fbpx
excursii-razvan-pascu

Paravion.roAgentia de servicii turistice online Paravion.ro se adapteaza nevoilor din ce in ce mai crescute de mobilitate, flexibilitate si rapiditate ale clientilor si lanseaza primul serviciu de SMS din Romania care ofera informatii personalizate si in timp real celor care s-au abonat la acest serviciu, odata cu rezervarea online a calatoriei. 

Astfel, odata ce ai programat o calatorie prin Paravion, poti opta sa te abonezi la primirea unui SMS cu un link personalizat, de unde poti accesa in timp real toate informatiile necesare unei calatorii: codul rezervarii online, prognozele meteo ale destinatiei de calatorie sau actualizari in timp real privind eventualele modificari la orarul zborului rezervat.

Astfel, experienta unei calatorii se transforma intr-una personalizata, in care utilizatorii au, doar prin intermediul unui SMS, toate informatiile de care au nevoie inainte si in timpul calatoriei. Practic, prin intermediul SMS-ului, Paravion aloca un „agent de turism personal”, virtual, fiecarui calator.

Nu in ultimul rand, rezervarea online a calatoriei si, ulterior, noua metoda de client service prin intermediul unui SMS diminueaza resursele alocate de marile companii departamentelor special insarcinate cu rezervarile de calatorie, cheltuielile cu telefonia si eventualele deplasari si intalniri cu agentul de turism.

„O vacanta personala sau o calatorie de business trebuie sa fie o experienta placuta si lipsita de griji, de la inceput pana la sfarsit. Serviciul este foarte util deoarece iti actualizeaza in timp real informatiile despre calatorie, iar daca, de exemplu, ai o modificare la orarul de zbor programat, serviciul te va anunta oriunde esti, diminuand astfel impactul acestui tip de neplaceri”, declara Remus Visan, Deputy Managing Director Paravion Tour.

Despre Paravion

Paravion este compania OTA (online travel agency) a grupului Happy Tour.

Proprietate a GED Capital, Happy Tour Group este liderul pietei de turism din Romania.

In anul 2012, Paravion.ro a primit premiul pentru “Cel mai bun website de rezervari online din Romania” in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor de Excelenta, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

Site-ul dispune de Call Center-ul Paravion si de 46 de filtre de siguranta dezvoltate personalizat de catre PayU.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]