fbpx
excursii-razvan-pascu

Saptamana trecuta joi am plecat in Grecia, intr-un city-break de cateva zile la Salonic.  O sa va scriu impresii despre acest oras si am adus si cativa magneti de frigider pentru voi de acolo, magneti pe care ii veti putea castiga daca veti citi articolele scrise cu impresii despre Salonic

Pana atunci, astazi vreau sa va scriu cateva lucruri despre un lucru care mi-a lipsit destul de mult in aceste 4 zile de city-break, mai ales prin prisma ocupatiei mele de blogger: internetul.  

Deja multa lume stie ca viteza internetului in Romania este printre cele mai mari din intreaga lume. Citeam aici ca rezultatele unui studiu plaseaza Romania in primele 3 tari din lume in ceea ce priveste viteza de acces la internet, ceea ce este un lucru extrem de bun. Calatorind mult am avut ocazia sa ajung si in locuri in care internetul mergea greu sau aproape deloc, fiind aproape imposibil sa uploadezi o simpla fotografie pe blog sau Facebook in mai putin de o ora. 

Din pacate in Grecia a fost cam la fel si desi a fost vorba de un hotel de 5 stele cel la care am stat (Les Lazaristes, Domotel), totusi internetul mergea foarte prost chiar daca era asigurat de o companie serioasa precum Vodafone

Asa ca zilele trecute au fost unele in care mi-a parut tare rau ca mi-am uitat acasa stickul de internet mobil de la Orange, pe care il am de la jobul meu de la ING, cu o limita destul de buna de folosit in roaming. De fiecare data cand l-am folosit pana acum a fost foarte ok si am fost multumit de el pentru ceea ce aveam eu nevoie (surfing pe internet si acces la mail), asta si pentru ca nu am sarit calul niciodata si nu am incercat sa descarc fisiere prea mari in roaming de teama unor costuri prea mari pentru traficul de date (chiar daca platea compania, nu avea rost sa fiu magar). 🙂 

In concluzie, internetul pentru mine este esential in orice calatorie, iar internetul mobil ma ajuta sa imi fac treaba la jobul meu. Sunt convins ca si pentru voi este important, de aceea sunt curios sa aud impresiile voastre. 

  • Daca aveti un blog si ati avut un moment in care internetul mobil s-a dovedit de folos, povestiti pana vineri despre asta intr-un articol. Nu uitati ca in articol sa includeti motto-ul campaniei: “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”. Si pentru ca am fost rugat sa trimit si o leapsa catre un blog, eu trimit aceasta prima leapsa catre blogul Zinei, una dintre cititoarele mele, care face o treaba extraordinara cu blogul ei despre lecturi povestite pentru copii. 
  • Daca nu ai blog, povesteste-mi intr-un comentariu aici cum te-a ajutat internetul mobil, pentru ca un premiu identic merge si catre unul din comentatorii din campanie.

Premiile (unul pentru comentatori si unul pentru bloggeri) sunt 2 tablete Motorola Xoom 2 + cartele internet Prepay 8 cu trafic inclus. Mai multe detalii gasiti aici, iar regulamentul concursului il gasiti aici.

65 comentarii

  1. Vasile Nistor
    03.04.2012 la 20:35

    Internetul mobil m-a ajutat sa pot vedea „live” stirile intr-un tren inzapezit. Atat pentru mine cat si pentru ceilalti din compartiment, accesul la intenet si stirile live ne-au ajutat: am avut acces la informatii dar si timpul a trecut mai repede.

  2. 03.04.2012 la 20:35

    cea mai tare experienta pe care am avut-o cu internetul de la orange(sunt abonat fidel) s-a petrecut intr-o vara pe cand ma aflam la tara….unde nu este semnal orange….trebuia sa urc pe un deal sa prind semnal….deci in fiecare zi trebuia sa urc in varful dealului si sa imi verfic mail-ul…..intr-o zi, normala de altfel,in timp ce urcam pe deal ma intalnesc cu un cioban si ma intreaba unde merg…..ii spun ca ma duc sa verific mail-ul si incepe sa rada….nu stia ca pot sa am internet fara fir….il iau cu mine,ii arat cum merge de bine si el ramane uimit…..sa va spun ca a doua zi si-a cumparat laptop si internet mobil de la orange…..zicea ca vrea si el sa se mai uite la cate ceva cand e singurel….eu personal sunt foarte multumit de internetul de la orange..rapid ,ieftin si bun…deci:Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange

  3. Andreea
    03.04.2012 la 20:36

    Internetul mobil m-a ajutat sa am astazi copilul mult dorit si sa-mi pastrez sanatatea psihica si fizica pe parcursul sarcinii si in primele luni de dupa nastere.Avand o sarcina cu probleme,am stat mult in spital si apoi numai in pat,iar internetul mobil si implicit telefonul erau singura mea conexiune cu realitatea,singurul prieten in momentele de singuratate si de teama.Avand acces la informatii,am putut sa recunosc la timp problemele aparute cu copilul,inainte de nastere,ajungand la timp la spital.Apoi a urmat o perioada si mai grea,ajunsa acasa cu minunea mea.Pe telefon am citit sute de lucruri legate de bebelusi,am pastrat conractul cu cei dragi aflati la distanra,plus ca mi-am permis cele 5 minute pretioase ,zilnice,numai ale mele,in care sa navighez spre a ma relaxa 🙂 acum,puiul meu e fascinat de cantecelele si povestile ascultate pe tel,prin internet!

  4. Ioana Negoita
    03.04.2012 la 20:38

    Buna,
    din pacate sau din fericire nu am inca un blog al meu. Dar recunosc ca in zilele de azi fara internet sunt un om, parca fara scop. Meseria pe care o practic imi cere sa fiu mai mereu online. Sunt intrebari sau raspunsuri care depind de mine, si nu tot timpul pot fi disponibila telefonic. Sunt medic dentist si lucrez intr-o echipa cu specialitati. Fiecare face cate ceva, foarte bine. Si de aceea cand un pacient este trimis de mine unui coleg, sau un coleg imi repartizeaza un pacient, e esential sa stim ce dam sau ce luam, pe ce fel de dinte lucram.
    Ca o concluzie, asa cum in zilele de azi masina nu mai este un moft si este o necesitate, asa a ajuns, cel putin pentru mine, faptul sa fiu mai mereu online.
    O zi minunata.

