fbpx
excursii-razvan-pascu

TP LINK PB50 power bank 6Pasiunea pentru blogging/Social Media si meseria de consultant in turism ,,ma obliga’’ safiu la curent cu toate noutatile din mediul online si sa fiu prezent pe retelele de socializarea cateva ore bune in fiecare zi. Pentru ca sunt mai mereu pe drumuri, cel mai la indemana dispozitiv cu ajutorul caruia comunic cu cei care ma urmaresc pe Facebook sau pe blog este telefonul mobil. Insa, la fel ca multi dintre voi, au existat momente in care nu am avut incarcatorul la indemana si smartphone-ul meu suprasolicitat a ramas fara baterie. Unul dintre aceste momente a fost chiar saptamana trecuta la Londra, cand foloseam aplicatia Citymapper pe telefon (apropo, foarte utila, merita sa o incercati) ca sa ajung la cazare, si am ramas brusc fara baterie. Ce facem intr-o astfel de situatie?

Din fericire, cei de la TP-LINK au venit cu o veste buna si o solutie salvatoare pentru a ne ajuta sa ramanem cat mai mult timp conectati la mediul online. Ei au lansat de curand acumulatorul extern universal PB50, pe care l-am testat si eu, o baterie externa lithium polimer de 10.000 mAh, cu doua porturi USB, conceputa in asa fel incat sa protejeze dispozitivele de scurtcircuit, supratensiune, supracurent sau supraincarcare. Acumulatorul are un input de 5V/2A si un output de 5V/1A. L-am gasit la vanzare pe site-urile PCgarage si eMag, insa probabil il puteti gasi si la alti parteneri. 

In primul rand, PB50 este un dispozitiv versatil, compatibil cu aproape toate dispozitivele cu sistem de operare iOS si Android si vine echipat cu un cip inteligent, ce asigura viteza maxima de incarcare a dispozitivelor, fie ele smartphone-uri, unele modele de camere foto cu incarcare prin USB, tablete sau alte gadgeturi, si ajusteaza automat curentul de iesire in functie de nevoile dispozitivelor conectate. Mai mult decat atat, cele doua porturi permit incarcarea a doua dispozitive simultan.

In al doilea rand, am ramas placut surprins de aspectul elegant si compact al produsului. Bateria externa PB50 cantareste aproximativ 280 de grame si vine intr-o combinatie de culori eleganta: negru si argintiu. De asemenea, are un design curbat, fara margini ascutite, deci poate fi foarte usor de transportat. Tot legat de transport, in pachetul in care vine ambalat produsul, veti mai putea gasi si o husa care va ofera o protectie suplimentara pentru acumulator, un cablu de alimentare si manualul de instructiuni.

De remarcat sunt si materialele folosite: un plastic mat, de calitate, pentru partea neagra si un alt tip de plastic lucios, pentru cea argintie. Mai mult, acumulatorul vine echipat si cu patru led-uri, care va vor indica nivelul de incarcare al power bank-ului.

Eu l-am testat si era fully charged dupa aproximativ 6 ore si jumatate de incarcare, iar smartphone-ul l-am incarcat de vreo 3-4 ori inainte sa raman fara baterie si la power bank!

Asa ca acest acumulator extern mi se pare util atunci cand pleci la un drum lung si stii ca nu o sa ai o priza prin apropiere sau cand iti folosesti dispozitivele in mod constant, pentru a ramane conectat si a prelungi viata acestora cu mult peste cea a bateriei.

In final, am si un CONCURS pentru voi. As vrea sa ofer unuia dintre voi acest produs pe care si eu l-am primit cadou, urmand conceptul „dar din dar….”. Asadar, declar deschis concursul, iar pentru a va inscrie va rog sa imi spuneti o situatie din calatoriile voastre in care ati fi avut nevoie de acest produs. Intra in concurs toate comentariile postate la acest articol pana vineri, 13 noiembrie, la ora 20:00. Voi alege cel mai interesant/dragut/haios comentariu (atentie sa va lasati si adresa de email reala, ca sa va putem contacta) si voi publica castigatorul ca update la acest articol.

84 comentarii

  1. Iscu Cristian
    11.11.2015 la 00:09

    Bateria imi era foarte utila cand am calatorit in Statele Unite ale Americii si neavand incarcator auto am fost nevoit sa inchid telefonul pentru a nu ramane fara baterie in mijlocul desertului.

  2. RADOI CRISTINA
    11.11.2015 la 00:17

    Buna Razvan!Ultimele 3 concedii le-am petrecut pe litoralul romanesc.Cum nu prea aveam bani,pentru a face ceva economii pentru distractia de la mare,am hotarat sa ajung acolo cu trenul….trenul personal(ala care pleaca noaptea la ora 03 si ajunge la mare odata cu rasaritul soarelui.In orele petrecute in tren(doar 4-5 ore) de plictiseala butonam telefonul,de fiecare data bine-nteles ca ramaneam fara baterie.Cred ca atunci ar fi fost mai mult decat perfecta o baterie externa.

  3. Toma Adrian
    11.11.2015 la 00:19

    As fi folosit un power bank in minunata calatorie de la Bucuresti la Cluj cu trenul, catre Electric Castle. 12 ore de scaune incomfortabile caldura de Iulie si chiar o calatorie cu autocarul (pentru ca nu mai erau sine pe o bucata de drum). Singurul mod de entertainment? Telefonul. Dar a cedat mai repede ca mine, din pacate.

  4. Maria S.
    11.11.2015 la 00:19

    Am fost vara aceasta in Canada si cum nu prea stiam orasul si nici nu aveam internet, vanam wi-fi de peste tot :)) Aceasta vanatoare insa imi consuma multa baterie si eram deseori nevoita sa stau cu modul avion activat. Au fost multe zile cand mi-ar fi fost de mare ajutor un astfel de acumulator!

  5. Simona
    11.11.2015 la 00:24

    Cel mai rau e atunci cand faci o fotografie frumoasa cu telefonul (aproape mai frumoasa decat cea cu dslr-ul) si nu mai ai baterie sa o postezi pe retelele de socializare. Been there, done that….A trebuit sa astept pana cand ajungeam seara la hotel sa pot sa impartasesc frumusetile calatoriei si cu altii.

  6. Andrei
    11.11.2015 la 00:26

    a fost tare cand am mers prima data cu avionul, a fost o vacanta in Grecia, bineinteles am facut poze cat a incaput pana am ramas fara baterie.. am ajuns la destinatie fara baterie, fara posibilitatea de a contacta agentul.. 🙂
    m-am luat si eu dupa lume si pana la urma am gasit masina cu care trebuia sa plec :).
    in ziua de astazi mai mult sunt dramatice momentele in care ramai fara baterie decat amuzante :)).

