fbpx
excursii-razvan-pascu

Cei care ma urmaresc pe Facebook sau cei care au citit ieri Ziarul Financiar au putut afla ca am castigat o bursa pentru un program de Executive MBA oferit de WU Executive Academy din Viena si sustinut de ZF. Mai multe detalii gasiti aici.

Bursa de 35.000 de euro pe care am primit-o nu inseamna bani cash, ci imi acopera toate costurile studiilor unui program de Executive MBA la WU Executive Academy, care apartine Universitatii de Afaceri si Economie din Viena.

Cursurile vor fi in Bucuresti, sunt part-time (4 zile pe luna), incep in noiembrie 2013 si vor dura 14 luni. Profesori renumiti de la universitati din strainatate (ex: Thunderbird School of Global Management – USA, University of Bath – UK, Georgia Institute of Technology – USA, Simon Fraser University – Canada, Carlson School of Management – USA, University of South Carolina – USA, WU Vienna – Austria) vor veni la Bucuresti ca sa ne predea cursuri de Business. Vom avea si doua rezidentiate, in SUA si Austria, pentru a vizita companii si universitati partenere.

Pe aceasta bursa (un singur loc) au candidat 19 manageri din diverse companii mari din Romania, eu am castigat bursa totala in valoare de 35.000 de euro, insa au mai fost si alti aplicanti care au primit burse de pana in 15.000 de euro. Acest program de MBA este cel mai scump de pe piata din Romania.

Ce inseamna asta pentru mine?

Multa lume mi-a scris, m-a sunat sau m-a intrebat pe Facebook daca asta inseamna ca voi renunta la calatorii, la blog sau la agentia de PR in turism Travel Communication, care abia incepe sa creasca frumos si sanatos. Raspunsul este NU. Am ales sa urmez aceste cursuri pentru ca mi-am dorit sa ma perfectionez, sa devin din ce in ce mai bun in ceea ce fac, atat pentru afacerea mea, cat si pentru afacerile clientilor mei. Imi doresc sa invat sa lucrez mai bine in echipa, sa „fur” din experienta de business a celorlalti participanti si mai ales din know-how-ul profesorilor.

Cine mai participa?

De obicei, la cursurile unui Executive MBA participa manageri din corporatii, cu o experienta de minim 5-7 ani pe pozitii de middle management. Scopul unui program de MBA este sa te invete cu gandirea strategica si sa iti sedimenteze cunostintele acumulate in facultate sau la master. In general, pentru managerii din companii, un astfel de program de MBA poate insemna si o oportunitate uriasa pentru a creste si pentru a avea acces la joburi mai bune in companie. De aceea, se intampla de multe ori ca o parte din costurile unui program de Executive MBA sa fie suportate si de catre angajator-companie.

Noua sesiune incepe in noiembrie si, din cate am citit pe site-ul universitatii din Viena, inca se mai poate aplica pentru burse partiale, de pana in 15.000 de euro, pana pe 30 septembrie 2013. Diferenta dintre valoarea programului de MBA (35.000 de euro) si valoarea bursei partiale primite (care poate incepe de la 2000 de euro pana la maxim 15.000 de euro) va trebui suportata fie de catre aplicant, fie de catre compania angajatoare. Cei interesati pot gasi aici informatii suplimentare.

6 comentarii

 1. ene gabriela
  09.07.2013 la 17:20

  Mult succes si nu ne uita ,ne place sa stim ce faci si pe unde mai umbli!
  Succes.

 2. Razvan Pascu
  (author)
  09.07.2013 la 19:05

  @ ene gabriela: nu va uit, promit ca ma gasiti in continuare pe blog si pe Facebook. 🙂

 3. Iulian
  09.07.2013 la 23:02

  Felicitari si asteptam noutati :D.

 4. 15.07.2013 la 18:01

  „Am ales sa urmez aceste cursuri pentru ca mi-am dorit sa ma perfectionez, sa devin din ce in ce mai bun in ceea ce fac”

  promiți? 🙂

 5. Razvan Pascu
  (author)
  15.07.2013 la 20:32

  @ vali: da, promit.

  Te-am sunat sambata, dar cred ca erai ocupat cu altele…nu mi-ai raspuns. 🙂

 6. Dogaru Anca
  09.09.2013 la 10:51

  Buna ziua! As dori sa aflu daca agentia de PR in turism Travel Communication organizeaza stagii de practica. Sunt pasionata de turism si fac facultatea de PR la Universitate, in concluzie pentru mine este idealul de job pe care il poate avea un om 😀

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]