fbpx
excursii-razvan-pascu

Pe 23 mai a inceput cea de-a treia editie a programului de mentorat pentru antreprenorii din Transilvania, program care va include 60 de ore de training si workshopuri, 40 de ore de mentorat personalizat, 8 sesiuni de instruire cu mentori si sesiuni de networking intre oamenii de afaceri din regiune. Practic, cei inscrisi in program afla direct de la antreprenorii locali, cu experienta, ce presupune o strategie de crestere a unei afaceri si cum pot face asta intr-un mod eficient si rapid. 

Un program de mentorat gandit in functie de nevoile reale ale antreprenorilor. In ultimii 3 ani 300 de antreprenori au beneficiat de acest proiect.

Este deja a 3-a editie a acestui program, in ultimii ani aproximativ 300 de antreprenori din Transilvania dezvoltandu-si ideile de business cu sprijinul acestui proiect initiat de Fundatia Pro Economica.

Pe langa dezvoltarea unor idei de business deja existente, scopul programului este si sa ofere consiliere profesionala, strategii de marketing si vanzari personalizate, plus suport in implementarea unei afaceri – de la stadiul de concept pana la primul client in cazul antreprenorilor la inceput de drum, care acum pornesc prima lor afacere. In sezonul actual, instruirea va fi mai orientata spre practica decat inainte si, printre altele, vizitele la companiile participante vor completa programele profesionale si de construire a comunitatii. Pe parcursul programelor, antreprenorii alumni din anii precedenti vor participa si la cateva intalniri online pentru a face schimb de experiente si idei.

Printre mentorii care sustin programul realizat de Pro Economica sunt oameni de afaceri care activeaza in diverse domenii, de la consultanta in afaceri, servicii, vanzari online, industria alimentara si pana la IT, constructii sau sanatate. Printre ei se numara Bihari Béla (manager general, Egnosis), Bernat Nyulas (director de Dezvoltare, Fomco Group), Nagy Karoly (presedinte, Promelek XXI si RMKT), Széll Levente (director general-CEO Agrosel), Nagy Zsolt (partener roman al Euroatlantic Consulting Ltd. si mentor cheie al Programului de Mentorat in strainatate). In total, la programul de anul acesta iau parte 38 de mentori si 80 de mentorati, care vor face schimb de know-how, idei si ‘‘secrete’’ din lumea antreprenoriala. 

Ma bucur sa aud de astfel de initiative in Romania, sa vad ca exista oameni care sustin visurile, pasiunile si munca tinerilor antreprenori, care cred in afacerile la inceput de drum.  


Despre Fundatia Pro Economica si despre proiectele lor am mai scris aici si aici.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]