  7. Andrei Pusok
    11.11.2015 la 00:27

    Un moment cand as fii avut nevoie de o baterie externa a fost cand trebuia sa merg in oras sa ma intalnesc cu o prietena, dar cand sa o suna sa vad unde este ea, mi s-a terminat bateria telefonului, bine-nteles ca am ratat intalnirea la ora stabilita… si a trebuit sa fug pana acasa sa-mi incarc telefonul pentru a putea relua legatura cu prietena respectiva si sa-mi cer scuze pentru ca nu am mai putut da un semn…

  8. Paraschiv Alina
    11.11.2015 la 00:28

    Buna! Mi-ar prinde bine un Power bank deoarece am de gand sa ma intorc in America, unde vara trecuta ramaneam fara baterie la sfarsitul zilei, mai exact la apusul soarelui cand probabil ar fi iesit cele mai frumoase poze. As fi foarte fericita daca as castiga deoarece aveam de gand sa achizitionez unul. Multumesc anticipat! Numai bine.

  9. Vagner G.
    11.11.2015 la 00:31

    Mi-ar fi fost de mare ajutor un astfel de incarcator in calatoria mea cu trenul Bucuresti-Viena. A fost un chin,ore intregi stand inghesuiti 6 persoane intr-un compartiment,telefonul fiind singurul refugiu,dar bineinteles ca nu a rezistat atat de mult,fiind nevoita sa admir doar stepa din jur.

  10. Claudia
    11.11.2015 la 00:31

    Călătoriile sunt cele mai bune lecții de viata. Din ultima călătorie , in Porto , am învățat ca un acumulator extern te ajuta sa te întorci mult mai bogat …in momente pe care sa nu le uiți niciodată .

  11. nitulescu oana
    11.11.2015 la 00:32

    Foarte util in calatorii!

  12. Laura Dumitrescu
    11.11.2015 la 00:34

    Sunt dependenta de muzica. Efectiv nu pot trai fără ea. Este viata mea, liniștea mea, energia mea, dacă ar fi sa ma transform în altceva aia ar fi muzica…
    Pe telefon am Spotify, un program de ascultat muzica, deschis în permanenta, care îmi ‘papă’ bateria non stop, astfel ca după doua ore sunt veșnic cu bateria pe ducă… O baterie în plus mi ar folosi mai ales în autobuz și la liceu, unde muzica ma ajuta sa rezist programului extrem de matinal.
    Cat despre călătorii… Când am zburat în Austria, și m-am trezit ca doua ore nu o sa am muzica pentru ca bateria era deja pe terminate, astfel ca am dormit chircită și contorsionata ca un covrig romanesc printre sticks-uri austriece… Da, bateria celor se tp link mi ar fi fost foarte utila :))

  13. 11.11.2015 la 00:39

    Buna seara! Cel mai nepotrivit moment in care mi s-a descarcat bateria telefonului a fost in aceasta vara cand am plecat la mare ,iar prietenul meu a strabatut foarte multi km sa ma vada,vrand sa-mi faca o surpriza ,desigur fara sa ma anunte, sa aniversam 3 luni de relatie,insa mie mi s-a inchis telefonul(el stiind doar plaja pe care ma aflam)…si a trebuit sa ma caute cateva ore toata plaja, pana ce m-a gasit..In acel moment cred ca era de mare ajutor ca bateria mea sa nu fie descarcata ,dar a fost si un moment special din viata mea :).

  14. Victor
    11.11.2015 la 00:40

    Un astfel de device mi-ar fi fost util cand, cautad adresa de cazare in Constanta pe google maps, am ramas fara baterie pe telefonul unde aveam salvat numarul de contact. Multe bagaje si la fel de multe grade afara, cautand adresa…. memories

  15. 11.11.2015 la 00:41

    Cand m-am mutat la București. Foloseam mereu gps-ul si internetul. Mergeam mult pe jos ca sa ma obisnuiesc cu orasul. Stiu ca m-am pierdut de multe ori din cauza bateriei de la telefon. Prin zone dubioase… Daca as castiga concursul insa, ar fi sa il fac cadou prietenului meu. Asta ca sa nu ma mai supar eu cand ramane fara baterie. 😀

  16. Bogdan
    11.11.2015 la 00:42

    De Revelion merg in Germania cu masina si mi-ar prinde bine un powerbank pentru un drum de 2300 km.

  17. chitziman
    11.11.2015 la 00:43

    chiar imi lipseste asa ceva

  18. Claudia Roca
    11.11.2015 la 00:46

    Fac poze incontinuu, oriunde m-as duce, si bine inteles, cu telefonul, fiind cel mai practic, l-ai scos din buzunar si ai facut poza! Si cum bateria telefonului meu abia tine o zi cand nu fac mare lucru cu el, eu sunt intr-o continua cautare de prize… si bineinteles mereu cu incarcatorul in geanta. Mi-ar fi foarte de folos acest acumulator extern in toate excursioarele mele cu prietenii. Duminica plec la Roma si cred ca este singurul lucru care mai lipseste din bagaj! 🙂

  19. Valentin
    11.11.2015 la 00:47

    Ar fi super util pentru calatoriile cu copi, cand acestia au nevoie de desene animate pentru a se linisti 🙂

  20. Bernad Floare
    11.11.2015 la 00:51

    Practic si foarte util

  21. Iulia
    11.11.2015 la 00:54

    Ar fi de mare, mare ajutor un power bank. M-ar salva in multe situatii critice si pentru cat mai multe poze. 🙂

  22. sandru cristian
    11.11.2015 la 00:55

    Fiind vanator de trufe in ziua de azi necesita foarte multa plimbare prin padure cu masina de teren si pe jos …nu de multe ori m-am ratacit si abia ce am gasit masina cu ajutorul gps-ului din telefon. Ultima data am ajuns noaptea si desi eram langa masina era bezna, ma gandesc cum ar fi sa nu fi avut destula baterie? Cred ca ar fi o idee buna sa am una tot timpul in rucsac 🙂 Consider a fi o necesitate pt mine

  23. Andrei
    11.11.2015 la 00:56

    Mi-ar prinde bine un power bank in drumetiile pe munte. In fiecare weekend cand plec la munte trebuie sa ma asigur ca am bateria la telefon la 100% ca sa tina bateria cat de cat intreaga zi. Desigur, nu tine decat pana seara, cand odata ajuns la cabana…incep sa-l butonez. Si din momentul ala, trebuie fie sa caut o priza (ultima data la Cabana Malaiesti am gasit doar o priza in sala de mese…si era „coada” la ea) fie sa rog un prieten sa-mi imprumute power bank-ul lui (si nu prea-mi place varianta asta). Asadar, poti fi dragut si sa mi-l dai mie, ca sa pot posta oricand, fara grija, pozele facute de la mare altitudine? 🙂

  24. Georgiana
    11.11.2015 la 00:56

    Vara aceasta am fost cu prietenii in Grecia, si am plecat noaptea. Am pornit gps-ul, care arata o ruta mai scurta cica… am mers pe unde ne indica gps-ul pana am ajuns intr-o zona dubioasa…afara era intuneric, ploua si bateria telefonului se descarca:))) intr-un final am reusit sa ajungem pe drumul bun, dar era minunat un powerbank sa-l avem la noi. In plus…cand ajungeam intr-un loc mai frumos, numai bun de fotografiat, ramaneam fara baterie. In Decembrie plec in Paris…l-as folosi cu maaaareee drag.

