fbpx
excursii-razvan-pascu

Peisajul media din Romania sufera destul de mult din punctul de vedere al prezentei revistelor dedicate turismului si calatoriilor. Acum multi ani citeam defuncta revista Clever Travel condusa pe vremea aceea de Razvan Marc. Odata cu criza, revista a disparut. Ceea ce inca mai avem este revista National Geographic Traveler, dar si aceasta apare atat de rar (de 4 ori pe an), incat de cele mai multe ori uiti despre existenta ei. Plus ca multe dintre articole sunt traduceri dupa editia din strainatate.

In toata perioada asta agitata cand lumea se fereste sa faca investitii exista insa si oameni curajosi care cred atat de mult in ceea ce fac si iubesc asa de mult industria calatoriilor incat de multe ori se arunca cu capul inainte. Unul dintre acesti oameni este Traian Badulescu, despre care v-am mai povestit si eu pe blog, aici.

Traian este cel care se lupta sa pastreze pe piata si sa aduca continut nou si de calitate in singura revista profesionista dedicata celor care lucreaza in industria calatoriilor. Revista se numeste Travel Advisor, este deja in anul doi de existenta si o puteti gasi la chioscuri in fiecare luna. Cel mai sigur o veti gasi in magazinele InMedio la pretul de 7 lei/exemplar.

In numarul de luna aceasta veti putea citi un interviu cu actualul ministru al turismului, Cristian Petrescu, un alt interviu cu antreprenorul Marius Ghenea, dar si cu Remus Visan, directorul Paravion.ro – cel mai eficient portal de rezervari bilete de avion. Si nu in ultimul rand un interviu cu Bloggerul de Turism al anului 2011…ghici cine?! 🙂

Revista o puteti citi si online aici.

1 comentariu

  1. 28.03.2012 la 02:10

    Ma bucur sa vad ca cineva se mai gandeste si la aceste aspecte in tara noastra.Sper sa fie o revista de succes si din ce in ce mai populara!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]