fbpx
excursii-razvan-pascu

Eu sunt mai pe stil clasic si mereu am fost de parere ca un bun vanzator trebuie sa isi cunoasca “marfa”, din toate punctele de vedere. Asa a fost si in cazul meu cu dezvoltatorul SOBHA din Dubai. 

In anul 2019 am inceput sa urmaresc piata imobiliara din Dubai, insa recunosc ca amanam foarte mult decizia de cumparare. De ce? Pentru ca nu simteam ca gasisem un dezvoltator imobiliar in care sa am 100% incredere si nici o persoana cu care sa fiu in contact si sa am incredere in ea.

Intre timp, am ajuns sa ii cunosc pe reprezentantii SOBHA Dubai, sa aflu ca SOBHA sunt specializati in proiecte premium si ca este singurul dezvoltator din Dubai care are un studiu de caz pe calitatea constructiilor si dezvoltarea companiei prezentat la Universitatea Harvard. Dupa ce am descoperit ce au construit si cum si-au respectat toate termenele, am luat decizia de a investi si eu in proiectele lor.

Ca atare, in 2021 am investit in piata rezidentiala din Dubai si am cumparat cateva apartamente de la dezvoltatorul imobiliar SOBHA. Cand am cumparat, am beneficiat si de planul de plata in rate fara dobanda si recunosc ca si acest aspect a fost un criteriu de achizitie destul de important pentru mine. 

Abia dupa cateva luni am inceput sa lucrez cu SOBHA si sa ii reprezint pe vanzari in Romania. Am trecut, asadar, prin toti pasii prin care trece orice client, astfel incat cunosc “marfa”si intreaga procedura, nu doar din auzite. 

Cand am cumparat, totul era doar in stadiu de proiect, practic un plan pe o hartie. 

Dupa cateva luni de zile, cei de la SOBHA s-au apucat de constructie si de atunci, la fiecare jumatate de an am ajuns din nou in vizita in Dubai si am vazut cum constructia evolueaza, cum se ridica blocul, cum se dezvolta cartierul si zona Hartland, cum au dat in folosinta si alte blocuri, cum s-au apucat de constructia lagunei si a plajei, cum au aparut magazine si policlinici in cartier, cum se populeaza cartierul si cat de dorite au devenit cele 2 scoli internationale din zona Hartland/Meydan. Si cum SOBHA se dezvolta tot mai mult si incepe sa construiasca si in alte zone din Dubai.  

Tot in 2021, la doar cateva luni dupa ce am cumparat aceste apartamente, cei de la SOBHA mi-au propus sa ii reprezent pe marketing in Romania, astfel ca de atunci a inceput o noua etapa din cariera mea, in care am inceput sa ii ajut pe romani sa investeasca si ei in apartamente de calitate in diverse ansambluri lansate de SOBHA in Dubai.

De atunci si pana acum am intermediat tranzactii in SOBHA Dubai in Romania si in Republica Moldova in valoare de peste 65 de milioane de euro.  

Apartamentele noastre din Dubai, construite de SOBHA, sunt gata

Anul acesta, ansamblul Waves din zona Hartland, in care eu am investit, a fost gata cu 9 luni inainte de termen. In luna mai am fost sa luam in primire apartamentele, sa luam cheile si sa semnam documentele de preluare, sa discut cu agentia imobiliara care se va ocupa de inchirierea lor si sa aplic pentru obtinerea rezidentei in Emirate/Dubai. Nu ne mutam in Dubai, ci le-am luat pentru a le inchiria. 

Apartamentele au cate 63 mp si sunt construite pe modelul pe care SOBHA il numeste 2,5 camere, adica sunt de cate 2 camere, dar fiecare dintre ele mai are si cate o camera mica suplimentara (de depozitare sau studiu).

Daca vreti sa vedeti cum arata un apartament finisat de la SOBHA, am pus aici un video filmat de mine pe 17 Mai in Dubai, fix in ziua in care am intrat in posesia apartamentelor mele:

.