  25. Ramona-Roxana
    11.11.2015 la 01:02

    Power-bank-ul PB50 de la TP-LINK mi-ar fi prins bine cu siguranta in momentul in care m-am intors cu avionul din Germania si am ramas fara baterie. Si persoana cu care urma sa ma intalnesc la aeroport nu stia ca avionul meu fusese intarziat din cauza zapezii si a trebuit sa ma astepte cateva ore bune.

  26. Ela
    11.11.2015 la 01:03

    Mi-ar placea sa pot spune si eu ca in una din calatoriile mele am avut nevoie de acest produs.Nu pot face acest lucru pentru ca eu nu calatoresc, desi mi ar placea foarte mult.Am o fobie pentru calatorii.Am incercat sa tratez aceasta stare, insa fara succes.Iti urmaresc articolele si astfel pot spune ca am „calatorit” si am vazut toate locurile vizitate de tine.Multumesc! 🙂 Si da, am nevoie de acest dispozitiv in multe alte situatii.

  27. Baidoc Mihaela Susana
    11.11.2015 la 01:07

    NU a fost nevoie de vreo mare excursie sa raman fara baterie…o mica excursie pana-n piata dupa legume pentru casa m-a lasat fara baterie , o plmbare scura-n parculet cu fetita mea facandu-i cateva poze m-a lasat fara baterie, daca fac o feisbookeala scade procentul bateriei cat ai zice tweeter, sa nu mai zic de filmare care imi omoara bateria in 2 minute. Astea sunt minunatele mele excurii in care raman fara baterie, iar asta e telefonul meu care ma lasa cand mi-e lumea mai draga. Cu cat sunt mai performante cu atat sunt mai slabe fata de caramizile sau BCA-urile din trecut. Daca as face o excursie adevarata sunt sigura ca ar deceda bateria cand as rezerva biletul , nu ar mai astepta sa plec.

  28. socol cristian
    11.11.2015 la 01:13

    Imi doresc si eu unul foarte mult. Am nevoie in special in excursii pentru ca pozez mult cu telefonul mobil. Multumesc

  29. Moromete
    11.11.2015 la 01:15

    Am patit in 2010 o faza cand as fi avut mare nevoie de o baterie in plus, cand ma aflam in Africa de Sud langa Johannesburg la Lesedi Cultural Village si bastinasii de acolo efectuau dansul lor traditional de bun venit dupa care cei din public erau luati la dans si ei am nimerit sa fiu si eu invitat la dans, aparatul imi ramasese la colegul de camera si telefonul imi era descarcat, culmea cand am avut mai mare nevoie sa ma filmeze el disparuse a revenit insa doar pe ultima parte a dansului si a prins doar un pic. Este un moment care il voi regreta fiind un moment unic in viata. Acuma sper ca pe viitor sa nu mai patesc asa ceva.

  30. Serban Anamaria
    11.11.2015 la 01:17

    Pot spune ca cel mai potrivit moment in care o astfel de baterie mi-ar fi fost de ajutor, ar fi fost in practicile de la facultate, ca studenta la Facultatea de Geografie, in fiecare an am participat la astfel de practici prin tara si, bineinteles, innebunita sa fac fotografii cat mai multe, pe langa acumulatorul aparatului de fotografiat, de fiecare data, am reusit descarcat si pe cel al telefonului, dar nu inainte de a ajunge in locurile cu adevarat spectaculoase cu peisaje extraordinare unde as fi realizat fotografii dragute in comparatie cu cele pe care le faceam din autocar (in timp ce mergeam). In anul al doilea de facultate deja era o obisnuita pentru colegii mei sa imi imprumte fie aparatele lor de fotografiat sau sa ii rog sa imi faca fotografii.:))

  31. Daniel Rusu
    11.11.2015 la 01:23

    Cand am fost ultima data in Africa de Sud acum 2 luni de zile, am zburat cu un B747 de la British Airways care nu avea prize sau wifi din pacate. Ascultam muzica si ma mai uitam la ceva video-uri ce le aveam pana cand am primit notificarea „15% batery left” – am scos laptopul si am pus la incarcat. S-a terminat si bateria la laptop si la telefon aveam fix 67% – si inca 5 ore de zbor. Pe cand am aterizat in Africa nu mai aveam nimic, si trebuia sa sun o persoana de contact!!! Dupa multa plimbare negociere etc am reusit sa cumpar adaptor si mi-am incarcat telefonu ca sa pot sa-mi incep vizita!

  32. Porumb Dragos
    11.11.2015 la 01:43

    Hmm, cred ca cea mai mare nevoie de un powerbank am avut in 2013. Era prima mea iesire din tara, plecam in Belgia, doar ce implinisem 18 ani, era cadoul meu de majorat. Totul bine si frumos, super incantat, dar fix cu o ora inainte sa plec, telefonul meu a murit, si pentru ca nu aveam de unde sa fac rost de un telefon, am fost nevoit sa-mi mut cartela sim in portul 3G a tabletei ( slava domnului ca avea 3G!). Am plecat, am si ajuns, totul bine si frumos. La plimbare, pe strazile Bruxelles-ului, fascinat de frumusetile locului, ca tot omul, am facut o gramada de poze, iar bateria tabletei bineinteles ca si-a pierdut toata energia. Partea si mai trista a fost ca in momentul in care am ramas fara baterie, m-am si pierdut de grupul cu care venisem. Panicat fiind, dupa o ora de cautari, m-am gandit sa abordez o persoana de pe strada pentru a-i folosi putin telefonul, dupa cateva refuzuri, cineva a fost indeajuns de binevoitor incat sa-mi ofere telefonul pentru a-mi gasi grupul. Well, in cazul asta, o baterie externa ar fi fost ideala!

