fbpx
excursii-razvan-pascu

Aventura a inceput pentru Vlad Eftenie cu sute de kilometri parcursi la pas, fara muzee, fara timp pentru distractie, fiind dedicat exclusiv pasiunii sale pentru fotografia de strada. Curios si neobosit, a cercetat fiecare metru de oras, fiecare privire intalnita, fiecare anotimp. A surprins mii de cadre, pastrand esentialul, un strop cu aroma de Paris, de viata, de atemporalitate.

Imaginile ce vor fi expuse in cadrul vernisajului sunt lucrate pe film, surprinse in perioada 2005-2013, in adevarate imersiuni fotografice urbane.

Cele 22 de imagini sunt prezentate in premiera intr-o expozitie in Romania, acestea facand parte din expozitii itinerante vizionate pe simeze pana in prezent doar la Berlin, Lisabona, Toulouse si Padova. Pentru publicul roman va fi prima ocazie de a le putea privi de aproape, intr-un format grafic ideal, care capata substanta. De asemenea, peste 150 de imagini proiectate vor acompania privitorii in calatoria prin Paris.

Evenimentul va avea loc la sediul magazinului F64 (Bd. Unirii nr. 45), in cafeneaua de la parter, luni, 14 iulie, incepand cu orele 19:00.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]