Iti doresti si tu sa investesti intr-un apartament premium, pozitionat foarte bine si cu mare potential de crestere in Dubai?

Despre motivele pentru care am incredere si recomand 100% dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai, am scris aici si aici

Iar daca ar fi sa recomand din punct de vedere personal SOBHA, nu doar ca antreprenor – investitor, as adauga si aici multe motive: 40% din suprafata multor proiecte SOBHA este acoperita de spatii verzi, exista plaje private langa lagune cu apa cristalina, zona de promenada, piste de biciclete, piscine si terenuri de sport, restaurante si magazine, statie proprie de metrou etc. Toate acestea ma fac sa gandesc si din perspectiva de parinte de doi copii,  astfel cred ca aceste ansambluri sunt foarte potrivite pentru familiile care aleg sa se mute in Dubai sau care traiesc in Dubai si care isi doresc sa se mute intr-o zona cu mai multa verdeata si mai multe facilitati, dar si pentru persoanele single sau cupluri care vor sa locuiasca intr-o comunitate internationala, iar in acelasi timp sa se simta mai mult ‘’acasa’’ si mai putin intr-o casa temporara. De aceea merg foarte bine apartamentele la inchiriere pe termen lung

In ceea ce priveste disponibilitatile din prezent, preturile pornesc de la 380.000 euro pentru cele mai mici apartamente (pretul per metru patrat este in jur de 6500 euro, dar difera in functie de priveliste si etaj) pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata corecta (de minim 60 mp), cele mai solicitate unitati, incep de la 360.000-380.000 euro, iar pentru un apartament de 3 camere incepand de la 480.000 euro (80-90 mp). La o investitie de minim 500.000 euro sunteti eligibili sa primiti si Golden Visa. 

Despre aceste disponibilitati si ultimul proiect lansat de SOBHA, Hartland II, am scris in detaliu aici.

Iata si cum va arata viitorul cartier Hartland II.

.

Daca sunteti interesati de proiecte SOBHA exclusiviste, proiecte de lux, unde vorbim de preturi mai mari, care pornesc de la 775.000 euro pentru un apartament cu 2 camere in Dubai Marina, am scris in detaliu aici.

.

Este un moment prielnic pentru o astfel de investite, populatia din Dubai a crescut cu 50000 de locuitori doar in prima jumatate a lui 2023, iar Dubai continua sa fie una dintre destinatiile de top din intreaga lume, atat pentru business, cat si pentru locuit, iar guvernul depune toate eforturile pentru a transforma orasul in unul dintre cele mai bune locuri de trait din lume,cu dorinta de a dubla populatia pana la 6 milioane de locuitori in 2030, deci o cerere mare de locuinte in continuare.

Ca atare, Dubai castiga teren si cand vine vorba de inchirierea pe termen lung, avand in vedere ca tot mai multi oameni din toata lumea iau in calcul Dubaiul ca o varianta de relocare.

La dezvoltatorul imobiliar SOBHA Dubai, plata se face in rate pe 4 ani, cate 20% pe an, iar rezervarea se face prin plata a 10-20% avans.

Investitia nu presupune deloc bataie de cap pentru proprietar. In Dubai exista firme care se ocupa de toate aspectele post-achizitie, iar noi avem contacte cu toate acestea: obtinere rezidenta, revanzare, property management, inchiriere pe termen scurt sau pe termen lung,  etc. 
Ca atare, daca sunteti interesati sa investiti in Dubai pentru a castiga bani din chirie sau revanzare, ori daca vreti sa aveti o casa de vacanta in Emirate, la dezvoltatorul imobiliar SOBHA, cu plata in rate pe 4 ani direct la dezvoltator si dobanda zero, ma puteti contacta prin mesaj privat pe Facebook sau Instagram, mesaj pe Whatsapp, la numarul de telefon 0733.3DUBAI sau pe email, la contact@razvanpascu.ro

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]