  5. Schiopu George
    03.04.2012 la 20:51

    A fost odata ca niciodata un baiat micut si dragalas care a plecat sa fotografiezi natura in padurea din apropierea casei bunicilor lui.Inarmat cu un aparat foto,o sticla cu apa,un telefon mobil,precum si multa ambitie a reusit sa parcurga o distanta surprinzatoare pentru cineva care nu exceleaza la sport.Timpul trecea,cardul se umplea,iar seara se asternea..Fotografiind un apus extraordinar dintr-un mar salbatic,pustiul oberva cum incepe sa se intunece si o i-a la pas spre casa.Dupa aproximativ 30 min noaptea cuprinsese padurea odata un loc feeric,acum un platou de filmare dintr-un film horror.Primul gand al baiatului a fost la Bear Gryls si tehnicile lui de supravietuire dar la primul zgomot facut de o bufnita acesta a urcat intr-un copac inalt cu gandul de a cobori dimineata.Find din nou speriat de aceea bufnita isi aduce aminte ca are un telefon mobil la el,dar care nu avea semnal…Fara sa isi de-a seama baiatul se gandeste ca macar pe Facebook sa stie lumea unde este,atunci o sclipire il lovise in plin de era sa cada din copac:net+google=acasa!Dar cum telefonul era unul dintre primele cu touchscreen(Lg cookie)prea multe optiuni nu avea decat sa urmeze calea data de google maps.Desi pare incredibil baiatul a ajus acasa dupa doar o ora.Asta a fost partea buna,partea rea incepuse din momentul cand bateriile aparatului foto sau consumat si a fost fortat sa se impiedice de toate buruienile,sa scape aparatul(care a cazut intr-o baltoaca),si sa cada intr-o planta care mirosea urat.Finish!Chiar daca semnalul pentru a suna era doar pt urgente(nu vroiam sa sun la 112 ca mureau bunici de frica),internetul a functionat perfect(curios de fel).Chiar si azi cand spot-urile wifi sunt din metru in metru,un pachet de date nu ezit sa am in fiecare luna achizitionat.Multumesc!

  6. Daniela
    03.04.2012 la 21:11

    Eu am internet mobil dintotdeauna,sunt o persoana foarte activa si nu pot sa stiu unde ma voi deplasa in urmatorul moment,asa ca altfel de conexiune nici nu intra in discutie.Cel mai important e ca niciodata nu m-a dezamagit,nici macar atunci cand vremea nefavorabila isi facea de cap.

  7. 03.04.2012 la 22:07

    Unul dintre examenele pe care le-am luat a fost datorita internetului de pe Samsung ul unui coleg care a primit subiectele de teorie pe email. Nu recomand metoda dar in momentele de criza este ca o mana intinsa de la cel de sus.

  8. Dragos
    04.04.2012 la 05:30

    @Schiopu George
    Nu vreau sa fiu rau, oricum nu particip, dar m-ai facut sa rad. :))
    1 la mana, cum ai postat pe facebook daca nu aveai semnal, si implicit internet?
    2 la mana, google maps nu functioneaza fara internet decat pe android (unde poti descarca anumite arii)
    3 la mana, lg cookie nu are GPS.
    4 la mana, cum te-a ajutat google sa ajungi acasa? Ai cautat pe google numele bunicii?

    Se pare ca organizatorii concursului tre` sa trieze frumos toate infloriturile, cam greu asta.

  9. 04.04.2012 la 07:30

    Cum m-a ajutat internetul mobil? In concediu petrecut in tara imi aleg intotdeauna unde ma cazez si criteriul „sa fie inclus in pachetul de servicii si internet”.

    Anul trecut am mers la mare si am ales o pensiune care avea internet wireless in oferta doar ca dupa ce-am ajuns acolo am aflat ca trebuie sa platesc 10 lei/zi in plus daca vreau sa am internet sau… sa ma conectez la vreo retea wireless din vecini daca gaseam vreuna fara parola.

    De gasit am gasit astfel de retele insa viteza de acces amintea de clasicul dial-up, noroc ca am aruncat prin bagaje si stick-ul de internet (nu spun operatorul ca nu conteaza atat de mult) si astfel am avut internet pe cont propriu toata vacanta la o viteza de cativa Mbps si astfel am scapat de sevrajul indus de absenta internetului…

  10. 04.04.2012 la 08:14

    Salutare!

    In primul rand, bafta! Frumos articol!

    Blog am, dar nu ma pot lauda cu el, deoarece nu prea am timp sa ma ocup de el.
    A fost o perioada cand intram mai des, cand eram in concediu de crestere a copilului, dar de cand cei mici au inceput sa mearga la gradi si eu sa imi vad de treburi, a trebuit sa o las mai moale cu netul. Simt lipsa activitatii mele pe internet.
    Net pe telefonul mobil am, dar nu ma laud, deoarece telefonul nu e performant, plus ca si conexiunea lasa de dorit. De cate ori vreau sa ma loghez pe messenger( de exemplu), ma scoate, nu ma lasa sa ma conectez….asa ca de cele mai multe ori o las balta.
    Internetul a fost pentru mine de mare ajutor cand erau copilasii mei bebelusi( mai ales la primul copil, ca la al 2-lea deja capatasem experienta pe care am impartasit-o si altor mamici- mi-am creat si forum).
    Cred ca acest premiu mi s-ar potrivi ca o manusa, mi-ar fi de mare ajutor atunci cand plec de acasa si nu numai, deh, un prieten de nadejde care sa nu te lase la nevoie.
    Chiar, recent, am testat o tableta cu conexiune internet Orange si am fost multumita, chiar am fost fascinata. Ba chiar toata lumea din jurul meu era curioasa sa vada ce si cum e cu tableta.

  11. 04.04.2012 la 08:27

    Cum M-AR fi ajutat internetul mobil?
    Ei , am plecat si eu din tara pentru cateva luni, 8 la numar, ca orice roman dupa covrigi… .Pe drum, desi aveam internet mobil nu m-am riscat sa-l folosesc in roaming. Preturile astronomice si viteza foarte mica pe care o ai in austria si germania, m-au facut sa renunt la ideea de a folosi internetul. Asa ca am facut un contract in Germania de internet – Adsl. La 35 de euro aveam 16 mb download.
    Mergea foarte rau si imi era dor de al meu de acasa si macar de cel mobil.
    Atunci erau preturile de date in roaming la 4 euro mb.
    Acum 2-3 zile am auzit ca se vor ieftinii. Vom vedea.
    Oricum apreciez campania asta Orange “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”.
    Numai bine.

  12. 04.04.2012 la 09:13

    Eu calatoresc zilnic in jur de 3 ore la (si de la) locul de munca. Internetul mobil ma ajuta extrem de mult, citesc carti, articole, sau chiar lucrez pe laptop in acest timp.

