excursii-razvan-pascu

Anul trecut a avut loc prima editie a Siemens Race, un proiect realizat de Siemens Romania impreuna cu agentia de PR Pi2 [pi:tu].

In 2012 Siemens Race se va desfasura din nou, scopul acestui proiect offline fiind de a aduce in atentia publicului din online, prin intermediul a 10 bloggeri, solutiile de dezvoltare urbana sustenabila propuse si implementate de gigantul mondial Siemens

Perioada in care se va desfasura Siemens Race va fi 10-16 mai, iar traseul prin Romania pe care il vom parcurge va fi de 1500 km, cuprinzand 13 orase. Partea inedita a acestui proiect este ca bloggerii vor putea realiza traseul offline doar cu ajutorul fanilor din mediul online si a cititorilor de pe bloguri. Eu fac parte, alaturi de Dan Dragomir, din echipa Ciresarii, echipa care o sa ofere ca premiu cititorilor o bicicleta si multe alte premii. 

Ceilalti bloggeri din campanie sunt Alex Mazilu & Razvan Baciu, Alex Negrea & Adrian Ciubotaru, Andrei Crivat & Marius Sescu, Cristina Bazavan & Cristina Chipurici

Proiectul este realizat de Siemens, companie care are o traditie de peste 100 de ani in Romania. Sediul central al companiei este la Bucuresti, dar are prezente regionale si in Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara sau Tirgu Mures. 

Printre realizarile notabile in domeniul imagisticii ale Siemens in Romania (despre care stiu eu) se numara dotarea cu un computer tomograf si RMN super profesionist la clinica Neuromed din Timisoara. Tramvaiele cu podea joasa din Oradea despre care am tot vazut la televizor, dar si trenurile Sageata Albastra pe care le stiu multi dintre voi sunt de asemenea realizate de Siemens. Tot cei de la Siemens stiu ca sunt si cei care au creat cel mai mic ecograf, portabil, folosit deseori in medicina de urgenta. Si daca nu ma insel, tot Simens sunt si cei care au retehnologizat CET Bucuresti Vest, unul dintre gigantii energetici ai sud-estului Romaniei. Iar pentru ca la jobul meu de la ING Pensii unul dintre clientii mei este o importanta companie germana care produce energie eoliana in Romania, stiu de la ei ca Siemens este si unul dintre liderii mondiali in furnizarea de turbine eoliene necesare producerii de energie ecologica. 

Prima editie a proiectului Siemens Race a fost premiata cu Silver Award for Excellence la Categoria ‘Comunicarea Proiectelor de Mediu’ in cadrul competitiei Romanian PR Award din 2011.

5 comentarii

 1. Alexandra
  10.04.2012 la 09:50

  Suna tare captivant. De abia astept sa inceapa!

 2. 10.04.2012 la 09:54

  super!

 3. Rizica
  10.04.2012 la 10:37

  Gata, sa inceapa jocul… 🙂

 4. gabbis
  10.04.2012 la 19:56

  Iti urez succes in aceasta competitie si suntem alaturi de tine si echipa ta!

 5. 12.04.2012 la 13:52

  Succes!
  PS: cel mai tare nume e al echipei tale:))

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]