fbpx
excursii-razvan-pascu

Cea mai performanta retea mobila din Romania, Vodafone, lanseaza campania “Cea mai buna retea te sarbatoreste” si ofera premii zilnice utilizatorilor aplicatiei My Vodafone.

Declarata pentru al patrulea an consecutiv cea mai operativa retea pentru serviciile de voce si date mobile, Vodafone se detaseaza considerabil de ceilalti operatori, remarcandu-se si la capitolul vitezei de download si upload 4G.

Astfel, pentru a sarbatori cele mai recente certificari acordate de catre auditorul P3 Communications (Supernet 4.5 G – cea mai buna retea) si de catre Ookla (cea mai rapida retea 4G), Vodafone rasplateste fidelitatea prin numeroase premii.

Ce trebuie sa faci?

Indiferent de retea sau de serviciile telefonice (cartela/abonament) pe care le folosesti, poti castiga premii zilnice si poti intra chiar in cursa pentru marele premiu – un Audi RS5 Coupé. Asadar, descarca aplicatia My Vodafone si acceseaza sectiunea dedicata campaniei. Mai mult, pentru a-ti spori sansele de castig, invita-ti prietenii sa utilizeze aplicatia, iar pentru fiecare invitatie acceptata, primesti automat o runda suplimentara de castig.

Premiile zilnice nu sunt de neglijat, caci ai ocazia sa castigi city break-uri in Europa, console de gaming, telefoane, tablete, camere video, boxe portabile, vouchere pentru serviciile Vodafone, cursuri de pilotaj sportiv si numeroase beneficii in retea. Toate detaliile le gasesti aici.

Desigur, premiul de referinta il reprezinta bolidul Audi RS5 Coupé, al carui castigator va fi ales prin tragere la sorti pe 12 aprilie si anuntat pe www.vodafone.ro si pe pagina de Facebook a Vodafone Romania.

Nu doar clientii Vodafone au sansa sa fie rasplatiti, ci si utilizatorii altor retele, insa, pentru a putea intra in cursa pentru marele premiu, acestia trebuie sa isi porteze numarul in Supernet 4.5 G.

Aplicatia My Vodafone*

Noua interfata a aplicatiei, lansata in 2017, este user-friendly si a sporit cu 35% numarul utilizatorilor unici. Este utila atunci cand vrei sa iti gestionezi rapid abonamentul sau cartela, ori sa verifici in timp real costurile, sa achiti facturile sau sa reincarci o cartela.

Beneficiezi de gratuitate in utilizarea My Vodafone*, atat in tara, cat si in strainatate.

*Download app: iOS & Android

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]