  13. Razvan Pascu
    (author)
    04.04.2012 la 10:17

    @ Dragos: ai dreptate, dar ma bazez pe cei de la Orange ca vor alege cu cap. 🙂

  14. 04.04.2012 la 10:32

    Internetul mobil m-a ajutat in mai multe situatii in care clientii mei nu aveau acces la internet. Eu veneam cu laptop ul si cu stick ul Orange si le prezentam produsul.

  15. Serafimciuc Claudia Lavinia
    04.04.2012 la 10:37

    Am un stick de internet chiar de la Orange, cu care m-a cadorit seful, as ca am acces permanent la internet. Nu plec de acasa fara laptop, orice ar fi si am reusit sa-mi conving seful ca, prin intermediul acestui stick si al laptopului, pot face fata sarcinilor de serviciu chiar si atunci cand plec in concediu. Era foarte circumspect la plecarile mele in concediu, avand in vedere faptul ca suntem angajati putini si chiar nu avea cine sa-mi faca treaba atunci cand eram plecata. I-am dovedit insa ca pot face fata cu succes sarcinilor de serviciu, chiar si atunci cand stateam tolanita pe sezlong si briza imi flutura oprin par.

  16. Alexandra
    04.04.2012 la 10:37

    Ultima data cand m-a ajutat internetul mobil, a fost acum cateva zile la magazinul de mobila. Vroiam mobila de bucatarie,nimic iesit din comun pana aici, insa ideea era sa incorporez o chiuveta atipica din punct de vedere al formei si dimensiunilor, pe care o cumparasem deja. Nu aveam aceste dimensiuni la mine, si desi magazinul are multe francize in tara si in afara, nu aveau acces la internet. Asa ca am folosit interentul mobil, am aflat toate dimensiunile si s-a putut crea planul pana la capat. Daca nu aveam internet mobil trebuia sa merg acasa sa fac masuratorile si o poza si sa fac o a doua vizita la magazin, terminarea planului fiind clar intarziata. E doar un exemplu, ca el sunt mai multe din partea mea.

  17. 04.04.2012 la 10:42

    ma-r ajuta si pe mine internetul foarte mult dar nu am un telefon ca sa pot sa accesez internetul. de aceea as fi foarte bucuroasa sa castig tableta ca sa pot sa lucrez pe internet.

  18. Valentina Achim
    04.04.2012 la 11:05

    Internetul mobil m-a ajutat sa gasesc un cabinet veterinar deschis non stop cand iepurele meu a intrat brusc in soc intr-o noapte(iepurii sunt foarte sensibili la toate schimbarile de mediu si se pot imbolnavi foarte grav si aparent subit, pentru ca isi ascund toate simptomele), si am putut accesa si harta din masina, care m-a ajutat sa ajung la cabinet foarte repede.

  19. Rizica
    04.04.2012 la 12:12

    Eu eram in vacanta la Vigo si daca nu aveam internet pe mobil nu stiam ca zborul meu fusese modificat(pleca cu 2 ore mai devreme)astfel ca am primit mesaj de la compania aeriana si „am prins zborul”…

  20. mihaela sandu
    04.04.2012 la 12:19

    internetul mobil m-a ajutat foarte mult, intr-o situatie in care daca nu aveam stick-ul la mine…nu stiu cum as fi reusit. era noapte tarziu si ma pierdusem, cu masina pe un drum necirculat. s-a infundat drumul, si nu mai aveam nici benzina. cand am incercat sa-mi sun sotul, mi-a murit bateria la telefon, iar incarcatorul nu il aveam la mine. atunci mi-a venit ideea,si am conectat stickul de internet la laptop, si, stiind numele ultimei localitati prin care trecusem, am reusit sa-mi dau seama in ce directie sa ma indrept pentru a cauta ajutor. am plecat pe jos, prin camp, si am ajuns la o benzinarie. pot deci spune ca internetul mobil m-a salvat, intr-o situatie care nu prea avea iesire

  21. Daniel D
    04.04.2012 la 12:22

    In principiu in fiecare zi am nevoie de internet ca de aer. Fiind un individ avid de google reader, urmaresc aproximativ 250 de feed-uri zilnic, mai bine de 1000 de posturi, majoritatea stiri si fotografie inclusiv calatorie. Deoarece petrec cam 45 de minute in metrou doar pentru a ajunge la munca imi folosesc acest timp mort pentru a incerca sa tin pasul cu ceea ce ma intereseaza din online pe un lg optimus one. din pacate se misca foarte greu in ciuda numeroaselor incercari de update si root pentru imbunatatirea sistemului.
    De cele mai multe ori trebuie sa ajung la adrese necunoscute pe stradute de care nu a auzit nimeni, cel putin nu eu sau prietenii mei pe care pot sa ii stresez si sa le cer indicatii dar de care stie cu siguranta google maps sau navigation. chiar daca se pierde si mai imi da cate un crash ma ajuta sa ajung unde trebuie.
    Ce altceva… seara inainte de culcare mai verific una alta pe internet: programul din ziua urmatoare ca mereu apar modificari de ultim moment, vreme, trafic, ultimele stiri si eventual niste ponturi bune. toate astea in pat cu ajutorul laptopului meu 3.7 Kg (a se citi rasnita datorita zgomotului pe care il face). unde mai pui ca se incalzeste ingrozitor si nu pot sa stau mai mult de 20 de minute cu el fara o sursa de curent.
    Traind intr-o lume activa si mereu schimbatoare am nevoie sa stiu tot timpul cum sa ma raportez la aceste modificari si din acest motiv am nevoie de o sursa de internet si eventual o sa fac si un upgrade ceva candva

  22. Laura Murariu
    04.04.2012 la 12:41

    E foarte util internetul mobil!!! In 2008 am plecat intr-o vizita de studii in Spania si am lasat acasa fetita in grija sotului…(fetita avea 5 anisori), si tocmai in acea perioada fetita s-a imbolnavit si in fiecare zi vorbeam cu ea si despre sanatatea ei pe net…(ne si vedeam cu ajutorul camerei web) de cele mai multe ori seara…asta a fost o mare alinare pentru puiul meu drag dar si pentru mine deoarece ma culcam mai linistita….
    Dar nu numai lucrul acesta….de foarte multe ori am apelat la Internetul mobil pentru a afla anumite informatii necesare in momente dificile!

    Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!

    Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!

