fbpx
excursii-razvan-pascu

Mauritius fotografie 7Anul acesta si anul trecut am organizat impreuna cu agentia de turism Eturia mai multe calatorii de grup; in unele am fost, iar in altele urmeaza sa merg si inca se mai fac inscrieri.

Unele care urmeaza in acest an sunt deja fully booked, dar mai sunt si altele care mai au locuri disponibile. Pe cele in care mai sunt locuri in acest moment le gasiti aici si va puteti inscrie contactand agentia Eturia.

Anul acesta, in februarie, de ziua mea am fost in Mauritius impreuna cu sotia si baietelul nostru, care atunci avea 9 luni. Si pentru ca au fost multe intrebari, cereri si am vazut interes din partea voastra in organizarea unei calatorii de grup catre aceasta destinatie, iata ca cei de la Eturia au creat un pachet care este usor atipic fata de celelalte in care m-am implicat eu, din 2 motive: pretul si perioada – numarul de zile.

Cand am acceptat sa lucrez cu Eturia pe aceste circuite de grup, am avut 2 dorinte: sa facem pachete care sa fie de 2 saptamani si sa nu avem excursii mai ieftine de 3000 de euro, deci sa alegem destinatii si hoteluri mai scumpe si sa includem pe cat posibil si excursiile optionale inca din start, cu toate costurile transparent comunicate de la inceput, astfel incat sa nu trebuiasca sa mai platesti nimic la fata locului. In Mauritius, insa, nu puteam sta doar la plaja 2 saptamani, asa ca am decis impreuna cu Eturia sa facem acest grup de doar o saptamana de plaja (9 zile cu totul) si evident ca pretul nu se mai ridica la 3000 de euro per excursie.

In plus, Eturia a primit o super oferta de la unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe insula, este vorba despre hotelul LUX Grand Gaube – daca il cautati pe internet veti vedea despre ce este vorba.  Hotelul a primit premiul TripAdvisor Travelers’ Choice 2016, iar comentariile despre hotel pe TripAdvisor sunt super tari. In plus, vom avea cazare in regim de demi-pensiune, adica mic dejun + cina in fiecare zi. Si, asa cum v-am obisnuit, preturile prezentate de Eturia includ si biletul de avion, transferuri, asigurare medicala si storno.

Oferta este deja incarcata si pe site-ul Eturia.

Ce vom vizita in Mauritius?

Va fi o calatorie de grup usor atipica pentru mine, pentru ca nu am mai fost pana acum cu un grup doar la plaja, ci eram obisnuit cu zile lungi si circuite complexe. Pentru ca am experimentat deja Mauritius si stiu cat de multe lucruri se pot face pe insula, va voi indemna totusi sa vizitam cele mai importante locuri si sa nu stam in fiecare zi doar la plaja. Vom decide impreuna. Cateva impresii din ceea ce am vizitat pe insula am scris si pentru HotNews.ro. Detalii despre program veti gasi in cele ce urmeaza.

Iata aici brosura excursiei.

Care va fi programul pe zile? 

Ziua 1: 29 noiembrie

Ne vom intalni pe aeroportul Otopeni si vom pleca la 11:55 15:10 cu un zbor Air France spre Paris. Ajungem in 3 ore si avem legatura spre Mauritius la ora 23:35. Urmeaza un zbor de noapte de 11 ore. 

UPDATE 20 aprilie: Cei de la Eturia au gasit o conexiune mai buna ca sa nu asteptam prea mult la Paris, prin urmare, plecam din Bucuresti cu 3 ore mai tarziu, la ora 15:10 si ajungem la Paris la 17:20. 

Ziua 2: 30 noiembrie

Ajungem in Mauritius la ora locala 13:35. La aeroport ne va astepta agentia partenera din Mauritius, iar transferul catre hotel este inclus si va dura o ora si jumatate. Ne vom caza la LUX Grand Gaude. Cina este inclusa. 

Zilele 3-8: 1-6 decembrie 

Sunt zile libere si oricine poate face ce doreste. Unii probabil vor merge strict pentru plaja, iar resortul fiind foarte mare iti poti petrece o zi intreaga acolo fara sa te plictisesti, mai ales daca esti amator de sporturi de apa sau SPA. Cu cei care vor dori sa viziteze insula ne vom organiza la fata locului si vom vedea unde doriti sa mergem. Fiecare hotel are o serie de agentii de turism locale partenere care au stand in receptia hotelului, astfel ca vom putea opta pentru tururi de acolo, sau le vom putea rezerva in avans prin Eturia. Asta vom discuta ulterior; acum discutam strict despre inscrierea in excursie.

