excursii-razvan-pascu

In perioada 5-6 iunie, Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Maria Grapini, va efectua o vizita la Londra, pentru a participa la avanpremiera episodului II al documentarului „Wild Carpathia”.

Evenimentul de lansare al episodului doi din documentarul care promoveaza Romania a fost realizat de catre Travel Channel si casa de productie Almond Films si finantat din Fonduri europene prin Autoritatea Nationala pentru Turism.

Avanpremiera documentarului Wild Carpathia va avea loc in cadrul Academiei Britanice de Televiziune si Film (BAFTA) din Londra.

Ministrul Delegat Maria Grapini va fi insotita la eveniment de catre domnul Razvan Filipescu, Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism.

Din partea Romaniei vor participa la avanpremiera Alteta sa Regala, Principesa Margareta, insotita de Principele Radu, Ivan Patzaichin si Grigore Lese. La eveniment sunt asteptati oameni de afaceri britanici, jurnalisti din regat si reprezentanti ai Casei Regale.

Romania a fost promovata in  documentarul de televiziune „Wild Carpathia”, difuzat in luna octombrie 2011 de televiziunea Travel Channel (TC). Filmul, care a fost tradus in 20 de limbi si  vizionat in 119 tari ale lumii a beneficiat si de participarea Altetei Sale Regale, Printul de Wales care a descris pe larg felul in care tara noastra l-a cucerit.  Episodul I al documentarului prezinta, din viziunea unui grup de britanici, frumusetea Muntilor Carpati din Romania, in incercarea de a arata strainilor minunata diversitate a faunei si florei din zona, dar si in incercarea de a-i face pe romani sa constientizeze „comoara nepretuita” de care se bucura si pe care trebuie sa o conserve pentru generatiile viitoare.

Episodul II al documentarului  prezinta Romania de la Portile de Fier la Delta Dunarii, dar si regiunile din jurul Carpatilor Meridionali si va fi difuzat de catre Travel Channel in 130 de tari din luna septembrie a acestui an.

Documentarul Wild Carpathia va fi difuzat in Romania in cadrul unui eveniment ce va avea loc in data de 18 iulie 2013.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]