fbpx
excursii-razvan-pascu

Desi initial imi propusesem sa scriu cate un articol din aceasta serie o data pe luna, se intampla ca in aceasta perioada sa fie multe companii care sa imi scrie despre locuri de munca pe care le ofera si despre oameni pe care ii cauta. In plus, am gasit si eu singur cateva oferte bune de munca. Asa ca astazi mai am o serie de oferte de job pentru aceia dintre voi interesati sa isi gaseasca ceva mai bun sau pentru cei care au prieteni care vor sa isi schimbe jobul.

 • Pentru cei care vor sa lucreze in presa, Ziare.com angajeaza coordonator editorial si un editor de texte. Mai multe detalii gasiti aici. Termenul limita este 15 martie.
 • Pentru cei care vor sa lucreze in turism, firma lui Dragos Anastasiu, Eurolines, angajeaza programator si reprezentant de vanzari in Bucuresti, dar si consultant de turism in Constanta. Mai multe detalii aici.
 • Cei care vor sa lucreze in IT gasesc aici detalii despre 2 joburi: programator PHP/MySQL si programator Action Script 2/3.
 • Tot pe IT, KREVIN recruteaza Senior Java Developer. Cerinte: experienta pe proiecte Java Enterprise (Java 1.6.J2 EE, Tomcat/JBoss/IMB Websphere/Oracle Weblogic), framework-uri (Spring, Hibernate GUI Frameworks, Adobe Flex), baze de date (Oracle/MySQL/MS SQL Server), cunostinte avansate de limba engleza si germana. CV-urile se trimit la: hr@krevin.ro
 • Essensys Software Solutions cauta un Senior .Net Developer si un Team Leader. Iar daca le recomanzi pe cineva si acea persoana va fi angajata poti castiga o saritura cu parasuta. Eu am sarit deja asa ca va las pe voi sa le trimiteti recomandari la adresa jobs@esssensys.ro. Mai multe detalii aici.
 • Si cei de la Unilever cauta un IT Analyst. Daca vrei sa afli detalii sau sa aplici, poti sa scrii un mail la alexandra.floricel@unilever.com
 • Alte 2 joburi gasiti si aici (unul pe vanzari si unul pe IT): Business Development Manager si Consilier Tehnic Retea.
 • Pe StiuUnLoc.ro am gasit recent informatii despre un job de 16 luni in Africa, pentru cei interesati de un astfel de program de mobilitate internationala. Mai multe detalii gasiti aici.
 • Unul dintre cititorii mei mi-a trimis de curand detalii despre 2 oportunitati interesante pentru tinerii cu spirit antreprenorial. Este vorba de posibilitatea de a primi 20.000 de euro finantare pentru o idee de afaceri inovatoare. Mai multe detalii aici. A doua propunere este programul Restart Edu prin care mai multe persoane cu idei de afaceri indraznete vor fi premiate cu servicii gratuite si premii de pana la 5000 de euro. Mai multe detalii aici.

Alte locuri de munca despre care am mai scris gasiti aici. De asemenea, informatii despre salarii gasiti aici.

1 comentariu

 1. gabbis
  17.03.2012 la 13:26

  Multumim pentru idei si informatii!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]