excursii-razvan-pascu

De ieri, 15 septembrie, până pe  25 octombrie 2013 se va desfăşura cea de-a XXII-a ediţie a Programului Special „Vacanţe la ţară”. Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Pachetul de cazare aferent Programul special „Vacanţe la ţară” oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la:

– pensiuni de 2 margarete la preţul de 175 lei/ persoană.*

– pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 225 lei/ persoană*.

– pensiune de 5 margarete la pretul de 290 lei /persoana*.

În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinti, Neamţ, Sibiu.

Lista filialelor ANTREC  si a pensiunilor inscrise deja si a celor  ce se vor afilia pe parcurs, sunt puse la dispoziţie  pe: www.antrec.ro, www.anat.ro şi pe site-ul revistei “Vacanţe la Ţară”.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!