Vom petrece cateva zile relaxante pe plajele insorite din Mauritius (asta cand in Romania va fi aproape iarna), bucurandu-ne de atmosfera exotica a acestei insule. Locatia excelenta a resortului Lux Grand Gaube (plaje cu acces direct la laguna linistita), vegetatia luxurianta, trei piscine, trei restaurante si doua baruri, cinema, SPA sunt doar cateva din facilitatile pe care resortul le pune la dispozitia turistilor. In cadrul resortului exista posibilitati variate de petrecere a timpului liber. Iubitorii de sport si actiune pot alege sa isi petreaca timpul practicand diverse sporturi acvatice (windsurfing, kayak, aqua gym, ski nautic, scuba diving, catamaran, zbor de survol, inot cu delfinii) sau volei de plaja, tenis, gimnastica, yoga, golf. Ne putem relaxa la piscina, putem participa la diversele activitati recreative si de divertisment organizate la resort sau putem descoperi frumusetea deosebita a insulei prin diverse excursii optionale.

Va reamintesc ca in aceste zile cazarea este in regim de demi-pensiune, adica mic dejun plus cina. Pentru cina, de obicei este un restaurant de tip bufet, care se deschide in jurul orei 19:00 si unde iti poti alege singur ceea ce doresti sa mananci din zecile de feluri de mancare de acolo, cu alta tematica in fiecare seara. Fiecare resort are insa si alte restaurante a-la-carte, unde poti ajunge pe baza de rezervare, iar cina este tot gratuita, fiind inclusa in regimul half-board, pe care il avem noi. Daca veti dori sa mergeti la aceste restaurante din cadrul complexului, va trebui sa va faceti rezervare cu o zi in avans (bauturile nu sunt incluse). Pranzul va fi la alegerea fiecaruia; cei care vor sta in resort vor putea manca la restaurantele de acolo, iar daca mergem in tururi, atunci vom gasi restaurante peste tot. Se mananca foarte bine in Mauritius, cu influente europene, africane si asiatice, iar majoritatea bucatarilor sunt scoliti in Franta.

Ziua 9: 7 decembrie

Avem toata ziua libera, mic dejun inclus. Avionul este seara la ora 21:00 si de obicei check-out-ul se face la ora 12:00. Apoi putem ramane la plaja in resort si cam fiecare hotel mare are cateva camere unde dupa-amiaza poti sa iti faci dus si sa te schimbi, inainte de a pleca spre aeroport. Zborul spre Paris este la ora 21:00, deci probabil vom pleca spre aeroport la ora 18:00. Ajungem la Paris pe 8 decembrie la 7 dimineata si apoi avem zbor spre Bucuresti, unde vom ajunge in jurul orei 12:00.

Iata aici brosura excursiei.

Ce include tariful de 1970 euro/persoana?

In acest tarif sunt incluse biletele de avion cu toate taxele, cazarea in regim de demi-pensiune (mic dejun si cina, fara bauturi), transferurile de la si spre aeroport, bacsisurile, asigurare medicala de calatorie si asigurare storno, toate taxele locale. La acest tarif se pot aplica reduceri de Early Booking, in functie de perioada de inscriere, precum si discount-urile si beneficiile aferente clientilor fideli Eturia prin programul Eturia Traveler (Silver – 2%, Gold – 3% sau Platinum – 4%).

Mai multe detalii despre aceasta calatorie aflati aici.

Se poate achita in rate?

Da, se poate plati in mai multe rate, iar pentru a va rezerva locul trebuie sa achitati un avans. Mai multe detalii veti afla fie din informatiile de mai jos, fie contactandu-ne pe email (catre agentia Eturia – ana.gherasim@eturia.ro si office@eturia.ro cu adresa mea de email in CC – contact [at]razvanpascu.ro).

Perioada aleasa este 29 noiembrie 2016 – 8 decembrie 2016 (prindeti si 2 zile libere – 30 noiembrie si 1 decembrie).

Daca grupul va fi in final mai mic de 30 persoane, se va mai achita un supliment de 150 euro/persoana. Noi speram sa nu fie cazul. Pretul de 1970 euro/persoana este pentru loc in camera dubla, insa daca doriti neaparat sa stati singuri in camera, suplimentul de single este de 350 euro. Tinand cont de calitatea oamenilor care se inscriu in grupurile pe care le fac cu Eturia, din experienta de pana acum va indemn ca daca sunteti single, sa nu platiti suplimentul de single, ci sa asteptati sa gasim noi o persoana de acelasi sex cu care sa impartiti camera. Va puteti intoarce si cu prieteni noi.

Cu cat va inscrieti mai din timp, cu atat aveti niste discounturi suplimentare. Spre exemplu daca achitati integral vacanta cu 7 luni inainte, discountul de Early Booking este de 6%, iar cu 6 luni inainte discountul este de 5%. Deasemenea, daca sunteti in clubul Eturia Traveler aveti 2, 3 sau 4% discount in functie de categoria de card pe care o detineti.

Iata aici brosura excursiei.