  23. Maxim Bogdan
    04.04.2012 la 13:36

    De aproximativ 2 ani vin la Bucuresti de 1-2 ori pe luna pentru controale medicale, verificari si interventii, atat pentru mine cat si pentru membrii ai familiei. Deplasarea cu auto pentru un provincial ca mine este un infern, deoarece pe langa reparatii de drumuri cu devieri, noi sensuri unice, ambuteiaje la semafoare, ma lovesc si de gasirea unui loc de parcare „safe”, fara ridicari de masina sau spart de masina.
    Varianta cea mai eleganta care am gasit-o este sa ma deplasez cu transportul in comun ,si, de aceea, imi fac traseele cu ajutorul laptopului si al internetului mobil care este suficient de decent pentru a vizualiza zonele in care trebuie sa ajung ( MapGoogle), cu ce sa ajung( HartaMetro, RATB si alte 2 situri de profil pentru transport).
    Kitul de laptop si internet mobil m-au salvat de multe ori, inclusiv pentru a discuta si a ma vedea cu familia pe messenger.
    Ca o concluzie , o tableta ar fi ideala pentru ca as scapa de greutatea laptopului si cred ca m-as misca si mai bine.
    Sa speram ca vom castiga !!! 🙂

  24. Bertus Csaba-Iozsef
    04.04.2012 la 13:50

    Internetul mobil m-a ajutat cel mai mult anul trecut, la inceputul concediului. Am plecat la mare doar cu plinul facut si foarte putini bani, neavand nici macar cazarea platita. Asul din maneca era o suma frumusica ce trebuia sa ne intre intr-un cont chiar a doua zi.
    Asa ca a doua zi am pornit laptopul, am transferat banii din acel cont in contul de card si … am avut un concediu fara griji. Fara internet mobil nu stiu cum m-as fi descurcat!

    Bineinteles, folosesc internetul pe telefon zilnic. O aplicatie mai deosebita ar mai fi ca verific cate minute mai sunt pana cand imi ajunge tramvaiul in statie, ca sa iutesc pasul daca e nevoie si sa evit sa stau prea mult sa astept.

    Cititul de stiri pentru a umple timpul sau cautarea rapida de informatii au devenit ceva … banal. Si asta tot gratie internetului mobil.

  25. Mihai V
    04.04.2012 la 13:55

    Mi-a fost intr-adevar util internetul mobil. Au fost mai multe situatii similare dar acum v-o relatez pe cea mai recenta. In 2011 eram in concediu in Cipru impreuna cu sotia si fetita ce avea atunci sub 2 anisori. Din nefericire fetita s-a imbolnavit. Am luat legatura si cu medicul de acasa (din tara) am urmat un tratament prescris de el dar…in cca 2 zile fetita nu mai voia nici sa manance nici sa bea niciun lichid. Facea si temperatura. In final cu ajutorul ghidului nostru de acolo am ajuns la Spitalul din Limassol. Noroc ca facusem asigurarea de sanatate pentru calatorii. Dupa ce i-au luat primele analize copilului, s-a hotarat sa o interneze impreuna cu mama. In paralel cu ajutorul ghidului am luat legatura telefonic si cu firma de asigurari (medicale) din tara. Pentru ca dosarul sa se completeze rapid operatoarea din tara mi-a cerut o copie dupa biletul de avion (ca o dovada a iesirii nostre din tara la o data anume). Biletul de avion era electronic, si deci il aveam doar pe email. Am incercat sa intru pe internet de la un calculator din spital dar catre Yahoo accesul era restrictionat! Asa incat am reusit numai cu telefonul mobil sa intru sa-mi vad email-urile si sa retrimit biletul de avion catre compania de asigurari. Apoi totul a fost ok. Ei au lucrat foarte repede dosarul; practic nici n-a mai fost nevoie sa iau legatura cu acea companie, ei facandusi treaba super! Din fericire am putut pleca in seara aceleasi zile cu fetita si mamica din spital. A doua zi aveam si zborul spre casa! Deci internetul mobil m-a salvat. Nici nu stiu daca fara el puteam face externarea din spital!

  26. George
    04.04.2012 la 14:03

    Internetul mobil de la Orange e o hotie pe fata!Plateam 50 de lei pe luna si ni puteam sa citesc un mail.

  27. cadea stelian aurelian
    04.04.2012 la 14:35

    Internetul a devenit parte din viata mea zilnica, din rutina vietii de zi cu zi, astfel incat daca as fi intrebat in ce mod ma ajuta internetul mobil as raspunde simplu: sa supravietuiesc in jungla vietii cotidiene, sa mai castig o victorie in razboiul informational care caracterizeaza viata moderna!

  28. 04.04.2012 la 15:10

    Pe mine m-a ajutat internetul mobil in foarte multe situatii, mai ales cand a trebuit sa gasesc informatii URGENT ! De curand am avut o prezentare si nu mi-a functionat stick-ul de memorie, asa ca avand continutul pe mail, singura solutie rapida care m-a scos din dificultate a fost sa ma conectez la mail prin internetul mobil, iar de-acolo mi-am luat prezentarea. Altfel, ar fi fost foarte dificil sa ma descurc 🙂
    P.S. “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!” mi se pare un motto reusit, dar puteau sa lase decat prima parte, parea mai „boem” 🙂

  29. Dancea Ramona Elena
    04.04.2012 la 15:12

    Internetul mobil m-a ajutat in multe situatii, insa acum o luna am castigat un premiu si trebuia sa confirm datele. Cum am observat cam tarziu ca am castigat, mai aveam la dispozitie mai putin de doua ore ca sa imi revendic premiul. Asa ca, am folosit internetul mobil, iar acum ma bucur premiul castigat.

  30. 04.04.2012 la 15:16

    Internetul este un must have in zilele noastre , indiferent ca vorbim doar de ce care isi verifica permanent contul de facebook sau twitter, de cei care vor sa aiba ultimele noutati cat mai repede sau de cei a caror munca le cere sa fie permanent in contact cu lumea.

  31. Corina
    04.04.2012 la 16:21

    Internetul in sine este intr-adevar genial! In vara trecuta am fost plecata in Asia si ajungand in Aeroportul din Hong Kong, mi-am dat seama ca nu am adaptor pentru prizele de acolo sa-mi pot deschide laptopul al carui acumulator nu mai functiona de o perioada destul de lunga de timp, ca sa imi anunt familia ca am ajuns cu bine. Cat despre telefonul meu mobil, creditul imi fusese consumat la escala din Moscova, am avut noroc, totusi, cu Internetul mobil care mi-a permis sa trimit un email acasa si sa ii calmez pe cei apropiati.

