fbpx
excursii-razvan-pascu

Cele cinci sectoare prioritare care vor concentra cumparaturile online in 2013 vor fi, in aceasta ordine: haine, calatorii, produse culturale, informatica-electronice si incaltaminte.

Acest lucru, reiese dintr-un sondaj realizat la 8.033 de cumparatori online din Spania, Franta, Germania si Italia de catre compania vente-privee.com. 57% spun ca vor rezerva calatorii.

Potrivit acestui studiu, unul din patru respondenti a declarat ca doreste sa cumpere online „mai des decat in prezent”. Restul de 75% asigura ca va cumpara la fel ca pana acum.

Asa cum reiese din acest sondaj, cele trei principale motivatii pentru a cumpara online sunt pretul, comoditatea si accesul la branduri.

„Pe termen mediu, jumatate dintre e-shoppers vor cumpara prin intermediul dispozitivelor mobile”, avertizeaza vente-privee.com.

Aproape 20% dintre e-shoppers europeni au cumparat deja utilizand telefonul mobil. 24% in cazul Germaniei.

Mai mult decat atat, unul din trei cumparatori online spune ca intentioneaza sa cumpere in viitor prin intermediul telefonului sau mobil.

„In ceea ce priveste profilurile utilizatorilor, barbatii, persoanele cu varsta sub 35 de ani si familiile fara copii sunt cei care sunt mai deschisi pentru a testa experienta shopping-ului prin intermediul smartphone-lui si/sau tabletei sau care au realizat deja cumparaturi·prin acest mediu.

Spaniolii si italienii sunt cei care isi arata cel mai mult intentia de a face mai multe achizitii prin intermediul telefoanelor mobile.

Sursa: hosteltur.com

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]