  33. Andreea Dinu
    11.11.2015 la 01:59

    Sunt indragostita de natura si peisaje! Ador sa calatoresc si sa ascult muzica! Mi-ar fi foarte util acest Power Bank pentru a avea acces nelimitat la camera foto si la music player. Momentul cel mai dificil a fost cand in sfarsit am ajuns la Londra, mai precis la Big Ben si nu am putut surprinde frumusetea momentului din cauza bateriei!

  34. Cosmin Zichil
    11.11.2015 la 02:50

    Mi-ar fi fost tare util un power-bank anul asta in concediu, cand desteptul care a proiectat hotelul n-a pus si o priza prea aproape de pat asa ca a trebuit sa stau ghemuit pe jos, langa priza, cand toata familia vroia sa ma vada pe Skype.
    Cu un power-bank, simteam si eu ca am telefon „mobil”, plus ca stateam si eu in pat dupa ore de urcat si coborat dealurile din Istanbul.

  35. MARCU CONSTANTIN
    11.11.2015 la 06:59

    Cum ar fi sã ajungi dimineața, pe la 04.00,într-un oraș pe care nu-l cunoști și când să suni singura cunoștimță pe care o ai acolo sã vină sã te ia din gară, sã nu mai ai baterie la telefon?
    Vă spun eu că nu e interesant deloc! 🙂

  36. chetreanu diana
    11.11.2015 la 07:23

    Ca sa fiu sincera vroiam aceasta baterie pentru fratele meu care este mai mereu pe drumuri ,in delegatii reparand motoare de avioane si care isi dorea asa ceva de ziua lui. Mi-a spus ca mai mereu ramane fara baterie la telefon datorita aplicatiilor descarcate si a utilizarii frecvente.I-am cumparat una , asa cum m-am priceput eu dar evident ca nu este ce-i trebuie… asta ,sigur ii e pe potriva.
    Ajuta-ma sa i-o daruiesc! Dar din dar se face rai…

  37. Andrei Georgescu
    11.11.2015 la 08:11

    Daca nu imprumutam de la un prieten o astfel de baterie „excursia” mea la maternitate se termina tragic din punct de vedere al pozelor si amintirilor. Asa ca este foarte utila in toate circumstantele. Te salut Razvan!!! Multa bafta!

  38. Talaban Carmen
    11.11.2015 la 08:56

    Imi place sa calatoresc si sa surprind momentele frumoase din locuri minunate dar… ce te faci cand nu mai ai baterie si si trebuie sa te cazezi si sa utilizezi telefonul. Cred ca ar fi un dar minunat pentru nepotul meu care la fel ca mine calatoreste mult. Multa bafta Razvan! si…. m-a incantat intanlirea cu tine de sambata de la Sun Plaza.

  39. Mitran Romeo Marcel
    11.11.2015 la 08:56

    Întodeauna conectat cu TP link

  40. Marius Alin
    11.11.2015 la 09:06

    Imi folosesc telefonul pentru poze cand merg in vacanta…de multe ori am ramas fara baterie, asa ca nu am putut surprinde multe din obiectivele vizitate.

  41. Cristian Ciuncan
    11.11.2015 la 09:29

    Bineinteles cea mai mare suparare este sa fii intr-o vacanta sau intr-un loc cu un peisaj Memorabil si sa te lase „Cel mai bun prieten al omului modern” Smart Phone-ul…sa nu poti arata prietenilor ce ai vazut/pozat…;(
    Seara ajungi la o priza dar e utila bateria externa…

  42. Jadaneantu Rodica
    11.11.2015 la 09:39

    Buna Razvan, de mult doresc să iti scriu, să iti povestesc ce mult ma motivezi pe mine, prin tot ce postezi, prin impresiile din calatoriile tale si prin noutatile care le impartasesti cu noi.Eu de șaptesprezece ani si jumatate lucrez la NN Asigurari (fostul ING),sunt Consultant VIP, iar compania ne stimulează in fiecare an, pentru rezultate deosebite, primii zece consultanti pe tara se pot califica intr-o excursie „de aur,” iar urmatorii cincizeci intr-o excursie de „argint”.
    Anul trecut am „tras” pentru Mauritus si m-am folosit de aplicatia de care ne-ai spus HotelsCombined .In fiecare dimineata cautam hoteluri din Mauritus si ma uitam la imaginile minunate din aceasta țară și da… am fost in Mauritus! Anul acesta „trag „pentru Malaezia si Singapore si ghici ce imagine am pe display la telefon?Am poza ta din Kuala Lumpur in fara cladirilor Petronas.Imi doresc sa fac si eu
    o poza identica cu a ta.
    Da, am foarte multi clienti,care ma iubesc,la care le reprezint interesele foarte bine in relatia cu compania, cu care vorbesc mult in fiecare zi si tot timpul mi se descarca bateria…!
    Mulțumesc ca existi si ca Stefan Stavrositu te-a recomandat ca prieten pentru mine!♡

  43. BITICA RALUCA
    11.11.2015 la 10:09

    Super!!!!asta e cadoul pe care mi-l doresc de ziua mea!!credeti ca ar putea ajunge pana pe 16.11.2015?ptr ca atunci e ziua mea!! O intamplare mai putin haioasa: la mare…cu doi copii, unul de 10 ani, altul de 10 luni….ne-am luat o mica teapa la cazare si a trebuit sa ne cautam alt loc unde sa dormim si sa ne continuam concediul…dar ghinion…am ramas fara baterii la telefoane, forjandu-le prea mult pe drum: jocuri , Gps, facebook, apeluri…Incarcator aveam de masina dar greu se incarca….asa ca a trebuit sa batem din poarte in poarta ca sa gasim o cazare convenabila si curata!….o solutie tare buna ar fi fost acumulatorul extern universal PB50.

  44. Toader ValentinA
    11.11.2015 la 10:21

    Buna Razvan!cel mai comic moment cand as fi avut mare nevoie de un power bank,a fost cand trebuia sa ajung la un interviu intr-un oras total necunoscut mie.Cum imi place f mult sa merg pe jos pentru a descoperi vibratia fiecarui loc nou iar timp aveam,am ales sa folosesc GPS ul pt a ajunge la destinatie.Desigur,bateria m a lasat cu 15 min(de mers) inainte de a ajunge la destinatie,astfel am luat un taxi care sunt sigura ca m-a ocolit enorm pt ca am mers cel putin 20 min continuu..Desigur am ajuns la limita la interviu;)) de acum o voi lasa mai usor cu plimbarile pedestre inainte de intalniri importante!

  45. Iulian barbalata
    11.11.2015 la 10:35

    Este un accesoriu de nepretuit in vacante…foarte practic si util !

