fbpx
excursii-razvan-pascu

Cum se pot transforma ideile inovatoare în proiecte aducătoare de profit? Cum poate contribui arta vizuală, cinematografia sau designul la dezvoltarea economică armonioasă și la crearea de noi locuri de muncă? În ultimul an proiectul ”Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” și-a propus să răspundă la aceste întrebări printr-o serie de activități dedicate consolidării breslelor creative românești. Peste 500 de tineri care au participat la trainingurile de antreprenoriat creativ din București și din țară și-au conturat planurile de afacere în una din ariile industriilor creative.

În luna iunie are loc ultima serie de cursuri gratuite pentru tinerii interesați să aducă ideile creative la viață. Trainigurile se desfășoară în perioada 12 – 29 iunie în Cluj, Iași și Timișoara, orașe în care industriile creative aduc cea mai mare contribuție la economia națională, după București.

Cursurile se derulează pe parcursul a trei zile intensive și sunt susținute de traineri cu experiență solidă în business, comunicare, management de proiecte, management și marketing cultural. Scopul trainingurilor este însușirea deprinderilor și gândirii necesare pentru construirea unei afaceri în industrii creative: noțiuni de marketing, strategie de vânzări și financiară, aspecte juridice,  etc. La finalul cursului, absolvenții vor avea un business plan adaptat breslei creative, elaborat împreună cu trainerii programului precum și o diplomă de participare acreditată ANC (ex-CNFPA). Cursurile se adresează așadar celor care au deja o idee de proiect în industrii creative și își doresc să o transforme în afacere, fie că lucrează, studiază sau își demonstrează interesul profesional în domeniu.

Înscrierea la cursuri este gratuită și presupune completarea unui formular de participare, disponibil pe site-ul proiectului la următoare linkuri:

Cursuri de antreprenoriat creativ la Cluj: http://www.crestetalente.ro/inscriere-training-cluj

12 – 14 iunie 2013: deadline înscriere: 7 iunie

17 -19 iunie 2013: deadline înscriere: 10 iunie

Cursuri de antreprenoriat creativ la Iași: www.crestetalente.ro/inscriere-training

16-18 iunie – deadline înscrieri:  10 iunie

Cursuri de antreprenoriat creativ la Timișoara:  www.crestetalente.ro/inscriere-training-timisoara

27-29 iunie 2013: deadline înscriere: 18 iunie

În lunile iunie și iulie, programul ”Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” va derula o serie de evenimente menite să consolideze piața industriilor creative din România și să realizeze un transfer necesar de experiențe și know-how între profesioniștii din domeniu și tinerii aflați la început de drum. În curând mai multe detalii vor fi disponibile pe www.crestetalente.ro.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]