fbpx
excursii-razvan-pascu

Hilton Worldwide a încheiat un acord pentru a deschide primul hotel în Iași, ajungând astfel la un total de 12 hoteluri care funcționează deja sau sunt în curs de dezvoltare în România. Hotelul este proprietatea S.C. INPROIECT S.R.L. și va funcționa ca a doua unitate Hampton by Hilton din România.

Hampton by Hilton Iași se va deschide în a doua jumătate a lui 2014, după ce clădirea de 15 etaje a fostului Hotel Europa va trece printr-un proces de renovare completă. Hotelul va avea 123 de camere, plus o zonă cu design contemporan, special amenajată pentru micul-dejun și bar, unde se pot servi gustări și băuturi pe tot parcursul zilei.

Fiecare cameră va fi dotată cu patul confortabil specific acestei mărci (Clean and Fresh Hampton BedTM ), iar conexiunea la Internet va fi disponibilă gratuit în tot hotelul.

De asemenea, oaspeții vor avea acces la o parcare cu 100 de locuri, se vor putea bucura de o nouă sală de fitness şi vor beneficia de facilități pentru întâlniri de afaceri. În urma acestui proces de rebranding, Hampton by Hilton Iaşi va intra programul de loialitate Hilton HHonors, din care fac parte cele 10 branduri hoteliere ale Hilton Worldwide. Clienții primesc puncte care pot fi transformate în beneficii în hotelurile Hilton din întreaga lume.

România reprezintă o piaţă importantă pentru dezvoltarea brandurilor noastre, o piaţă unde vom continua derularea şi a altor proiecte interesante. Printre acestea se numără un hotel DoubleTree by Hilton la Sighișoara care se va deschide spre finalul acestui an” a precizat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, Europe & Africa, Hilton Worldwide.

Hampton by Hilton este deja prezent în România, prin Hampton by Hilton Cluj-Napoca inaugurat în 2013. Alte proprietăți Hilton Worldwide în România includ Athenee Palace Hilton din Bucureşti, care aniversează anul acesta 100 de ani de la deschidere, și DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii, Doubletree by Hilton Oradea și Hilton Sibiu.

Site-ul lantului Hampton by Hilton poate fi accesat aici.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]