  46. ioana constantin
    11.11.2015 la 10:41

    Mi s-a stricat masina in mijlocul campului unde a trebuit sa astept platforma o jumatate de zi, fara baterie la telefon. Imi era de folos un power bank.

  47. Lazar Adrian
    11.11.2015 la 10:42

    Tunisia, desertul Sahara! Soare, efectul fata morgana, camila, turban, ochelari de soare. Ce mai, tot arsenalul! Urmeaza sa fac dovada prietenilor ca am fost acolo, da, in mijlocul desertului pe camila, in acea excursie de 2 zile. Scot telefonul pregatit de poze. Stupoare! Telefonul mort, uitasem sa il incarc, iar acum m-a tradat cand era mai important..Buna acea baterie externa daca o aveam la mine. Poate la urmatoarea calatorie 🙂

  48. voicu alin
    11.11.2015 la 10:47

    Uneori merg la matusa mea din com. Madulari jud. Vilcea, care locuieste intr-un catun format din 3 case (la 1,5 km de reteaua de curent electric) si recunosc ca mi-ar fi necesara o baterie externa pentru ca matusa ar sta non-stop pe telefonul meu, ea neavand acces la tehnica de zi cu zi..

  49. 11.11.2015 la 10:49

    Printre atuurile bateriei TP-Link PB50 se numara faptul ca este foarte ieftina, costa doar 250 Lei, are un design placut, faptul ca are doua mufe de USB, conteaza sa incarci mai multe chestii in acelasi timp dar si faptul ca se incarca destul de repede este un lucru foarte important.

    Daca voi castiga bateria TP-LINK PB50 cu siguranta o voi avea zilnic cu mine in geanta cu laptopul cu care merg zilnic la lucru. In plus.. cu siguranta ii voi face si un review pe blogul meu.

  50. 11.11.2015 la 10:49

    Ne-ar fi prins bine o asemenea baterie externa PB50 in acesta vara. Am avut cateva zile de concediu in august si am plecat la Sibiu, fara sa ne cautam cazare inainte :))))
    In perioada 18-22 august cand multe pensiuni erau de mult ocupate, fiind Sibiu, fiind perioada de concedii in masa si fiind si ceva activitati culturale, desigur, ca doar vorbim de Sibiu :)), cautand pe telefon adrese, pagini ale pensiunilor, GPS….am ramas fara baterie la telefoane….bineinteles :))
    A trebuit sa asteptam sa se incarce de la bateria masinii, se facuse noapte si vroiam totusi sa ne cazam undeva. Am reusit sa incarcam un telefon suficient cat sa luam legatura cu inca o pesniune si…surpriza am avut baftaaaaa…ne-am cazat intr-o camera la care renuntase cineva cu doar 2-3 ore inainte sa sunam noi!
    Asa ca, daca aveam acea baterie externa nu ne mai cazam atat de tarziu…ne cazam ceva mai devreme si reuseam sa si iesim in oras :)))

  51. Claudia H
    11.11.2015 la 10:53

    Daca e sa iti spun cat de utila e bateria externa, vorba reclamei priceless. Am …ce vorbesc ca am….aveam un Promate, dar micutul (e cam maricel) si-a dat obstescul sfarsit si impreuna cu el si speranta mea de a fi intrebata de ce imi iese un fir din poseta. Stii care e raspunsul, nu? Unu mic da la pedala acolo pe o bicicleta minuscula si face curent.
    Asa ca am doua variante. Fie astept sa imi cada norocul in cap vineri 13 noiembrie si sa castig TP-Link-ul tau. Oh wait… e si vineri si 13! Pai nah aici se pare ca nu prea is sanse, asa ca trecem peste. Sau varianta cu mai multe sanse de reusita, Black Friday, unde sper sa prind ceva oferta pe power tankuri si sa convietuim din nou me, my iPhone and my PowerTank, happily ever after.

  52. Diana
    11.11.2015 la 11:06

    Am un S 5. Mereu fac poze cu telefonul, fiind cel mai practic, ca urmare mereu caut prize pe unde ma aflu:)) si tot timpul sunt cu incarcatorul in geanta. Mi-ar fi foarte util acest acumulator extern.

  53. Alexandru POPESCU
    11.11.2015 la 11:12

    Mie mi-ar fi prins foarte bine când am făcut cu bicicleta un traseu prin pădure pe baza unui track existent și, la un moment dat, mi-a murit bateria telefonului. Drept urmare am haladuit toooaaaata păduricea pana am reușit sa ajung la final. Nu a fost chiar rău dar adrenalina s-a simțit făcându-se noapte.

  54. Dani
    11.11.2015 la 11:40

    Baterie externa… cat de utila mi-ar fi fost anul trecut cand aveam planificata o calatorie in Toscana. Planificasem sa ma intalnesc cu o prietena in Firenze, dar ajunsa pe aeroportul din Milano Bergamo am constatat ca ramasesem fara bateria si nu aveam sub nicio forma cum sa o contactez. Atunci mi-ar fi fost de mare ajutor.

  55. SorinESCU
    11.11.2015 la 11:42

    Cel mai de folos mi-ar fi fost intr-o tabara cu copii de pe sate, pe care o organizam in fiecare an intr-o anumita locatie cu copii mai nevoiasi care nu si-ar permite o saptamana de tabara scolara.O saptamana care cuprinde drumetii-activitati sportive si activitati educationale,timp in care cei de acasa doreau sa tina legatura cu odraslele lor,legatura pe care nu prea puteau sa o tina ,datorita limitarii de baterie a telefonului din dotare.

  56. Pall Krisztina
    11.11.2015 la 11:57

    Mi-ar fi prins bine o baterie externa anul trecut cand noaptea am ramas fara telefon in zona Houhai, Beijing departe de colegii cu care am vizitat acest oras minunat. Toata lumea era disperata ce s-a intamplat cu mine, unde sunt ca nu raspund la telefon (care era fara baterie)…Toata lumea s-a linistit cand m-am intors la hotel.

