fbpx
excursii-razvan-pascu

Începând de astăzi, 10 iunie 2013, primul hotel Hampton by Hilton din țară își deschide porțile pentru turiștii care ajung în Cluj-Napoca. Situat într-un oraș – destinaţie turistică în România, noul hotel are 109 camere dotate în mod standard cu The Clean and Fresh Hampton BedTM (patul special specific acestei mărci), băi amenajate modern, televizoare cu ecran de 32-inch şi seifuri pentru păstrarea în siguranţă a bunurilor de valoare.

Hampton by Hilton Cluj-Napoca le oferă oaspeţilor săi acces gratuit la internet în incinta hotelului şi micul dejun inclus în preţul camerei. În plus, o zonă de gustări este deschisă non-stop, pentru cei care doresc să ia masa rapid, găsind aici diverse preparate ce pot fi luate și la pachet. Lobby-ul hotelului este spaţios şi primitor, putând fi utilizat ca loc de întâlnire sau ca spațiu de relaxare unde oaspeții pot savura un cocktail sau o gustare. Cei care călătoresc în interes de afaceri au la dispoziţie o zonă de lucru accesibilă 24 de ore şi o sală de conferinţe modernă, complet echipată, care poate găzdui până la 35 de persoane.

Hotelul se află în imediata apropiere a unor centre comerciale si industriale, fiind situat la doar 8 kilometri distanță față de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Hotelul are o echipă de 21 de angajați.

Pe parcursul şederii lor, vizitatorii pot aduna puncte conform programului de loialitate Hilton HHonors, acordate ca bonus de către hotel pentru fiecare şedere. În plus, clienții pot transforma aceste puncte în beneficii în peste 3,900 de hoteluri din întreaga lume.

În prezent, Hilton Worldwide operează cinci hoteluri în România, iar Hampton by Hilton este al treilea brand al companiei care îşi face apariţia pe piaţa locală. În toamna anului trecut a fost inaugurat hotelul DoubleTree by Hilton Oradea.

Despre Hampton by Hilton

Brand-ul de hoteluri Hampton, inclusiv Hampton Inn, Hampton Inn & Suites și Hampton by Hilton este lider pe segmental hotelurilor cu costuri medii. Având peste 1900 de proprietăţi la nivel global, ce totalizează peste 186,000 de camere în 13 țări, Hotelurile Hampton fac parte din Hilton Worldwide, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalității la nivel global. Toate hotelurile Hampton oferă un mediu primitor şi servicii de calitate care garantează 100% satisfacţia clienţilor, potrivit propriei culturi a serviciilor – „Hamptonality”, oferite de peste 50,000 de angajați din toată lumea. Hampton este lider pe segmentul său și unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creștere, oferind oaspeților cazare de calitate, facilităţi în camere şi tehnologie de ultimă generaţie, precum dispozitivele Power Cubes și tradiționalul Clean and Fresh Hampton Bed®.

1 comentariu

  1. 28.01.2014 la 09:00

    Piata de 5 stele din Cluj Napoca a inceput sa se contureze in ultimii ani in Cluj Napoca. Deschiderea hotelului Hampton este doar unul din o serie de unitati de 5 stele care s-au deschis in perioada 2010 – 2013. plus cele care sunt in constructie si vor fii finalizate in urmatorii ani, acest lucru a ridicat competitia in zona; toata lumea asteapta 2015 cu Capitala Tineretului si 2021 cu Cluj Capitala Culturala

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]