fbpx
excursii-razvan-pascu

KilimanjaroVa scriam aici ca lansez prima calatorie a mea impreuna cu cititorii blogului. Aceasta va fi pe Kilimanjaro, cel mai inalt varf al Africii, dar si o saptamana ulterior la safari in Tanzania. Pentru cei interesati sa participe am publicat aici intregul program, preturile, informatii despre avion si cam tot ce ar trebui sa stie un om care se incumeta sa urce pe acoperisul Africii.

Aceasta calatorie de 2 saptamani in Africa este un proiect lansat impreuna cu agentia de turism 1001 Adventures, directorul acestei agentii fiind si el unul dintre cei care in anii trecuti a facut acest traseu, ne-a povestit despre el aici, iar acum doreste sa le ofere si altora ocazia de a trai aceasta experienta o data in viata.

Dupa ce am anuntat public ca organizez aceasta calatorie si-au aratat intentia de a participa mai multe persoane decat ne-am asteptat. Grupul optim pentru noi ar fi fost de 10 persoane, insa pentru ca au fost peste 20 de oameni care si-au dorit sa participe am decis sa facem 2 grupuri, in loc de unul. Astfel, primul grup va fi tot in luna august, asa cum era planificat initial si cum am scris aici, iar cel de-al doilea grup va fi in perioada 1-15 octombrie 2012. Primul grup, cel din luna august, va fi insotit de reprezentantul agentiei de turism, iar pentru grupul din luna octobrie eu voi fi tour-leader.

Cate locuri mai sunt si cum va puteti inscrie?

Pentru grupul din luna august mai sunt 4 locuri libere, iar inscrierile trebuie facute urgent pentru ca in functie de perioada inscrierii biletele de avion pot fi cumparate mai ieftin. Cei de la Qatar Airways nu ne-au putut confirma tariful de grup pentru grupul din luna august, asadar trebuie cumparate bilete de avion individuale pentru fiecare participant.

Pentru grupul cu care voi merge eu, in luna octombrie, mai sunt 2 locuri libere. Cei care s-au inscris sunt in special oameni care lucreaza in multinationale si am reusit sa ii cunosc pentru ca acum 2 saptamani am programat o iesire in oras cu toti cei interesati, unde ne-am cunoscut si am discutat detalii despre expeditie. Inca va mai puteti inscrie, iar avansul la biletul de avion (aproximativ 100 de euro) trebuie platit pana pe 17 Iunie 2012 pentru a ne garanta locurile in avion. Pentru acest grup din luna octombrie raman valabile toate informatiile pe care le-am scris initial aici. Din cei inscrisi in grupul din octombrie sunt 2 persoane care in loc de o saptamana pe Kilimanjaro + o saptamana la safari, au decis sa mearga o saptamana la plaja in Zanzibar + o saptamana la safari impreuna cu noi. Pentru ei am facut o oferta separata. Asadar, orice este posibil, iar daca vreti sa veniti si voi cu noi in Africa nu trebuie decat sa ne scrieti.

Peter, de la agentia de turism, a propus ca un alt grup pe care il avea el programat pentru luna septembrie cu un alt lider de grup sa vina in aceeasi perioada cu noi, tot in octombrie, asadar e posibil sa fim mai multi romani in luna octombrie care vor cuceri „acoperisul Africii„. Motivele acestei decizii sunt 2:

1. Pentru ca cei de la Qatar Airways ne-au oferit un pret foarte bun pentru biletele de avion din perioada 1-15 octombrie 2012 si ar fi util ca mai multa lume sa beneficieze de acest tarif. Vom zbura prin Qatar si vom avea o oprire de o jumatate de zi pentru a vizita si Doha, capitala tarii arabe.

2. Al doilea motiv este ca, in loc de un singur tour-leader (doar eu), vor fi doi oameni care vor insoti grupul.

Mai multe detalii, pret si programul calatoriei le puteti afla de aici. Detalii despre calatorie, hotelurile in care vom fi cazati, preturi si alte informatii le puteti citi aici.

Daca mai aveti nevoie de detalii sau daca vreti sa va inscrieti imi puteti scrie la adresa contact [at] razvanpascu.ro sau ii puteti scrie lui Peter Schmidts de la agentie la adresa de email peter.schmidts [at] 1001adventures.ro cu subiectul „Pe Kili cu Razvan Pascu”.

1 comentariu

  1. Alexandra
    12.06.2012 la 09:41

    De abia astept sa cuceriti voi acoperisul Africii, ca eu sa pot vedea dupa aceea, multe poze inspirationale!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]