excursii-razvan-pascu

Litoralul romanesc va fi si in aceasta vara destinatia vedeta. Pana la data de 25 martie, peste 50.000 de romani au cumparat pachete de vacanta pentru litoral, ceea ce marcheaza o crestere de 20% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea medie a pachetului se cifreaza la 580 lei de persoana.

Cele mai preferate statiuni pentru care au optat turistii romani sunt: Mamaia-Navodari, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Jupiter, Mangalia, Venus, Olimp, Costinesti, Cap Aurora.

“Anul 2013 se arata a fi din nou un an al revenirii turismului romanesc, un an in care Litoralul romanesc va fi din nou vedeta sezonului de vara. Constatand succesul inregistrat de programul Inscrieri Timpurii si interesul din ce in ce mai mare al turistilor romani pentru vacantele cu reducere achitata din timp, ANAT impreuna cu FPTR si hotelierii inscrisi in program au decis sa vina in sprijinul turistilor romani si sa prelungeasca reducerile acordate in cadrul programului Inscrieri Timpurii, la un nivel de pana la 20%, pentru plata vacantelor pana la sfarsitul lunii aprilie” a declarat Lucia Morariu, presedinta ANAT.

Desi, in principiu, perioada „Inscrierilor Timpurii” se incheie la data de 31 martie, un numar important de locatii au prelungit reducerile aferente programului, intrucat cererea de pachete prin programul  „Inscrieri Timpurii” este foarte mare. Astfel,la agentiile membre ANAT puteti gasi in continuare oferte cu reducere de pana la 20% pana la sfarsitul lunii aprilie.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!