  57. Razvan Ilie
    11.11.2015 la 11:58

    Salut Razvan ! Da, pai aici pot relata multe situatii in care am ramas fara baterie la telefon timp indelungat. Una din ele a fost cand am zburat din Londra in Tenerife (moment in care aveam bateria full) , acolo aveam urmatorul zbor in decurs de o ora si jumatate spre Barcelona (dar in acest interval aveam programata o intalnire in aeroport) dupa care trebuia sa iau ferry boat-ul spre Ibiza, calatorie care mai dura inca 8 ore. Ce smartphone ar avea o baterie atat de longeviva ?
    Acum sunt in Dubai, de exemplu, si o sa zbor in Romania, dupa care trebuie sa ajung in Alpii Italieni…:) gata, nu mai povestesc alte curse lungi ca sunt multe la numar 🙂

  58. Ovidiu
    11.11.2015 la 11:58

    Eram in ultima mea calatorie in India. Nu aveam bani de avion ca sa calatoresc pentru ultima data intre Mumbai si Delhi si nici nu am mai gasit bilete de tren. Decat la Sleeper Class (cea mai ieftina cuseta – fara AC sau alt fel de confort). Obisnuiam sa imi documentez experientele live, direct din locurile in care eram, dar in cele 25 de ore petrecute in vagon am ramas, bineinteles fara baterie la telefon.
    Mi-ar fi placut sa-mi public direct de acolo articolul pe care l-am pus apoi pe blog despre experienta celor 25 de ore intr-un tren supraglomerat cu indieni care si-au facut loc la picioarele mele, ca sa cucuie putin peste noapte, cu indieni care vindeau ceai, apa si mancare si cu unii foarte generosi care aproape m-au obligat sa iau masa cu ei, mancand cu mana orez si dahl facut acasa.
    Poate data viitoare.

  59. Denisa Puscasu
    11.11.2015 la 12:06

    Este intr-adevar o veste foarte buna! Eu oricum imi folosesc telefonul la maxim, mai ales cand plec intr-o calatorie. Am diverse aplicatii care imi consuma bateria foarte repede asa ca mi-ar fii util un astfel de dispozitv. Si ca sa nu raman fara baterie incerc sa nu-l utilizez decat pentru strictul necesar si cateodata am si un telefon de rezerva.

  60. 11.11.2015 la 12:23

    Ultima excursie in care as fi avut nevoie de un acumulator extern a fost cea din Amsterdam. Am petrecut foarte mult timp cu telefonul pe modul avion pentru a evita consumul de baterie, pentru ca-l foloseam si ca GPS si ca aparat foto 🙂

  61. GABRIELA
    11.11.2015 la 12:54

    Mie mi-ar fi prins bine chiar recent. Eu am fost cateva zile plecata la prietena mea la Venetia. Iubitul meu mi-a propus ca inainte sa ma intorc acasa sa petrecem cateva zile impreuna la Viena. El venea din Romania cu masina, eu de la Venetia cu trenul.A facut reervarea la hotel, mi-a trimis si mie mail cu datele hotelului, dar eu am tot butonat telefonul si m-am trezit in gara de la Viena fara baterie la telefon si nestiind la ce hotel trebuie sa ajung si fara posibilitatea sa il sun pe el 🙂 . Am rezolvat, m-am dus la un McDonald’s si am stat langa o priza sa imi incarc putin telefonul

  62. busa virgil
    11.11.2015 la 13:42

    Cand eram mai implicat ,power-bankul m a lasat.si asa ca mi as dori sa il pot inlocui,iar eu l as inlocui daca mi s ar oferi..

  63. Roxana
    11.11.2015 la 14:44

    Un produs cu adevarat indispensabil…mai ales cand in telefonul tau se afla toate contactele locurilor de cazare pe care le-ai cautat in timpul drumului spre mare, iar cand ajungi in gara, iti dai seama ca nu mai ai pe cine suna, sau mai degraba nu mai ai de pe ce suna…pentru ca bateria smartphone-ului tau vrea sa-ti vada capacitatile de orientare si de socializare intr-un oras strain. Apelarea la cei ce zornaiau cheile in strada era inevitabila. Si iata-ma intr-un spatiu de cazare ce nu are nici in clin, nici in maneca cu „pretentiile” mele. Am negociat, am interactionat, ce mai!! Am socializat…:)

  64. Solomon Cristian
    11.11.2015 la 15:55

    super capacitate pentru acest acumulator extern care mi-ar „salva pielea” de foarte multe ori cand calatoresc impreuna cu copilul; i-ar putea asigura lui resursa de energie necesara si suficienta pt. tableta care-mi asigura mie linistea si pacea pana la destinatie 🙂

  65. Viseroiu Beatris
    11.11.2015 la 16:57

    I-ar fi foarte util fiului meu care este student în Timisoara (eu locuind în județul. Constanța ) astfel încât atunci când îl sun sa pot vorbi la telefonul mobil și sa nu mă anunțe ca nu poate vorbi pt. ca nu are baterie.

  66. Ionela Mihai
    11.11.2015 la 17:15

    Ce util ar fi fost cand in excursie in Amsterdam am hotarat sa ne plimbam ceva mai mult pe langa barci, pana cand ne-am ratacit. Ar fi durat mai putin sa ne intoarcem daca aveam baterie sa pornim GPS, harti si am fi si prins trenul catre aeroport…

  67. daci
    11.11.2015 la 17:15

    Foarte util in calatorii si nu numai .Usor de transportat, poate fi folosit oriunde. 🙂

  68. 11.11.2015 la 17:48

    Buna Razvan,
    Eu si familia mea (sotul si fiica), in fiecare concediu de vara plecam cu masina. Si cum drumurile sunt de obicei foarte lungi (2 zile), folosim toti trei telefoanele la maxim, pana ajungem la destinatie. Dintre noi, fetita este cea mai mare consumatoare de net si evident si de baterie, mereu ajungand la prima destinatie fara baterie. Asa ca un acumulator ar face-o mai fericita si drumul nostru ar fi mai linistit (cred ca stii la ce ma refer) 🙂 , impacam 3 suflete cu un singur gest I>III

  69. S. Ionuț
    11.11.2015 la 17:58

    Buna, cea mai haioasa si totodata creepy intamplare a fost cand, ma intorceam din S.U.A. si am intentionat sa le fac o surpriza alor mei si cand am aterizat oe aeroportul din Budapesta am decis sa imi sun parintii, iar exact in momentul in care am apasat optiunea „suna” telefonul s-a stins, utilizandu-l in prealabil pe tot parcursul zborului. am avut norocul sa dau peste niste tipi romani care si ei s-au intors in acelasi avion.
    Iar cea de a doua intamplare a fost cand, intr-o vizita la Castelul Hunianzilor am decis sa inoptez la Cincis, undeva prin Hunedoara, seara am decis sa imi iau masina si sa cobor dupa anumite cumparaturi, la intoarcere am avut ghinionul sa ma pierd si sa mi se aprinda becul in bordul masinii care ma anuntat ca am pana, sa raman fara semnal, mai apoi fara baterie si stupefiat am fost cand am vazut ca nici lume pe drum nu era, la ora 22:00. M-am panicat putin insa si fara telefon am reusit sa ma descurc dand peste un cuplu dragut care m-a ajutat….
    A fost groaznic in ambele situatii sa depinzi de un viet device 🙂

