fbpx
excursii-razvan-pascu

Imediat dupa evenimentul cu vanzare de apartamente in Dubai de la Cluj-Napoca, voi pleca spre Dubai pentru un fel de vacanta, dar combinata, bineinteles, si cu ceva treaba. Voi merge si in zona Hartland, la sediul SOBHA, sa vad care este stadiul actual al proiectelor unde au achizitionat clientii mei, dar si sa preiau apartamentele pe care le-am achizitionat eu in august 2021 si sunt acum deja gata, cu 8 luni inainte de termen. 

.

2 zile mi le-am rezervat intalnirilor cu cei interesati de proiectele SOBHA si de achizitionarea unui apartament in Dubai. SOBHA este dezvoltatorul imobiliar despre care s-a scris un studiu de caz la universitatea Harvard, despre calitatea constructiilor si dezvoltarea accelerata a companiei. 

Pe 7 si 11 Martie ma intalnesc la sediul SOBHA Sales Center Dubai cu cei interesati de achizitionarea unui apartament in proiectele SOBHA

Ca atare, daca si voi sunteti interesati sa achizitionati un apartament in proiectele SOBHA Dubai, sa vedeti care este stadiul proiectelor, cum arata la interior un apartament, sa aflati mai multe despre disponibilitati, procesul de achizitie, precum si serviciile post-achizitie pe care eu si partenerii mei vi le putem oferi, voi fi la sediul SOBHA Sales Center din cartierul SOBHA Hartland in data de 7 si 11 martie.

Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA de peste un an ma ajuta sa va ofer cele mai bune variante de investitie in Dubai, pentru ca stiu cum merg lucrurile din interior. In plus, am investit proprii bani in proiectele lor, deci si eu ii consider cea mai buna varianta, din postura de antreprenor-investitor care doreste sa achizitioneze un imobil in Dubai. Doar in ultimele 8 luni, am intermediat tranzactii de peste 40 de milioane de euro, ajutandu-i pe romani sa investeasca inteligent in apartamente premium, pozitionate foarte bine in Dubai si cu mare potential de crestere.  

Daca vreti sa ne intalnim, va puteti programa la ora si in data dorita completand acest formular sau trimitand un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 

Preturi

In acest moment exista disponibilitati foarte bune pentru apartamente de 2 camere cu preturi incepand de la 360.000 euro in cartierul SOBHA One din zona Meydan. In zona Dubai Marina un apartament de 2 camere incepe de la 830.000 euro. 

Mai multe detalii despre dezvoltator, dar si despre investitiile imobiliare in Dubai puteti citi si aici sau aici, ori aici.

DUBAI – recomandat pentru investitii imobiliare de catre specialistii UBS

In raportul ”Buble Risk” pentru piata imobiliara din principalele orase ale lumii, publicat in luna octombrie 2022 de catre UBS, Dubai figureaza cu un index de 0.16, ceea ce indica faptul ca aici preturile la imobiliare sunt inca la un nivel ”corect”. 

Doar alte 3 orase din lume se mai incadreaza inca la categoria ”fair valued”, anume Varsovia (0.15), Sao Paulo (0.20) si Milano (0.34).

Programeaza AICI o intalnire cu mine si un reprezentant SOBHA la sediul SOBHA din Dubai. 

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]