excursii-razvan-pascu

Fly Romania va opera o serie de zboruri interne și internaționale începând cu luna mai a acestui an. Celor trei aeroporturi din România, Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara și Aeroportul Delta Dunării din Tulcea, li se adaugă alte șase destinații din Italia, Spania, Germania și Turcia.

Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinații clasice cu o cerere bine determinată, cum e București – Timișoara, unde propunem un tarif unic, de 69,90 euro, cât și destinații inedite sau sezoniere, cum va fi cursa București – Antalya, operațională din iunie. În viitor, intenționăm să extindem rutele și purtăm deja discuții avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinații, atât interne, cât și internaționale”, subliniază Cătălin Buțu, director general Ten Airways.

Zborurile pe ruta Timișoara – București vor avea o frecvență zilnică exceptând ziua de sâmbătă, iar Tulcea – București de trei ori pe săptămână. Rutele internaționale vor fi acoperite după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Verona cu trei zboruri săptămânale din Timișoara și București, Genova cu trei zboruri săptămânale din București, Barcelona cu trei curse săptămânale din București, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din București și unul din Tulcea și Antalya cu o cursă săptămânală din București începând din luna iunie.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru București – Timișoara și 49,90 euro/zbor pentru București – Tulcea, în vreme ce pe rutele internaționale prețurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În aceste tarife este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kg și a unuia de cală de cel mult 20 kg, dar și servicii de catering la bord.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja funcțional sau de la agențiile partenere.

7 comentarii

 1. blue
  11.03.2014 la 20:15

  pacat ca nu sunt zboruri si din Cluj

 2. Adrian
  11.03.2014 la 22:08

  1. Compania nu e noua. Face chartere de citiva ani.
  2. Avioanele sunt MD80. Zbori tu cu acele sicrie zburatoare?
  3. Ai vf pe airfleets.net virsta avioanelor?

 3. Razvan Pascu
  (author)
  11.03.2014 la 22:20

  @ Adrian: Ten Airways face chartere, Fly Romania e nou-nouta. Si apropo, am zburat cu unul dintre avioane acum vreun an, parca de la Nisa, era inchiriat la Blue Air…

 4. roxana
  12.03.2014 la 10:53

  si mie imi pare rau ca nu sunt zboruri si la cluj :ganditiva si la noi ardeleni pupici

 5. Laura
  12.03.2014 la 11:49

  O alta trategie de a scapa de datoriile vechii companii. Cine sunt patronii? De ce dupa ce trag tepe de milioane de euro, scapa facandu-si alte firme? Interesati-va de Medallion Air….

 6. Florin N.
  12.03.2014 la 11:52

  S-a mai auzit ceva de Jetran? sau mai nou e..Tenair…?!

 7. Iuli
  09.07.2014 la 19:29

  Buna seara. Rapid, ma „plang” si eu pe unde gasesc „loc” : pe 23 mai 2014 cumpar pentru mine si fiica mea bilete de avion de la FLYROMANIA pentru vacanta din (17-24) iulie; pe 1 iulie primesc o instiintare : „Va informam ca zborul Dvs. X5 1023/11JUN14 a fost anulat din motive comerciale.”. La inceput am sperat sa fie o greseala, nefiind corecta data de calatorie. Incep sa sun zilnic din 2 iulie la unicul nr de tel…mi se ofera telefonic rerutare pentru 24-31…accept…trimit mail cu solicitarea respectiva…pana astazi 9.07.2014 nu a luat nimeni legatura cu mine…le-am trimis inregistrare cu 52 min. de asteptare pana sa raspunda cineva si sa-mi spuna ca…in cel mai scurt timp va lua cineva legatura cu mine…lucru care NU S-A INTAMPLAT…timp de 7 zile, nu am avut nici un rand din partea companiei, eu scriind ZILNIC…astazi, probabil stresati de insistenta mea, imi raspund : ” Stimate Domn / Doamna, Va informam ca zborul Dvs. X5 1022/24JUL14 a fost anulat din motive comerciale. Noi oferim clientilor nostri restituirea integrala pentru biletul dumneavoastră”….ce sa cred?…ca au avut nevoie de niste bani (ca banuiesc ca nu am fost singurul cumparator)…ce as putea eu cumpara…peste 7 zile (in cazul in care se tin de cuvant) cu acei bani? Cum sa motivez copilului ca nu mai pleaca in vacanta? Parere personala : nemarginita neseriozitate, nemasurat neprofesionalism, INUMANI! Eu m-am invatat minte : ma voi feri de „no name” si…incepatori! Numai bine si feriti-va de magarus!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!