  70. Bobo
    11.11.2015 la 18:13

    Salut Razvan! Pe scurt aceasta baterie externa mi.ar fi utila atunci cand imi pertrec cate 2-3 zile in plai unde tatal meu are o mica ferma(si asta se intampla des)..mai departe iti dai seama.. :)) ma pune: faci poze la vite le pui pe olx, faci poze le arati lu’ mata ca n.am stat degeaba 😉 facebook.ul e facebook 🙂 si gata bateria.. 🙁 maine o sa stau la vaci, ca na.. :)))

  71. serban doinita
    11.11.2015 la 18:36

    fara baterie ramin de cele mai multe ori ,fiindca la serviciu ascult radio pe telefon , doar asa ma pot concentra i nimic nu imi mai destrage atentia, Mereu apelez la colege macar pentru 2 linii la baterie cit sa ajung acasa ,,Prefer sa ma chinui asa,dar nu renunt la radio,fara radio e ca si cind as fi rupta de lume ,

  72. Gabriela Zamfir
    11.11.2015 la 21:08

    Ultima data cand am ramas fara baterie eram in tren ,intr-un compartiment foarte aglomerat..ca de…toata lumea mergea pe litoral,si cu toate ca aveam incarcatorul la mine toate prizele erau ocupate …vedeam numai laptop-uri in fata ochilor …si mi-a fost rusine sa-i rog sa-mi elibereze si mie o priza..asa ca ..am asteptat sa ajung la destinatie.

  73. Lupu Petru
    11.11.2015 la 22:06

    Mie imi place sa merg la pescuit .asta este pasiunea ,ea .cum zice sotia mea ,ca iubesc mai mult pescuitul decat pe ea .ceea ce nu este adevarat ,dar imi place tare mult sa fac poze la pestele prins ,ca sa vada si ceilalti pescari capturile mele. Asa ca fiind la pescuit am prins un peste ,un crap mai bine spus de vreo 8 kg si ceva ,dau sa fac poza ,,,,dar cu ce ,telefonul descarcat ,asa ca lauda-te daca ai cu ce .Poza nexam ,poate ca data viitoare voi fi mai norocos

  74. LUPU Liviu-Simion
    11.11.2015 la 22:43

    Salutare!!! tuturor internautilor 🙂
    Sa spun ca oricat de econom ti-ai doza resursele energetice ale telefonului tot vei fi pus in situatia sa zici: Na, tocmai acum s-a inchis 🙁
    Asa ca ma las in grija ta Răzvan Pascu sa ma faci fericit cu o baterie grijulie pentru telefonul meu.

  75. Pic
    11.11.2015 la 22:50

    Pavia – Italia. Intalnire cu o prietena cunoscuta doar pe internet. Pe stradute inguste si pietruite pana la locul de intalnire cu bateria telefonului doar la 10%. Si foarte frig, deci 0 baterie. Intru in primul club, plin de tineri la intrare sa caut o priza. Lumea se uita ciudat la mine. Singur langa un telefon si o priza. Si o apa. Altfel nu mergea priza. Ajung cu bateria din nou la 10% si plec mai departe. Desi orasul e mic mai aveam cam 15 minute de mers pe jos. Dupa 5 minute iar se inchide si trebuie sa gasesc alt local: Pizzeria Da Giulio. Nu iau pizza. Doar apa. Alta apa, alt procent de 10%. Mai am putin pana la locul de intalnire. Ultimul local: alta apa, alti 10% si ies repede. Off…, ma intorc. Era chiar la ultima priza. Era la masa de alaturi. 10% si o apa m-au facut sa nu o vad. Final fericit. Am ales o masa langa priza si cat am stat de vorba am ajuns la 100% si… fara apa. Oare care era povestea daca aveam baterie 100%?

  76. Alex
    11.11.2015 la 23:26

    Totul a inceput cand am vizitat camera groazei, din cadrul unui castel-hotel cu tematica mai infioratoare, nu imi vine chiar acum numele, asta e ce mai stiu. Eram mic, a 5-a, si speriat fiind am dat sa scot lanterna la telefon dar surpriza, flashul nu voia da porneasca la 2% baterie. Colegii mei se tineau de mine, fetele sareau in spatele meu si strigau sa ii ajut… a fost o experienta infioratoare si foarte intunecata, nu am mai vazut intuneric asa negru de atunci :))

  77. Ficea Adina
    11.11.2015 la 23:37

    Eram în Germania și ieșisem la o plimbare pe jos folosind gps-ul. Dintr-o dată bateria ce indica 15% arăta 1% și mi s-a închis. Soțul nu dădea de mine…Și sunase prietenii ce erau în zonă să mă caute. Și vreau să va zis ca a trebuit să mă chinui să leg câteva cuvinte în germană ca apoi să întreb în engleză. În final am reușit să mă reîntorc de la punctul de plecare după conversații trunchiate și prieteni disperați ce m-au căutat… De as fi avut o baterie externă…

  78. carmen dumitrescu
    12.11.2015 la 12:09

    In concediul din Delta Dunarii as fi avut nevoie de power bank atat pentru telefon, cat si pentru aparatul foto. Targetul erau fotografiile cu pelicani si bineinteles, cand am ajuns la pelicani, nu baterie la telefon, nu baterie la aparatul foto :). Prin urmare, astept cu nerabdare urmatorul concediu.

  79. Costi
    12.11.2015 la 22:45

    As fi avut nevoie de un asemenea produs, adica bateria externa, in placutele plimbari prin Barcelona, cand bateria telefonului nu rezista nici pana seara. Folosesc mult aplicatii de localizare offline si online, prin GPS in locul hartilor care nu m-au putut ajuta nici intr-o calatorie la Viena, cand tot cerul era acoperit de nori si nu-mi puteam da seama de punctele cardinale. Chiar si in Bucuresti am ratat coborarea la o statie de autobuz, pe care cu smartphone-ul alimentat extern , nu as fi ratat-o. Asta m-a costat o jumatate de ora din timpul meu si intarzierea la masa , la hotel. E clar ca aplicatiile din telefon depasesc puterea bateriei oricarui mobil, asa ca … a devenit o necesitate. Iar bateria prezentata este si de calitate.

  80. Gogoci Ramona
    12.11.2015 la 23:19

    Mi-ar fi fost de mare folos intr-o calatorie in Belgia, la un curs , unde a venit un renumit specialist sa arate anumite manevre terapeutice, din pacateam ramas fara baterie, chiar cand era mai interesant.

