fbpx
excursii-razvan-pascu

In perioada 12-20 Februarie 2024 voi fi din nou in Dubai. Voi merge si in zona Hartland, la sediul dezvoltatorului imobiliar SOBHA, ca sa filmez stadiul de constructie al proiectelor unde au achizitionat clientii mei, dar si sa ma intalnesc cu chiriasii din apartamentele pe care le-am achizitionat eu in 2021 si care au fost gata cu 9 luni inainte de termen. 

Mi-am rezervat cateva zile si intalnirilor cu cei interesati de proiectele SOBHA si de achizitionarea unui apartament in Dubai. SOBHA este dezvoltatorul imobiliar despre care s-a scris un studiu de caz la universitatea Harvard, despre calitatea constructiilor si dezvoltarea accelerata a companiei. 

In perioada 12-20 Februarie  ma intalnesc la sediul SOBHA Sales Center Dubai cu cei interesati de achizitionarea unui apartament in proiectele SOBHA

Ca atare, daca si voi sunteti interesati sa achizitionati un apartament in proiectele SOBHA Dubai, sa vedeti care este stadiul proiectelor, cum arata la interior un apartament, sa aflati mai multe despre disponibilitati, procesul de achizitie, precum si serviciile post-achizitie pe care eu si partenerii mei vi le putem oferi, voi fi la sediul SOBHA Sales Center din cartierul SOBHA Hartland in perioada 12-20 Februarie.

Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA de 3 ani ma ajuta sa va ofer cele mai bune variante de investitie in Dubai, pentru ca stiu cum merg lucrurile din interior. In plus, am investit proprii bani in proiectele lor, deci si eu ii consider cea mai buna varianta, din postura de antreprenor-investitor. In ultimii  ani am intermediat tranzactii de peste 70 de milioane de euro, ajutandu-i pe romani sa investeasca inteligent in apartamente premium, pozitionate foarte bine in Dubai si cu mare potential de crestere.  

Daca vreti sa ne intalnim, va puteti programa completand acest formular sau trimitand un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 

.

Preturi

In acest moment exista disponibilitati foarte bune pentru apartamente de 2 camere cu preturi incepand de la 365.000 euro in cartierul SOBHA Hartland II – Riverside Crescent din zona Meydan. In zona Dubai Marina un apartament de 2 camere incepe de la 850.000 euro. 

Mai multe detalii despre dezvoltator, dar si despre investitiile imobiliare in Dubai puteti citi si aici sau aici, ori aici.


Programeaza AICI o intalnire cu mine si un reprezentant SOBHA la sediul SOBHA din Dubai.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]