excursii-razvan-pascu

key westUltimele zile de inscrieri!

7card dă startul lui 2013 și anunță desfășurarea unui concurs cu un premiu extraordinar de atractiv, in jurul unui eveniment cu adevărat unic în peisajul sportiv românesc. “7 ULTRA-zile în Florida!” va avea loc în perioada 15 ianuarie – 27 ianuarie, iar premiul constă într-o călătorie (transport și cazare gratuite) în Florida, oferită de Escapage Travel.

Câștigătorul va face parte din echipa de suport a lui Andrei Roșu, care speră să devină primul român din istorie care termină cu succes un campionat de ultra triatlon. Participarea de anul acesta reprezintă finala campionatului mondial de ultra triatlon, Double Iron Florida 2013. 

Participanții la concurs trebuie să se înscrie la urmatorul link: www.7card.ro/castiga-7-ultra-zile-in-florida.html și să răspundă la provocarea  “Convinge-ne că TU ești persoana care trebuie să meargă cu Andrei Roșu la ultra triatlonul Double Iron Florida, ce se va desfășura în perioada 1-2 martie 2013! Dă-ne între 1 și 7 motive pentru care crezi că TU meriți să pleci în America! Dă share pe wall-ul tău de Facebook, adună cel puțin 100 de like-uri pe pagina ta de înscriere (URL www.7card.ro), pune-ți toți prietenii în mișcare și câștigă o excursie în America de 7 zile, alături de Andrei Roșu și echipa sa de suport!”. Cei care vor avea minim 100 de like-uri pe pagina de înscriere vor participa la o tragere la sorți, în urma căreia se vor extrage 20 de finaliști. Aceștia vor fi evaluați de către juriul format din reprezentanții 7card și Andrei Roșu, motivele enumerate în pagina de înscriere urmând să fie evaluate în funcție de 5 criterii obligatorii: creativitate, originalitate, putere de convingere, coerență și claritate.

Plecarea va avea loc pe data de 26 februarie 2013, iar întoarcerea în România este programată pentru 4 martie 2013.

Despre 7Card

Prin intermediul unui abonament lunar 7card, utilizatorii pot beneficia de serviciile centrelor sportive incluse în program (peste 40), ori de câte ori le permite agenda. Avantajele unui astfel de abonament, al cărui preţ echivalează cu preţul unui abonament ce oferă acces la o singură sală de sport, sunt flexibilitatea şi varietatea. Astfel, indiferent de zona în care se află, utilizatorii au la dispoziţie cel puţin o sală de sport în care să îşi continue pregătirea fizică. Printre companiile care oferă deja 7card angajaţilor se numără Bancpost, BCR, BRD, Romtelecom, Vodafone, Deloitte, Ikea şi altele.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!