fbpx
excursii-razvan-pascu

KV Travel and Surf RGBPrima luna de vara s-a dus, iar mare parte dintre prietenii mei au inceput sa isi umple paginile de Facebook cu fotografii de vacanta. Unii dintre noi vor alege litoralul romanesc, muntele sau alte destinatii din tara (probabil si eu, dat fiind Bebe…), iar altii vor prefera sa mearga intr-un sejur in Grecia, Turcia, Bulgaria sau alte tari. Dar ce facem atunci cand vine vorba de comunicarea cu cei de acasa sau accesul la internet, pentru ca, fie ca acceptam sau nu, pe zi ce trece suntem din ce in ce mai dependenti de internetul pe mobil, mai ales in concediu.

Vrem sa aflam unde se afla cele mai interesante atractii turistice si informatii despre acestea, accesam site-uri ca TripAdvisor pentru a afla care sunt cele mai bune restaurante si, nu in ultimul rand, postam fotografii din vacante pe retelele de socializare.

Datorita job-ului meu am nevoie de acces stabil la internet oriunde as calatori. Spre exemplu, asta iarna am fost in Cuba si, chiar daca ma documentasem inainte despre serviciile de internet din aceasta tara (accesul la internet este limitat), nu am realizat cu adevarat cat de dependent sunt de internet decat cand am pasit pe pamant cubanez. Au fost momente in care am avut nevoie internet pentru a gasi unele obiective turistice sau pentru a munci, iar in acele momente as fi fost in stare sa platesc foarte mult pentru a avea acces la internet oriunde, dar nu a fost posibil.

Atunci cand vorbim despre calatoriile in Europa prefer sa imi activez de acasa o extraoptiune convenabila pentru a nu avea probleme la destinatie. O astfel de oferta este si cea de la Telekom. Daca activati optiunea Travel & Surf aveti de ales dintre 3 pachete:

Travel & Surf Daily S, cu 10 MB trafic de date, valabil pentru 24 de ore, la un pret de 2 euro fara TVA, din punctul meu de vedere varianta doar pentru internet de urgenta, pentru verificat rapid emailurile de pe telefon.

Travel & Surf Daily M, cu 50 MB trafic de date, 24 de ore valabilitate, la un pret de 5 euro fara TVA, pentru verificat rapid mailurile de pe telefon si putin Facebook.

Travel & Surf Weekly, cu internet nelimitat (150 MB trafic de date, 7 zile valabilitate, la un pret de 10 euro fara TVA, cu 32 kbps viteza de transfer dupa epuizarea traficului inclus, fara a fi costuri aditionale), varianta cea mai avantajoasa, mai ales pentru un sejur de o saptamana.

Nu trebuie sa va faceti probleme nici daca vreti sa vorbiti cu cei dragi. Exista 3 extraoptiuni care includ minute si SMS-uri in roaming:

Travel 50: 50 de minute initiate/primite in Roaming. Pret cu TVA, 6 euro.

Travel 100: 100 de minute initiate/primite in Roaming. Pret cu TVA, 11 euro.

Travel 250: 250 de minute initiate/primite in Roaming. Pret cu TVA, 25 euro.

Extraoptiunile Travel 50/100/250 sunt valabile 30 de zile de la data activarii, indiferent de data de facturare si nu se activeaza automat de la o luna de facturare la alta. Beneficiile incluse se consuma pentru apeluri receptionate si initiate si pentru SMS-uri initiate in Roaming in tarile UE plus Norvegia, Islanda, Elvetia si Liechtenstein. Ulterior consumarii beneficiilor incluse in optiune veti fi tarifat conform tarifelor strandard aplicabile tipului de apel efectuat.

Cum se activeaza extraoptiunile?

– Online pe site-ul Telekom, din MyAccount, sectiunea „Extraoptiuni”

– Apel gratuit pentru clientii Telekom Romania Mobile la 1234, Serviciul de Relatii cu Clientii

– Cerere in magazinele Telekom Romania sau ale partenerilor

Oferta este valabila pe toata durata verii, pana la data de 15 septembrie 2015, cu posibilitate de prelungire.

4 comentarii

  1. 07.07.2015 la 17:25

    In sfarsit, s-au gandit sa bage si ei oferte mai faine!

  2. Serban Teodor
    07.07.2015 la 21:28

    Salut, ar trebui sa pui la articole un [P] ceva de la publicitate ptr „fani” macar sa nu isi piarda oamenii timpul aiurea.
    10E „nelimitat”/sapt – dar defapt limitat la 150MB ( 32 de kbps = 4KB/s in conditiile in care 400KB o imagine => 1 min jumate o poza doar). Ar putea fi subiectul la un film gen „Jaful secolului”.
    Sincer cu 10E cred ca gasesti usor o cartela prepaid de 4GB in tara care vizitezi.

  3. Razvan Pascu
    (author)
    09.07.2015 la 00:05

    @Teodor: Nu este limitat, exact cum am spus, dar cei 150 MB iti merg foarte bine, la viteza normala, dupa care, atunci cand depasesti cei 150 MB, nu platesti suplimentar dar viteza va fi mai mica, adica de 32 kbps. Sper ca acum am explicat mai bine.

  4. GABI TANASE
    18.07.2015 la 13:14

    Astea sunt oferte RAZVAN ??? Asta se cheama JAF LA DRUMUL MARE !!! In Italia,vodafone are extraoptiunea VODAFONE SMART PASSPORT care cuprinde :
    -500 mb internet
    -30 SMS
    -25 min sa efectuati
    -25 min sa receptionati
    TARIF : 3 EURO PE ZI !!!! Daca depasiti se aplica tariful standard pt apeluri ( 5 centi pt primit,16 pt efectuat ) iar internetul nu are cost suplimentar dar scade viteza la 32kb/sec !
    Asa ca…scuza-ma Razvan,nici o secunda nu te inteleg de ce le faci reclama HOTILOR DE LA TELEKOM !!!!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]