  81. Paul DROSU
    12.11.2015 la 23:37

    In multe dintre zonele indepartate in care calatoresc, curentul electric este o problema – de exemplu, cum stie si Razvan, la indienii de pe lacul Titicaca (in cazul meu, din peninsula Capachica), pe atolii polinezieni din mijlocul Pacificului sau in cabane izolate din Patagonia. Dar, cea mai mare nevoie de baterie la telefon am avut intr-o situatie extrem de periculoasa, in mijlocul junglei amazoniene, pe Rio Amazon, in cea mai mare rezervatie naturala din Peru si din Amazonia – Pacaya Samiria, delimitata de Rio Maranon si Rio Ucayali, care prin confluenta lor in extremitatea estica a rezervatiei, dau nastere celui mai mare fluviu de pe Terra – Rio Amazon, un loc unde ajung extrem de putini (si curajosi) calatori. Micul bungalow in care stateam avea curent de la un generator, doar intre orele 19:00 si 22:00 (si asta cu intreruperi), asa ca nu prea apucam sa incarcam complet nici un aparat care avea nevoie de curent. Pentru telefon aveam si un incarcator manual, cu dinam, care insa era extrem de incomod de utilizat. Iar intr-o zi, la ora 16:00 (cu 2 ore inainte de a se intuneca), am plecat, eu si nevasta-mea, doar cu un ghid local (fara a avea, ca de obicei, si unul sau doi ghizi indieni, din sat) intr-o mica „expeditie” prin jungla amazoniana si…am reusit sa ne ratacim…asa am inteles si adevaratul sens al cuvintelor „iadul verde”! Am iesit, totusi, pe o mica inaltime de unde vedeam in departare Amazonul, dar fara a sti exact unde ne situam…aveam si o picatura de semnal la telefon, dar bateria era muribunda si nu am reusit sa sunam. Pana la urma, norocul, ajutat si de experienta noastra de zeci de ani capatata in munti, de busola (pe care o am intotdeauna la mine) si de faptul ca nu am intrat in panica au reusit sa ne faca sa regasim satul, aproape pe intuneric, si sa evitam sa stam, nepregatiti, o noapte (cel putin, in cazul fericit) in jungla, intr-una dintre cele mai periculoase zone din lume. De altfel, ghidul nostru, la o luna dupa ce ne-am despartit de el, a fost muscat noaptea de un sarpe si a fost cat pe ce…desi in jungla, incaltamintea este formata exclusiv din cizme de cauciuc, pana la genunchi (doar indienii nativi sunt in picioarele goale). Deci, pentru mine, un astfel de acumulator nu este un simplu gadget, ci este un device care poate face diferenta dintre dezastru si salvare.
    P.S.1 Nu am nevoie de acest device, caci intamplarea pe care v-am povestit-o a fost o simpla exceptie care intareste regula dupa care ma ghidez in orice calatorie indepartata: de a fi tot timpul pregatit pentru orice pot prevedea, din experienta mea si a altora, ca ar fi posibil. Pot povesti ore in sir despre aceste pregatiri…Si am mai vrut ca cei mai tineri (si mai putin tineri) sa inteleaga ca o calatorie in zone izolate si salbatice trebuie pregatita cu mare grija si nu trebuie luata in joaca si tratata cu superficialitate, caci toata lumea a vazut in aceste zile ca lumina vietii se poate stinge cat ai clipi din ochi…cateodata fara a-ti da macar seama…si cand te astepti mai putin.
    P.S.2 Sper sa nu experimentam prea curand o CME (Coronal Mass Ejection) care sa prajeasca satelitii, caci multa lume ar ramane complet dezorientata fara GPS si fara multitudinea de aplicatii interesante de pe smartphone-uri…

  82. Ghinea Adriana
    13.11.2015 la 15:57

    Buna! As fi avut mare nevoie de acest produs in vacanta din Italia, Florenta, cand am fost martora unui moment extrem de romantic pe Ponte Vecchio, si anume o cerere in casatorie. Telefonul mi s-a inchis fix in momentul in care ea a spus „si”.

  83. 13.11.2015 la 19:31

    Buna seara. O baterie de genul mi-ar fi fost foarte utila, candva intr-un octombrie acum mai multi ani, cand eram foarte aproape de pierd avionul de pe aeroportul El Prat al Barcelonei. Sa va explic si de ce… Pe linia trenului subteran ce urma sa ma duca spre aeroport s-a produs un accident cu aproximativ 2 ore si jumatate inainte de ora decolarii avionului. Am aflat de la cativa catalani ca exista niste bus-uri care merg la cele doua terminale ale aeroportului T1 si T2, care pleaca din Placa de Catalunya daca imi aduc bine aminte. Oh well, eu nu mai aveam bani de bilet, deoarece mi-am consumat ultimii euro pe o masa bogata la Mc Donalds, iar telefonul imi era ‘mort’. Asadar m-am indreptat spre cea mai apropiata banca, unde am aflat cu stupoare ca nu pot retrage decat suma minima de 100 de euro de card. (pe care nu ii aveam pe toti) Dupa vreo 10 min in care am stat in fata bancii, a venit un binevoitor domn care m-a intrebat ce am patit si dupa explicatii mi-a intins o foaie de 10 euro. I-am multumim nespus, si intr-un final am ajuns la poarta de imbarcare la ultimul „call” de imbarcare. Daca aveam un astfel de incarcator, putea vorbi cu un prieten din tara sa-mi puna bani pe card. 😀 a fost singura data cand era sa pierd un avion

  84. Razvan Pascu
    (author)
    16.11.2015 la 12:02

    Multumesc tuturor pentru comentarii. Din pacate nu am decat un singur premiu de dat, si dupa ce am recitit toate comentariile, am decis ca premiul sa mearga la cel care s-a semnat cu numele Moromete pentru ca m-am regasit in aceasta intamplare si stiu cat de tare m-as fi zgariat si eu pe ochi de ciuda. Multumesc inca o data tuturor pentru comentarii. Rog castigatorul sa imi trimita un email.

    Moromete pe 11/11/2015 la 01:15 a spus:
    Am patit in 2010 o faza cand as fi avut mare nevoie de o baterie in plus, cand ma aflam in Africa de Sud langa Johannesburg la Lesedi Cultural Village si bastinasii de acolo efectuau dansul lor traditional de bun venit dupa care cei din public erau luati la dans si ei am nimerit sa fiu si eu invitat la dans, aparatul imi ramasese la colegul de camera si telefonul imi era descarcat, culmea cand am avut mai mare nevoie sa ma filmeze el disparuse a revenit insa doar pe ultima parte a dansului si a prins doar un pic. Este un moment care il voi regreta fiind un moment unic in viata. Acuma sper ca pe viitor sa nu mai patesc asa ceva.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]