cu mai multe companii aeriene combinate (de exemplu la dus cu o escala si 2 companii diferite, si la retur la fel), astfel incat sa obtii cel mai mic pret posibil. Ai sansa sa iti achizitionezi bilete cu pana la 60% mai ieftine catre destinatii spre care fie nu exista zboruri directe, fie sunt extrem de costisitoare.  

Iata 3 exemple de destinatii in care poti ajunge folosind Smart Connection de la Vola.ro

Marrakech: iubesc tarile arabe, cu humus delicios si suc de rodie la fiecare colt de strada. Din pacate nu mai avem prea multe optiuni pe care sa le putem explora in siguranta. Marrakech & intreg Marocul ramane o optiune sigura si relativ usor de explorat. Este o poarta de trecere perfecta pentru un turist care a explorat Europa si cauta acum destinatii putin mai exotice. La o simpla cautare folosind Smart Connection am gasit zboruri incepand de la 145 euro / persoana, doua segmente de zbor cu companii low cost diferite.

Porto: Portugalia toata are multe orase interesante de explorat, complet diferite ca experienta. Cele doua poluri turistice ale Portugaliei sunt, din punctul meu de vedere, Lisabona si Porto. Daca ai vazut deja Lisabona si zonele de coasta din jur si daca te-a fermecat sarmul portughez, trebuie sa iti planifici o vacanta si la Porto. Este complet diferit ca experienta de Lisabona. La Porto iti vei recalibra programul de vacanta, vei invata sa te relaxezi si vei profita de vinul si de restaurantele din zona. Te sfatuiesc sa inchiriezi o masina si sa explorezi pe indelete podgoriile din zona. Biletul de avion incepe de la 250 euro / persoana, zburand cu companii de linie.

Tenerife: O destinatie de charter in timpul verii, dar destul de putin cautata de romani la inceput de sezon, desi vremea este superba si in afara sezonului de varf. Cu ajutorul Smart Connection am gasit bilete de la 116 euro / persoana.

Poti verifica tarifele direct pe pagina Smart Connection, introducand datele de calatorie. Cele mai ieftine variante de zbor vor fi subliniate cu galben. Daca nu esti hotarat unde ai vrea sa calatoresti, poti accesa pagina Smart Connection pe Vola.ro si gasesti acolo mai multe exemple de destinatii.

1. Daca zbori cu doua sau mai multe companii aeriene spre destinatie, iti rezervi singur biletele si se intampla sa pierzi una dintre conexiuni, atunci nu vei putea cere reprogramarea zborului si la cea de-a doua companie. Banii si zborurile sunt pierdute.

 Solutia Vola.ro: Asistenta 24/7 pentru situatii exceptionale si daca intervin anulari, amanari sau conditii meteo nefavorabile in cadrul vreunei conexiuni pe un bilet Smart Connection, agentia ofera bilete gratuite pentru continuarea calatoriei.

2. Daca alegi sa zbori cu 2 companii aeriene trebuie sa tii cont si de faptul ca bagajul tau de cala nu va fi transferat direct la destinatia finala. Trebuie sa il ridici la destinatia intermediara si sa il inregistrezi din nou pe noul zbor.

Solutia Vola.ro: Optezi pentru un timp mai mare de conexiune intre cele doua zboruri, astfel incat sa te poti bucura de inca o destinatie. Practic, poti alege de exemplu sa zbori in Maroc via Barcelona si sa mai stai si acolo 1-2 zile intr-o scurta vacanta.

3. Daca incerci sa rezervi zboruri la mai multe companii aeriene se poate intampla ca pana la momentul in care confirmi toate biletele de avion, unul dintre ele sa nu mai fie disponibil sau sa fie mult mai scump.

Solutia Vola.ro: Smart Connection iti garanteaza rezervarea simultana a tuturor zborurilor si astfel nu trebuie sa mai stai cu teama ca se vor epuiza locurile pe destinatia dorita de tine.

despre cum functioneaza Smart Connection.

1 comentariu

  1. 20.05.2018 la 23:07

    Mulțumesc pentru sfaturi!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]