fbpx
excursii-razvan-pascu

Vineri si sambata, 8-9 aprilie, in Bucuresti la Sala Polivalenta, va avea loc Targul de Joburi „Angajatori de Top”, editia 10. La targ vor fi lansate intre 30-40 de programe de internship, vor fi disponibile 2250 de joburi, majoritatea entry-level, si vor fi sustinute workshop-uri de catre unele dintre cele mai mari companii din Romania.

Pentru anumite seminarii si workshop-uri este necesara inscrierea in prealabil pe site. Targul va fi deschis intre orele 10-17, iar la targ vor fi prezente companii precum Ernst&Young, Deloitte, PWC, KPMG, Microsoft, IBM Romania, Oracle, Intel, HP, Ericsson, Genpact, Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, British American Tobacco, Philip Morris, Unilever, BRD , BCR, Raiffeisen Bank, Dacia, Rompetrol, Google, Adevarul Holding sau Intact.

Pentru o idee despre salariile din Romania sau daca vreti sa contribuiti si voi cu informatii (chiar si sub un pseudonim) intrati aici.

In plus, daca ai un CV dar nu esti sigur daca e bine facut sau nu, la acest targ vei putea apela la Andreea Voroneanu care te va ajuta cu detalii.

O alta informatie utila pentru tineri este programul ChangeMakers organizat de ASER. In perioada 12-18 aprilie poti participa la singurul proiect de antreprenoriat social realizat de studenti pentru studenti. Participantii vor fi grupati in echipe de maxim 3 persoane si vor invata sa faca un plan de afaceri, sa-si branduiasca afacerea si sa obtina finantare. Proiectul se va desfasura la ASE Bucuresti.

Proiectul va debuta printr-o conferinta pe 12 aprilie si va continua cu Scoala de primavara ChangeMakers in perioada 13-18 aprilie. Ce n-as da sa mai fiu student si sa mai particip la astfel de proiecte?! Cat am fost in facultate nu am lipsit la nimic de acest gen.

Mai multe detalii despre proiect puteti afla aici.

4 comentarii

  1. 07.04.2011 la 22:16

    Razvan, poate scrii si despre programul Leadership Education (http://www.leadershipeducation.ro/leaders-education.html). Anul trecut a fost bestial!

  2. Razvan Pascu
    (author)
    08.04.2011 la 00:47

    @ vertange: Sunt multe lucruri bune in Romania despre care as putea sa scriu. Si voi scrie, in limita timpului. Unul dintre ele se intampla saptamana viitoare http://www.toptalents.ro/

  3. 08.04.2011 la 06:01

    Suna bine si TopTalents! 🙂

  4. 17.08.2011 la 11:34

    Eu am terminat acum o luna juamte facultatea si am avut norocul sa-mi gasesc repede un job. Ce-i drept, am avut si o oarecare experienta, lucrand cu jumatate de norma si in timpul facultatii. Mi se par destul de importante targurile de joburi, te pot ajuta sa-ti gasesti un job potrivit.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]