Viza

Nu avem nevoie de viza pentru Mauritius, dar este nevoie de pasaport valabil minim 6 luni de zile de la iesirea din Mauritius.

Care este rolul meu?

Eu voi fi insotitor de grup. Rolul meu este sa promovez calatoriile cu Eturia, destinatia Mauritius, hotelul LUX Grand Gaude si aceasta oportunitate de calatorie, dar si sa insotesc grupul. Agentia de turism Eturia este una dintre cele mai bune si mai cunoscute agentii de turism specializate pe destinatii exotice. Au 120 de tari in portofoliu, iar angajatii au vizitat peste 80 de tari in calatorii de informare. Investesc zeci de mii de euro anual in infotripuri pentru angajatii lor, astfel incat acestia sa cunoasca bine toate destinatiile pe care le vand, au peste 15.000 de clienti pana acum, vanzari anuale de peste 5 milioane de euro si 8 ani de experienta.

Noi ne vom intalni in Bucuresti inainte de plecare, vom iesi ca sa ne cunoastem mai bine, vom calatori impreuna si ne vom bucura de 10 zile de vacanta relaxanta.

Mai multe detalii despre aceasta calatorie aflati aici.

Cupluri, grupuri sau single?

Evident daca sunteti cuplu sau un grup mai mare nu e nicio problema sa va inscrieti. Nu este nicio problema nici daca sunteti single, insa tariful afisat de 1970 euro este pentru un loc in camera dubla, deci daca sunteti single, va puteti inscrie si precizati la inscriere fie ca doriti sa achitati suplimentul de single (350 euro), fie ca sunteti interesati sa gasim partener de camera, ca sa evitati plata suplimentului pentru single. Noi vom face tot posibilul sa gasim o persoana de acelasi sex cu care sa stati in camera in cazul in care va inscrieti single, astfel incat sa nu mai platiti suplimentul, daca nu va doriti asta. De regula, se rezolva destul de repede asta.

Vaccinuri

Nu sunt necesare vaccinuri si nici pastile anti-malarie. Noi am fost cu Alex cel Mic acum o luna in Mauritius si am avut cu noi doar spray de tantari (Autan Tropical pentru noi, iar pentru el ceva organic).

Cum va inscrieti?

Ca sa respectam legea, totul trebuie sa treaca printr-o agentie de turism, ei trebuie sa se ocupe de facturi, de contractele cu turistii si de partea logistica. Cei de la Eturia si-au dorit sa facem acest program impreuna. Ei sunt cei care au gasit partenerii in Mauritius, ei au tinut legatura cu hotelul de acolo, ei s-au ocupat de contractul cu compania aeriana, ei au platit avansurile si ei sunt cei care au realizat programul. Inainte de plecare ne vom intalni cu totii si va participa la intalnire unul dintre consultantii Eturia, care a calatorit in Mauritius.

Pentru inscrieri si orice alte detalii despre aceasta calatorie, va rugam sa folositi adresele de email: ana.gherasim@eturia.ro si office@eturia.ro; Puteti adauga si adresa mea in CC: contact [at] razvanpascu.ro 

UPDATE 25.10.2016: Locurile prevazute pentru aceasta calatorie de grup s-au epuizat. Hotelul ne-a mai oferit insa posibilitatea rezervarii a cateva camere, dar acestea sunt mai scumpe pentru ca sunt Ocean View Superior Room in loc de Superior Room, iar diferenta de pret este de 330 euro/persoana, deci pretul final al excursiei este acum 2300 euro/persoana – toate celelalte detalii raman neschimbate. 

Iata mai jos o parte din ceea ce vom vedea in Mauritius!

7 comentarii

  1. Radu Olteanu
    31.03.2016 la 17:39

    Salut,

    Poti sa imi zici te rog, care sunt conditiile si termenii de plata?

    multumesc

  2. Razvan Pascu
    (author)
    31.03.2016 la 19:03

    Salut Radu. Iata aici, in brosura, toate detaliile. https://razvanpascu.ro/wp-content/uploads/2016/03/Discover-Mauritius-cu-Razvan-Pascu-10-zile-noiembrie-2016.pdf

    Daca sunt informatii neacoperite in brosura, te rog, trimite un email la agentie si vom afla detaliile.

  3. 01.04.2016 la 09:03

    Ma voi alătura

  4. 18.04.2016 la 16:35

    Un loc unde parca esti mai aproape de Dumnezeu! Te incarci cu adevarat cu energie si cu pofta de viata…

  5. Diana
    09.05.2016 la 12:08

    Câte grade vor fi pe nula in acea perioada? Multumesc

  6. Mioara
    04.06.2016 la 18:23

    Care este tariful pentru un copil de 5 ani

  7. balauta veronica
    03.01.2020 la 19:02

    ne trebuie adaptor in Maurutius? am aparat de filmat. multumesc

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]