Germania sarbatoreste 200 de ani de la nasterea lui Richard Wagner

Adaugat de la 22 Mai 2013

Richard Wagner este unul dintre cei mai importanti compozitori ai romantismului care, datorita geniului sau creator al unor drame muzicale monumentale, se bucura si astazi de celebritate la nivel mondial. Cu titluri de scena ca „Lohengrin”, „Aurul Rinului”, „Walkiria” sau „Amurgul zeilor”, acesta a creat opere inegalabile care au devenit deschizatoare de drum in arta scenica.

„Jubileul unor artisti celebri la nivel mondial reprezinta o oportunitate pentru a promova la nivel international Germania ca tara a muzicii si a culturii“, declara Petra Hedorfer, Presedinta Consiliului de Conducere a Biroului de Promovare Turistica a Germaniei.

Germania este o destinatie culturala indragita. Cu ocazia anului jubiliar Richard-Wagner 2013 vor avea loc in toata Germania numeroase evenimente si expozitii.

Mai multe detalii gasiti aici.

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background