  32. Spistyak Gabor
    04.04.2012 la 17:21

    Undeva anul trecut, am pornit într-o călătorie în îndepărtata Siberie. Credeam că va fi o aventură incitantă și așa a și fost, dar deloc cum m-aș fi așteptat. Cu plecare din Budapesta, în Moscova în aeroport am constatat că nu am bagajul, bagaj care singurel a hotărât el să rămână în Budapesta. Nu puteam să-l aștept, nu prea aveam șanse. Scopul meu în Siberia era un proiect european și nu puteam să lipsesc iar avionul spre Siberia era într-o oră jumate. În Moscova în aeroport m-am bucurat de internet WI-FI dar după cele 8 ore de zbor, tocmai în Khabarovsk, la 13.000 de km de casă nu avea internet. Eram într-un aeroport național, un aeroport foarte prăfuit fără internet, fără porți de securitate. Trebuia să anunț cumva la Budapesta și acasă cum că bagajul meu pentru 5 zile era departe. Și așa a scos o colegă stick-ul de internet de la Orange și am anunțat organizația. Prima lor idee a fost: Îți trimitem bagajul acasă la mama ta și acolo te descurci tu. Singura și prima idee nu a funcționat..pentru că mama dacă vedea doar bagaj, fără copil acasă..era tragic. Și așa cu ajutorul stick-ului de internet de la Orange mi-am recuperat bagajul după 5 zile de împrumutat haine mai mici departe în Siberia.

  33. Alexandra Andrei
    04.04.2012 la 18:08

    Internetul mobil (chiar cel de la Orange) m-a ajutat sa caut informatii lingvistice pentru ora de franceza si s-o fac pe profa sa se jeneze ca eu stiam si ea nu. 🙂

  34. victor
    04.04.2012 la 19:58

    Cum m-a ajutat pe mine internetul mobil? Pai…eu sunt una din acele multe persoane care nu pot trai in ziua de azi fara tehnologie, si prin tehnologie ma refer la smartphone, laptop si, bineinteles, internet. Doar ca,la un moment dat, satul de aglomeratia orasului si de stresul la care ma expunea seful meu, am hotarat sa plec intr-un weekend spre casa parintilor mei, in satul unde am copilarit. Imaginati-va unul din acele locuri mirifice, cu pasuni verzi, livezi cu fructe coapte si unde cel mai intalnit mijloc de transport a ramas, inca, cel arhaic: o caruta trasa de cai. Bineinteles ca in momentul in care am decis sa plec m-am gandit ca o sa trebuiasca sa imi iau cu mine si laptop-ul si stick-ul de internet mobil asa…just in case, gandindu-ma ca o sa am ocazia sa lucrez si in liniste la lucrarea al carei deadline se apropia cu pasi repezi (motivul pentru care eram stresat peste masura de catre seful meu). Asa ca am pornit catre destinatia mea „exotica” si odata ajuns acolo am resimtit o parte din placerile copilariei. Normal, cum era de asteptat, seful meu a reusit sa ma gaseasca si in aceasta oaza a mea (fir-ar el de smartphone) si sa imi strice buna dispozitie anuntandu-ma ca lucrarea mea urma sa fie prezentata luni la prima ora. Asa ca, nedorind sa imi parasesc inca satul natal, m-am apucat de treaba si, fiind ajutat de internetul mobil, am putut accesa informatiile necesare pentru a o termina la timp si a i-o trimite sefului meu pe mail. Asa ca pot spune cu alte cuvinte ca internetul mobil, fara de care nu as fi fost gata la timp, mi-a salvat cariera. De atunci, il port cu mine oriunde! 😉

  35. Stefan Nadia Irina
    04.04.2012 la 21:19

    Internetul mobil ma ajuta sa fiu la curent cu informatiile pe care trebuie sa le verific zilnic.

  36. Cramba Ioana Mihaela
    04.04.2012 la 21:29

    Intr-o excursie anul trecut in Londra ne-am pierdut si nu mai stiam cum sa ajungem inapoi la hotelul la care eram cazati. Asa ca noroc cu internetul mobil , am intrat am cautat adresa si cu chiu cu vai am ajuns la destinatie.

  37. Costel
    04.04.2012 la 22:38

    Pana in decembrie 2010 am avut internet prin cablu,dar din cauza crizei am fost nevoit sa renunt la el. Dupa ce am renuntat la internet mi-am dat seama cat de util este si fiind angrenat in multe activitati pe internet nu am mai putut sa continui asa ca am trecut la internetul de pe mobil. Sincer este foarte util si foarte comod dar la mine singurul dezavantaj este ca telefonul meu mobil este mai modest si nu ma pot bucura de toate facilitatile internetului mobil,iar deocamdata nu am posibilitatea materiala sa imi iau un tel mai performant si asta ma intristeaza si uneori ma si enerveaza. Sper sa fiu unul dintre castigatori si sa ma pot bucura in sfarsit de tot ce inseamna internet mobil. Va multumesc anticipat.

  38. Costel
    04.04.2012 la 22:53

    Este greu fara internetul mobil caci daca nu era nu mai puueam avea acces la emailuri si alte lucruri. Numai cine nu foloseste nu isi da seama cat face internetul pe mobil.

  39. Chiriac Raluca-Marina
    04.04.2012 la 23:06

    Fara sa imi dau seama am devenit o consumatoare de internet pe telefonul mobil.

    Acum cativa ani spuneam sus si tare ca nu vad rostul sa platesc acest serviciu, nu vroiam sa ii vad utilitatea, credeam ca este un moft;

    Cu timpul am vazut ca internetul mobil este de un real ajutor. Daca vreau sa ma duc intr-un magazin, la un salon sau pur si simplu nu stiu sa ajung undeva, accesez internetul, caut pe Sf Google informatia si astfel imi vad de drum fara sa fiu nevoita sa mai apelez la cineva sa ma indrume.

    Internetul mobil il mai folosesc pentru a afla la ce interval orar este deschis in X loc, ,ma documentez si merg la fix.

    Trimit emailuri, imi citesc corespondenta;

    Caut informatii despre anumite produse.

    Trimit poze facute la cald. Astfel pot sa le arat celor dragi ceea ce vad eu in clipa de fata.

    Mi-am gasit inspiratia in tot ce ma inconjoara cu internetul mobil de la orange.

    Nu as mai concepe o viata fara internet mobil.

    Asa cum telefonul a devenit in scurt timp un obiect fara de care nu plec de acasa, asa vad si in prezent ideea de a avea internet pe telefon.

