fbpx
excursii-razvan-pascu

Cu cat esti mai mult plecat de acasa, cu atat incepi sa apreciezi mai mult utilitatea device-urilor electronice. Pentru a fi mereu conectat si prezent in viata celor dragi sunt intr-o continua cautare a celor mai utile si simple aplicatii care sa-mi usureze munca, chiar si atunci cand ma aflu la mii de kilometri distanta de biroul meu.

Fie ca vorbim despre o aplicatie care sa ma ajute sa imi organizez timpul eficient sau de una care sa imi gestioneze costurile abonamentului pentru telefonul mobil, important este in ambele cazuri aplicatia sa fie cat mai intuitiva si sa aiba cat mai multe functii utile. Aplicatia My Vodafone nu ma ajuta sa imi organizez timpul cat mai eficient, insa ma tine la curent cu toate informatiile legate de abonamentele la telefoanele mobile de pe firma. Partea si mai buna este ca pot sa verific in mod gratuit aceste date, oriunde as calatori.

Ce este nou in actuala versiune a aplicatiei My Vodafone?

Vodafone Romania a lansat de curand o noua versiune a aplicatiei My Vodafone, prin intermediul careia persoanele fizice isi pot gestiona, intr-o maniera simpla si rapida, abonamentul sau cartela preplatita. Aplicatia My Vodafone poate fi utilizata gratuit atat in tara, cat si in strainatate, traficul de date necesar accesarii aplicatiei nefiind tarifat.

Vizibil imbunatatita, noua versiune a aplicatiei My Vodafone se incarca mai repede, merge mai usor, are un meniu mai intuitiv fata de versiunea precedenta si iti ofera acces la toate informatiile de care ai nevoie, indiferent de locul in care te afli. Noul design faciliteaza accesul la cele mai importante informatii legate de abonamentul sau cartela preplatita a utilizatorului, precum beneficiile disponibile – minute, date mobile, SMS -, data emiterii urmatoarei facturi si desfasuratorul facturii precedente. Pe langa toate acestea, My Vodafone iti permite sa descarci si sa platesti factura instant sau cu cardul, sa iti reincarci cartela preplatita si sa iti reinnoiesti abonamentul oricand si oriunde.

De ce merita sa o descarci?

In primul rand, faptul ca o poti folosi oriunde si oricand gratuit iti ofera o libertate in ceea ce priveste accesul la contul tau Vodafone si la informatiile de care ai nevoie. Ar mai fi de adaugat tot aici ca modalitatea de plata (direct din aplicatie) te scuteste de un drum pana la diverse locatii si iti este extrem de utila, mai ales atunci cand te afli pe drumuri.

In al doilea rand, activarea de optiuni suplimentare direct din contul My Vodafone se va dovedi a fi una dintre cele mai utile functii ale acestei aplicatii, in special atunci cand esti in afara granitelor. Vrei mai mult net, mai multe minute pentru apelurile internationale sau internet in roaming? Intri in aplicatie si activezi instant una dintre extraoptiunile disponibile.

Aplicatia My Vodafone poate fi descarcata din Google Play sau App Store.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]