fbpx
excursii-razvan-pascu

In continuarea evenimentului care s-a tinut la Bucuresti in luna ianuarie, datorita feedback-ului bun si interesului investitorilor romani, voi organiza impreuna cu echipa SOBHA din Dubai inca un eveniment de promovare a investitiilor in Dubai. De data aceasta va fi la Cluj, in primul weekend din Martie, mai exact pe 4 si 5 Martie.

Si acesta va fi tot eveniment cu vanzare, deci nu doar informativ. Cine participa la eveniment isi poate rezerva un apartament cu plata a doar 2% avans si primeste si o excursie luxury in Dubai. Preturile la SOBHA incep de la 360.000 euro pentru un apartament de 2 camere, iar plata se face in rate pe 4 ani.

Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA de peste un an ma ajuta sa va ofer cele mai bune variante de investitie in Dubai, pentru ca stiu cum merg lucrurile din interior. In plus, am investit proprii bani in proiectele lor, deci si eu ii consider cea mai buna varianta, din postura de antreprenor-investitor care doreste sa achizitioneze un imobil in Dubai. Doar in ultimele 8 luni, am intermediat tranzactii de peste 40 de milioane de euro, ajutandu-i pe romani sa investeasca inteligent in apartamente premium, pozitionate foarte bine in Dubai si cu mare potential de crestere.  

INSCRIERI AICI
Intrucat locurile sunt limitate, pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular sau sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 
Unde? 

Evenimentul se va organiza la Grand Hotel Italia din Cluj Napoca, accesul fiind permis doar cu rezervare in prealabil.

Cand?
Ne vedem pe 4-5 martie la Cluj-Napoca pentru a discuta despre investiile imobiliare la SOBHA Dubai. Cei care achizitioneaza un apartament la eveniment primesc si o excursie luxury in Dubai, iar avansul pentru rezervare este doar 2% in cadrul evenimentului (se poate achita cu cardul). 
Despre ce este evenimentul?

In cadrul acestor evenimente vor avea loc discutii 1 la 1 cu mine, in calitate de reprezentant SOBHA in Romania si Republica Moldova, precum si cu echipa SOBHA venita din Dubai special pentru aceasta ocazie. 

Veti afla mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, o sa va prezentam disponibilitatile la acel moment, ofertele speciale, noile proiecte lansate, etc., plus va voi oferi detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia din partea mea si a echipei mele: revanzare, inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. 

Totodata, fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle informatii despre proiect, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste, platind un avans (cu cardul) de doar 2% la eveniment. 

Preturi

In acest moment exista disponibilitati pentru apartamente de 2 camere cu preturi incepand de la 360.000 euro in cartierul SOBHA One din zona Meydan, unde am investit si eu. In zona Dubai Marina un apartament de 2 camere incepe de la 860.000 euro. 

Altfel spus, evenimentul va fi nu doar unul informativ, ci si cu vanzare, astfel ca pe langa ofertele speciale si stocul suplimentar de unitati, puteti cumpara pe loc imobilul, achitand doar 2% din valoarea sa, in loc de 10% cat se plateste avans in mod normal. Mai multe detalii despre dezvoltator, dar si despre investitiile imobiliare in Dubai puteti citi si aici sau aici, ori aici.

.

INSCRIERI AICI
Intrucat locurile sunt limitate, pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular sau sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 
DUBAI – recomandat pentru investitii imobiliare de catre specialistii UBS

In raportul ”Buble Risk” pentru piața imobiliară din principalele orașe ale lumii, publicat in luna octombrie 2022 de catre UBS, Dubai figurează cu un index de 0.16, ceea ce indica faptul ca aici preturile la imobiliare sunt inca la un nivel ”corect”. 

Doar alte 3 orase din lume se mai incadreaza inca la categoria ”fair valued”, anume Varșovia (0.15), Sao Paulo (0.20) si Milano (0.34).

INSCRIERI AICI
Intrucat locurile sunt limitate, pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular sau sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]