fbpx
excursii-razvan-pascu

Am tot scris pe blog saptamanile trecute despre companiile multinationale din Romania care ofera tinerilor sansa de a participa la programe de antreprenoriat special gandite pentru a atrage cele mai "bune creiere". Unul din aceste programe este "Trust by Danone" organizat de compania franceza Danone.

Inscrierea la acest program se face pana pe data de 15 decembrie iar pentru a participa la Trust by Danone trebuie sa fii student(a) la facultate sau la master.

Astfel, daca esti o persoana creativa, ai spirit de echipa si gandire strategica atunci trebuie sa formezi o echipa de maxim 5 persoane, sa va inscrieti individual in competitie si sa va pregatiti pentru marele premiu: echipa castigatoare din Romania merge la Paris, la finala mondiala a concursului. In plus, finalistii vor participa la un program de practica de pana la 3 luni in unul din departamentele Danone, iar cei mai buni vor fi alesi in programe de Management Trainee.

Un program precum acesta poate reprezenta o rampa de lansare pentru cei aflati la inceput de drum.  Mai multe detalii despre "Trust by Danone" 2011 aflati aici.

Un program asemanator, organizat de compania Henkel, v-am prezentat saptamana trecuta aici.

5 comentarii

 1. rizica
  22.11.2010 la 10:16

  Mi se pare un lucru foarte bun ca strainii sa dea o sansa tinerilor nostri talentati!

 2. gabbis
  22.11.2010 la 14:55

  Se mai intampla si lucruri motivante pentru tineri, din fericire..Felicitari celor de la Danone!

 3. 24.11.2010 la 15:05

  Da, pare a fi un lucru bun pt tineret, dar ma supara o chestie, toate programele sunt pt sectorul de management, econimic etc adica bani multi in cursuri cum sa faca ei si mai multi bani. Cum zicea un tip de pe wallstreet, ca daca rezolvi ecuatia firmei lor esti luat cu duba si pus la lucru fara intrebari cine esti, de unde esti etc :))

  Nimeni nu spijina inventatorii romani! I`m just saying! 😀

 4. Carmen
  24.11.2010 la 20:45

  Da, este o initiativa buna. Din pacate programele de Internship si Management Trainee sunt rare in Romania, in conditiile in care angajatorii cer cat mai multa experienta. E bine sa le dam o sansa tinerelor talente. Intr-adevar, unele programe se adreseaza middle managementului, dar nu numai. Le urez succes tinerilor participanti!

 5. Onet Ciprian
  25.11.2010 la 23:46

  O ocazie buna pentru cativa dintre noi si pentru a spera la o viata mai buna.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]