  40. Rizescu Ioana
    05.04.2012 la 10:33

    Se intampla in urma cu 6 ani cand am primit cadou de la mama un Motorola V6.
    Un adevarat vis implinit a fost pentru mine caci acest model de telefon era un adevarat trend pe la mine prin liceu.
    In decursul zilelor ii accesam meniul pentru a-l descoperi.Din intamplare si curiozitate am accesat portalul orange.Si navigand printre pagini,citind diverse articolele tipic feminine am intrat pe chatul de acolo.Mi-am creat un username (pe care n-o sa-l zic:) ) si am pornit in explorare.Chatul era impartit pe domenii,am intrat pe fiecare dintre el si in final am ramas pe “societate”.
    Era o noutate pentru mine sa sar de la vechiul mIRC la un astfel de tip de conversatie.
    Stateam in umbra si priveam ce discutau ceilalti…,cand la un moment dat n-am mai suportat atitudinea aroganta a unui tip si i-am adresat cateva cuvinte demne sa-i mai taie din elan.
    Apoi am facut cunostinta cu toti cei de acolo iar pe rivalul meu il tineam de-o parte.
    Mi-a trimis un mesaj privat iar de aici a inceput totul.
    Dupa scurt timp am facut schimb de numere de telefon si poze.
    Am inceput sa ne placem foarte mult si sa ne facem planuri de viitor impreuna.
    Departarea ne-a fost un sfetnic bun (el Bucuresti, eu Tulcea)si desi sufeream enorm ca nu ne puteam atinge si implini iubirea asta ne-a unit pe zi ce trecea.Am vorbit in asa fel aproximativ un an de zile dupa care am decis sa fug la propriu de acasa cu el.
    Am avut mare incredere in el si s-a dovedit ca a meritat.
    Astazi avem 5 ani impreuna si un baietel de 3 ani.
    Ne iubim la fel de mult si suntem recunoscatori internetului mobil de la Orange care ne-a ajutat sa ne intalnim iubirea.

    Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!

  41. 05.04.2012 la 10:55

    Vreau sa intru si eu in concurs cu postarea mea si am inteles de pe:

    http://roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri/
    ca trebuie sa las un comentariu aici cu link-ul.

    So, here it is:

    http://dynamicfuture.wordpress.com/2012/04/05/libertate-si-mobilitate/

  42. 05.04.2012 la 10:57

    Daca am mai lasat o data un comentariu cu link-ul, rog moderatorul blog-ului sa nu-l posteze si a 2-a oara sa nu se considere spam sau ceva, dar eu am apasat „trimite comentariul” si nu-l gasessc pe site. Daca trebuie prima data aprobat, imi cer scuze ca l-am trimis de doua ori.

    Link: http://dynamicfuture.wordpress.com/2012/04/05/libertate-si-mobilitate/

  43. 05.04.2012 la 11:40

    GASESTE INSPIRATIA IN TOT CE TE INCONJOARA CU INTERNETUL MOBIL DE LA ORANGE!
    Inspiraţia pentru mine este „vitală”, de multe ori sunt conectat aproape de 10 – 20 de ori pe zi. Sunt consilier juridic, iar o parte din munca mea presupune un contact permanent cu sistemul ECRIS sau cu site-uri legislative. Pot spune că am avut un „incident” l-am numit eu atunci, moment de „inspiraţie” poate fi acum. S-a întâmplat în 2008, moment la care acest sistem ECRIS era pe la început, multe date eronate, altele incomplete, etc. o doamnă a apelat la mine pentru a o ajuta să-şi recapete slujba, a fost concediată de un director care dorea să o „agreeze” mai mult decât dorea ea. Apoi reţeta clasică, se caută nod în papură, se identifică nodul în papură, se hărţuieşte angajatul şi dacă rezistă se face cercetare disciplinară prealabilă şi se concediază angajatul, Q.E.D. Când a ajuns la mine femeia a început să plângă, se lupta ea (femeie divorţată cu doi copii, unul de 7 şi unul de 12, contra unei firme care controla cca 3/4 din oraş) nimeni nu a vrut să o reprezinte în instanţă, s-a apărat cum a putut singură, iar eu trebuia să o apăr „pro bono”, am acceptat, dar era o problemă, a pierdut plicul cu care i s-a comunicat Sentinţa, iar pe Sentinţă scria că putea fi contestată în 5 de zile (cred că o eroare de dactilografiere, nu rea-intenţie). Cert este că ea venea să-mi ceară ajutorul cu privire la implicaţiile acelei decizii pe care ea o credea ca fiind definitivă. Eram la Tribunal când ne-am întâlnit, aveam laptop-ul la mine, (pe vremea aceea nu existau info chioşcurile de acum), am accesat, de pe stick-ul unui prieten, site-ul Tribunalului, am văzut când a fost pronunţată Sentinţa, ştiam care este termenul de redactare la acel complet şi am văzut că la acel moment era ultima zi pentru a formula recurs, lucru pe care l-am făcut imediat. Recursul a fost admis, sentinţa casată, rejudecată şi câştigată de doamna în cauză. Dacă nu puteam accesa sistemul ECRIS prin intermediul acelui stick de Orange la acel moment nu puteam şti dacă sentinţa era în termen, registratura era închisă la ora 14, iar eu nu făceam acel recurs. La ora actuală, firma a fost nevoită să o reangajeze pe post, a fost obligată să-i achite salariile de la concediere până la reangajare, adică cca 2 ani (perioadă în care ea s-a judecat cu ei), iar în acest timp directorul libidinos a făcut o semipareză şi a fost nevoit să se pensioneze, fiind numită directoare o femeie cam în aceeaşi situaţie cu doamna pe care eu am ajutat-o.
    Sunt convins că informaţia potrivită la momentul potrivit face enorm pentru omul care ştie să le folosească, dar fără Orange Mobile nu aş fi putut face mai nimic, dacă nu găseam acel stick, îi spuneam doamnei să vină mâine, iar atunci era prea târziu.
    Doresc a participa la concursul Orange

  44. 05.04.2012 la 12:34
  45. Gabriela
    05.04.2012 la 12:54

    Pe mine internetul mobil m-a ajutat foarte mult vara trecuta, cand a trebuit sa stau internata in spital, ca si insotitor alaturi de bunica mea, timp de 3 luni. Bunica nu era constienta, nu aveam cu cine vorbi sau ce face acolo, asa ca internetul mobil, pus pe un laptop imprumutat m-a ajutat foarte mult sa trec peste perioada aceea luuunga de asteptare a unui diagnostic si a unui tratament.

