fbpx
excursii-razvan-pascu

Nu am mai scris de ceva timp despre noi locuri de munca disponibile, nu pentru ca nu ar exista, ci pentru ca nu prea am mai avut timp sa imi „intind antenele”. Am aflat totusi despre cateva joburi in ultimele 2 saptamani si era pacat sa nu va anunt si pe voi, in mod sigur cineva imi va multumi la un moment dat daca informatia ii va fi utila.  

Asadar:

  • Daca esti o persoana pasionata de online, ai 2 ani experienta si iti place sa fii la curent cu tot ce misca in online atunci poti sa aplici pentru jobul de Online Manager de la Godmother. Tot ei cauta si art director cu experienta in web.
  • eMag angajeaza manager pentru programul propriu de afiliere. Daca te gandesti sa candidezi trebuie sa stii ca vei fi responsabil de managementul platformei de afiliere eMag care aduce 10 milioane de euro venituri anuale.
  • Pe Bestjobs aflu despre locuri de munca la Cluj (agent de turism la Eximtur), la Baia Mare (agent de turism Paralela 45), mai multe joburi la BCR, Orange Romania, ING Asigurari sau Rompetrol.
  • Daca sunteti interesati de un job in IT am descoperit un site care listeaza doar locuri de munca in acest domeniu. Il gasiti aici.
  • De curand am aflat despre 2 joburi bune intr-un lant cunoscut de farmacii. Este vorba de Category Manager – Divizia Cosmetice si Director de Marketing (click pentru fisele de post). Se cere experienta in retail. Cei interesati imi pot trimite un mail si ii pun in legatura cu firma care recruteaza in prima faza.
  • Un site unde puteti sa aflati despre locuri de munca in turism gasiti aici. In acest moment sunt disponibile joburi de agenti de turism in Brasov si Braila, locuri de munca in turism in Grecia, Cipru si Spania, director de agentie la Brasov si altele. Verificati cu atentie anunturile, cereti toate informatiile prin mail si telefon si cautati aici referinte despre firma (daca nu este o firma mare, de care sa fi auzit) inainte sa mergeti la interviu.

7 comentarii

  1. rizica
    29.09.2011 la 10:29

    Esti un izvor nesecat de informatii utile, Felicitari!!!!

  2. Razvan Pascu
    (author)
    29.09.2011 la 16:10

    Thanks! 🙂

  3. 29.09.2011 la 18:28

    O să-mi vărs aici un OFFF legat de joburile din turism:

    TOATE agentiile care au disponibile joburi de agenti turism cer studii in domeniu (tursim, geografie) si pana acum sincer iti spun ca nu am gasit relevanta acestei cerinte. Cunosc oameni care au terminat o facultate de profil dar care nu sunt deloc pasionati, stiu multe lucruri tehnice despre turism și foarte putine practice.
    Recunosc ça eu am avut parte de un intreviu foarte aiurea la o agentie de turism din Cluj, unde managerul, desi a vazut ca nu am studii in domeniu mi-a solicitat interviul. Ce s-a intamplat este de domeniul fantasticului, mi-a tinut o prelegere de 20 de minute despre faptul ca neavand studii nu am cu ce sa-l ajut la agentie. Deageaba ii spuneam eu omului ca stiu multe si merit o sansă, el o tinea pe a lui. Trecem peste faptul ca daca avea o reala problema cu asta nu trebuia sa ma cheme, dar chiar mi s-a parut exagerata atitudinea.

    Mai apoi majoritatea cer o experiente de minin 2 ani pe un post similar. Din nou, irelevant, depinde mult din ce agentie vii, eu am vazut asta ca si client. Tu ca angajator, daca vrei imi faci training sa invat metoda ta de lucru, exeperienta din alta agentie mi se pare praf in ochi.

    Cu alte cuvinte ca sa te poti angaja la o agentie de turism (ca om pasionat si dedicat) trebuie sa fi terminat cel putin Facultatea de Geografie si sa mai fi lucrat macar 2 ani intr-o alta agentie inainte! IRELEVAT… poate tocmai de aceea este un rulaj atat de mare de angajati in agentiile de turism 🙁

  4. Razvan Pascu
    (author)
    29.09.2011 la 20:43

    @ Bianca: perseverenta e totul in viata. sunt sigur ca daca vei fi perseverenta vei gasi jobul potrivit pentru tine in turism.

  5. gabbis
    29.09.2011 la 21:20

    Un articol binevenit mai ales dupa ce astazi s-a discutat la infinit in mass-media despre desfinatarea Nokia..Ma bucur ca sunt totusi companii care fac angajari..

  6. Georgeta Popovici
    30.09.2011 la 11:52

    Multumesc Razvan pentru informatii dar se pare ca stiu cine recruteaza joburile manager marketing si category manager–sunt cei de la Centrofarm! Managerul HR tocmai a plecat de la ei…rele tratamente din parte unei tipe care taie si spanzura pe acolo!

  7. Razvan Pascu
    (author)
    30.09.2011 la 22:46

    @ Georgeta: mersi pentru informatie, nici eu nu stiu exact, se pare ca e un mare secret. 🙂

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]