fbpx
excursii-razvan-pascu

Asa cum v-am obisnuit, imi selectez o data la ceva timp aparitiile in presa, in primul rand pentru a ma ajuta pe mine sa am acces la ele atunci cand am nevoie si sa le pot grupa in categoria de Aparitii in presa.

In revista Business Magazin pe care o mai gasiti la chioscuri saptamana aceasta veti gasi 4 pagini de interviu cu mine, bineinteles despre calatorii si planurile mele de viitor. Asa cum ma si asteptam, este o adevarata placere pentru mine sa discut cu jurnalisti de la publicatii de business pentru ca suntem focusati in general pe aceleasi lucruri si simt mereu ca se creaza o chimie buna intre noi, ceea ce conduce la discutii interesante. Iar dupa ce coperta numarului trecut a revistei Business Magazin a fost dedicata celei mai puternice femei din asigurari, sefa ING Pensii (deci inclusiv sefa mea – articolul il gasiti aici), pentru mine a fost o mare onoare sa apar in aceeasi revista vorbind despre mine, despre pasiunea pentru calatorii, dar si unde am ajuns si unde vreau sa ajung datorita acestei pasiuni. Revista inca o mai gasiti la chioscuri, iar aici gasiti si articolul online.

De asemenea, revista BIZ a publicat cateva informatii despre proiectul Siemens Race in care voi fi implicat in luna mai si despre care am scris aici. Cel mai important este ca in acest proiect am nevoie de ajutorul vostru pentru a duce la bun sfarsit toate probele si, asa cum le-am declarat si jurnalistilor de la BIZ, in cazul in care echipa mea va castiga acest proiect vreau sa donez 200 de euro unui caz social pe care tot cititorii il vor propune. Asta pe langa bicicleta si electronicele pe care le veti putea castiga si voi. Articolul din BIZ il gasiti aici.

Si pentru ca mai sus spuneam ca imi face placere sa discut cu jurnalisti de la publicatii de business, o alta discutie care mi-a facut placere a fost cu cei de la Wall-Street.ro, care au scris saptamana asta despre mine, despre jobul meu de la ING, despre ceea ce imi place sa fac si care sunt planurile mele de viitor in industria turismului. Dupa statisticile de trafic, interviul a fost un real succes, iar cel mai tare ma bucura cand in urma unor astfel de aparitii in presa, fosti colegi despre care nu mai stiam nimic ma redescopera si imi scriu, ori oameni care conduc afaceri importante ma contacteaza pentru diverse colaborari si proiecte. Articolul il gasiti aici.

De asemenea, cei de la Wall-Street.ro au scris astazi despre dorinta mea de a gasi 10 manageri & antreprenori cu care sa merg pe Kilimanjaro si la safari. Articolul lor il gasiti aici, iar articolul meu il gasiti aici.

In incheiere vreau sa va mai spun ca in functie de ora la care veti citi acest articol, urmeaza sa ma vedeti (sau deja e prea tarziu) la TV. Joi la ora 9:15 sunt invitat la RomaniaTV (RTV) sa discutam despre turism si cum este afectata industria turismului de fenomenele naturale.

2 comentarii

  1. 12.04.2012 la 10:41

    felicitari!

  2. gabbis
    12.04.2012 la 22:07

    Imi pare rau ca am ratat aparitia ta la Romania TV din aceasta seara, dar ma bucura faptul ca esti din ce in ce mai prezent si cunoscut in mass-media de specialitate…

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]