  46. Razvan Ciupei
    05.04.2012 la 12:59

    In urma cu 2 ani eram in vacanta, pe teritoriul Austriei. Cautand localitatea in care trebuia sa ajungem…ne-am ratacit. Fiind ora 11 noaptea nu am gasit pe nimeni care sa ne indrume in directia corecta. In acel moment am avut mare noroc cu internetul mobil, care odata activat ne-a indrumat cu mare precizie catre destinatia dorita. In acele momente ne-a fost de foarte mare ajutor internetul mobil. In ultimul rand nu uita… “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”

  47. Florin Broscatan
    05.04.2012 la 14:22

    Buna,
    in vara anului trecut eram la o pensiune din zona Savarsin,Arad unde nu era acces la internet ,semnalul la Vodafone era foarte slab,doar cel de la Orange era bun.Fiind nevoit sa am acces la e-mail pe perioada sederii mele acolo am fost nevoit sa-mi cumpar un stick de internet mobil de la Orange de la un magazin de profil din Savarsin.Astfel am putut sa stam linistiti atat eu (am reusit accesul la mail pentru a-mi rezolva problemele ce tineau de afacerea mea)cat si familia (mai ales micuta Mara a intrat pe site-urile favorite cu jocuri).
    Asa am imbinat frumosul(vacanta) cu utilul(stick-ul Orange)si ca o concluzie:”Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”.
    Va multumesc si speram sa castigam!

  48. Marian
    05.04.2012 la 16:43

    Salut!
    Povestea mea e mai ciudată şi mai lunguţă…
    Anul trecut am mers singur la o vânătoare de fosile pe lângă Câmpulung Moldovenesc şi internetul mobil de la Orange a fost salvatorul excursiei mele.
    Am ajuns dimineața în gară, pană pe la 5 după-amiaza m-am plimbat pe dealuri la cules de fosile, am stat apoi să mănânc un sandwich şi mi-am zis să mă îndrept spre Rarău să stau o noapte la cabană cu nişte prieteni care erau deja acolo.
    Am tot mers prin păduri după un traseu până am dat de o mare defrişare (pe traseul de la Valea Seacă…). Toate semnele dispăruseră.
    Eram puţin confuz aşa că mi-am zis să continui pe unde văd cu ochii, prin întuneric şi fără semnal la telefon… toate astea până eram sătul de sunetele din jurul meu, şi mi-am zis să mă întorc.
    Am ajuns aproape de sat, am trecut pe lângă o sihăstrie şi m-am oprit sub un copac, asta fiindcă a început să se rupă ceru’ şi să toarne cu găleata. Era deja întuneric beznă şi eu eram ud leoarcă aşa că mi-am propus să mă pornesc spre sat şi apoi spre gară.
    Excursia voia să se termine fără voința mea şi acest lucru îmi displăcea total. Ţin să menţionez că telefonul mi se udase complet şi nu mai funcţiona.
    Pe la ora 10 seara am văzut o crâşmuliţă şi am intrat în ea. Eram doar eu şi încă 2 persoane. Nici unul nu aveam numărul de telefon de la cabană şi nici semnal, totuşi exista telefonul fix. A trebuit să cumpăr 100ml de ţuică ca să am acces la PC-ul din bar care pe lângă faptul că mergea greu, nu avea nici internet.
    Norocul meu era că luasem modemul cu internet mobil de la Orange care se părea că avea semnal de 2 liniuţe.
    Am intrat pe internet, am luat numărul de la cabana de pe Rarău, am fost nevoit să mai iau 100 de ţuică să folosesc telefonul fix, am sunat la cabană şi le-am cerut să îmi dea unul din prieteni la telefon; acesta a venit cu maşina după mine şi astfel excursia mea a mai durat 2 zile. Slăvit fie internetul!
    Găseşte inspiraţia în tot ce te înconjoară cu internetul mobil de la Orange! – mi s-a potrivit de minune!

  49. Mariana Baroiu
    05.04.2012 la 19:03

    pe mine internetul m-a ajutat la maxim cand am primit telefon ca am fost acceptata la job si nu eram in oras; am putut trimite rapid niste acte scanate ca sa nu pierd locul

  50. segarceanu daniela
    05.04.2012 la 22:25

    Astazi am cumparat Cola.Da’nu pentru mine,pentru colega mea de camera,care normal imparte cola cu mine.Nu tre’ sa stie mama ca ies din camin la 3 dimineata si cobor cu liftu’ la magazinu din colt sa iau Cola ca iar o apuca doru Otv-ului cu „E-uri cancerigene,muriti daca mai beti Cola”.Oricum aici e treaba cu INTERNETUL!Viata la camin e grea,bani putini,si creditu’pe telefon e doar asa cand are mama timp sa imi mai dea si mie 4-5 euro si uite asa ramase Dana blocata in lift fara credit pe telefon.La 3 dimineata credeti-ma nu e nimeni in camin care sa stea sa asculte ce se aude de la lift.in disperarea mea imi aduc aminte ca mai am cativa mega de net de cand cu o cartela la oferta,da’ce te faci ca n*am io smartphone sa intrru pe mess sa anunt pe cineva si intru cu chiu cu vai pe internet explorer si facebook si postez acolo in 20 d minute de chinuri”sunt blocata in lift”.Internetul mi-a folosit la un examen mai mult decat mi*a fost de folos creierul.Internetul e poarta spre o viata mai buna in strainatate,mailul de la universitati internationale e ca painea calda la rastel,cand il vezi ai vrea sa il manaci.Internetul o ajuta pe mama sa ma intrebe dimineata la pranz si seara si eventual intre mese sa ma intrebe ce fac la camin.Viva internetul si orange!”Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”.

  51. Climov Gabriela
    05.04.2012 la 22:41

    Pe mine internetul mobil m-a ajutat foarte mult vara trecuta, cand a trebuit sa stau internata in spital, ca si insotitor alaturi de bunica mea, timp de 3 luni. Bunica nu era constienta, nu aveam cu cine vorbi sau ce face acolo, asa ca internetul mobil, pus pe un laptop imprumutat m-a ajutat foarte mult sa trec peste perioada aceea luuunga de asteptare a unui diagnostic si a unui tratament.
    „Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”

  52. Radu Musoaie
    05.04.2012 la 22:58

    Cand aud de internet mobil (cu stick) de la Orange, gandul ma duce direct la Valencia.
    Am fost in 2010 in splendidul oras din Peninsula Iberica si am avut in dotare (printre altele) si un laptop si nelipsitul stick de la Orange. Stiind ca am cativa megi free pentru navigat pe internet (in roaming), am stat cateva minute bune pe o terasa, cu laptopul in fata si am navigat pe net…sa tot fi fost 40-50 de minute.
    Net excelent, viteza rezonabila si multumitoare, toate bune si frumoase. Am mai gasit pe Wiki cateva locuri bune de vizitat pe acolo si am luat-o la drum.
    Vacanta execelenta, toata lumea multumita.

    Revnind in tara, dupa ceva timp, m-a intampinat si factura emisa de prietenii nostri de la Orange. Trafic de date: ~235 de EUR 😮 😮 😮 :((. Dar cine si-a permis sa faca una ca asta!?!? Compania care detinea abonamentul va intra in faliment! Am ruinat o mica societate comerciala. Ce imi vor spune superiorii? Toate gandurile negre imi treceau prin minte.

    Dupa cateva spovedanii la sefu’ dar si regretele de rigoare, totul a revenit la normal iar acum companiei ii merge din ce in ce mai bine.
    Din acel moment, pentru mine, internetul cu stick egal cu Valencia egal cu 235 EUR!
    Cred ca as dona tableta companiei la care (inca) lucrez, pentru a-si mai acoperi din pierderi. Dar ma mai gandesc :D!

    PS: O copie a facurii „cu probleme” este permanent la sefu’ in birou. Este asul lui din maneca intr-un „duel” cu mine.

  53. rares.marcu
    05.04.2012 la 23:22

    Era noaptea, tarziu. Imi suna telefonul. Invitatie la “un circ”.
    Accespt invitatia.
    Destinatie: garajul unui prieten.
    Detaliile sau unele detalii erau pregatite de cateva ore, dar nu s-a ocupat nimeni de nimic, asa ca pe ultima suta de metri, tras cablu de current de la un alt garaj, carnea de mici se dezghetase intre timp, buna dispozitie cazuse peste toti participantii.
    Obiecte care fac parte din decor: o dacie pegatita de fier vechi, bancheta spate si scaunele ocupantilor scoase afara, cativa butuci.
    Circul este asigurat de un laptop care avea un singur gen de muzica, un bec, cateva chese de mici si bautura. Dupa vreo ora, lumea se satura de atata dat din cap, iar unul din baieti ne propune sa incercam youtube cu stickul lui. Dupa inca o ora sau mai-stiu-eu cat timp o fi trecut, lumea se satura de clickuri, asa ca am ales un post de radio online si pana in zorii zilei n-am mai avut treaba cu muzica. Aceasta a fost prima experienta cu stickul de la orange.

  54. 06.04.2012 la 09:16
  55. 06.04.2012 la 14:31

    Am povestit si eu cat de mult am avut nevoie de internet cand am fost prin peripetiile mele
    http://bogdandascalescu.ro/da-pentru-internetul-pe-mobil/

  56. Cristina Rotaru
    06.04.2012 la 17:21

    Internetul mobil m-ar fi ajutat (si m-ar ajuta in continuare) in multe situatii in care nu eram la birou, dar trebuia sa rezolv diverse probleme in interes de serviciu. Astfel, in momentul in care nu eram la birou si aveam nevoie de ceva informatii suplimentare care puteau fi gasite pe internet trebuia sa sun o colega cu acces la net si sa o rog sa-mi spuna telefonic informatiile. In felul acesta imi deranjam si colegele, intrerupandu-le din activitatea lor, dar si eu obtineam informatia in mai mult timp.
    Mentionez aici ca am beneficiat la un moment dat de o oferta (chiar de la Orange) si am avut internet pe mobil la un pret redus (aproape o luna cred) si atunci n-a mai fost necesar sa deranjez pe nimeni 🙂
    Sunt convinsa ca, pe viitor, voi gasi „inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”

  57. diana istrate
    06.04.2012 la 17:53

    folosesc internetul mobil .as putea spune ca sunt dependenta de acest serviciu. mail, facebook. mai citesc din ziare. mai caut cate ceva.multe altele. dar cu adevarat necesar mi-a fost si imi este cand sunt plecata de acasa,in alte orase sau in drumetii, cand nu mai stiu incotro sa o apuc sau sunt in cautarea de noi trasee pe munte.deci pot spune ca internetul ma inspira in tot ceea ce intreprind .

  58. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2012 la 19:29

    Dragelor si dragilor,

    Va multumesc pentru comentarii.

    In acest moment concursul s-a incheiat.

    Reprezentantii Orange vor alege castigatorii dintre toti cei care s-au inscris la concurs pe blogurile oficiale ale acestei campanii.

    Va voi anunta aici numele castigatorilor.

  59. Andreea Mihaela Lazar
    06.04.2012 la 23:05

    Sunt dependenta de internet si cred ca n-as mai putea trai fara el… Cand nu sunt acasa la calculator sau cand n-am tableta cu mine si n-am acces la internet wireless, internetul pe mobil ma ajuta enorm. Cand sunt la metrou sau calatoresc, ori citesc o carte ori butonez la telefon si navighez pe internet.

  60. 08.04.2012 la 12:44

    cine a castigat ca pe inregistrarile de la roblogfest nu apare tragerea la sorti…

  61. Razvan Pascu
    (author)
    08.04.2012 la 20:48

    Orange a anuntat castigatorii: Neacsu Alin Emanuel, comentator, si bloggerul Alexandru Savu – http://roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri/

  62. Vio
    16.04.2012 la 21:17

    Pentru mine netul mobil este cel mai important dintre toate interneturile! De cum am aflat că există așa ceva prin 2007 mi-am făcut ab. la orange. Locuind într-o zonă rurală nu aveam decât edge, dar între timp viteza este mai mare și ca în unele orașe (12-13 Mbps pe modem de 21,6). Oriunde mă duc am internetul cu laptop sau cel de pe telefonul mobil ( panteră), iar netul de la Orange este cu adevărat cel mai bun. Asta în condițiile în care concurența ( Vodafone) spune că e cea mai tare!Orange the best!

  63. Butnaru Georgiana
    05.06.2012 la 10:38

    Pentru mine internetul inseamna foarte mult deoarece datorita lui am ajuns departe.Unde locuiesc nu am acces la internet dar asta nu ma impiedica sa-l folosesc daca nu pe calculator macar pe mobil cand am nevoie de o explicatie iau mobilul si accesez netul,dar nu numai asta ma ajuta sa tin legatura cu fostii colegi de scoala cu scoala actuala, intr-un final the beeeeesssssssssssstt ORANGE esti cel mai tare:*

  64. 02.01.2014 la 17:41

    frumoasa e tableta

  65. stoian vasilica
    04.02.2016 la 10:20

    Vreau sa castig un telefon

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]