fbpx
excursii-razvan-pascu


Pentru ca evenimentele pe care le-am facut la inceputul toamnei in Moldova si in decembrie la Bucuresti au fost de succes, iar feedback-ul unul bun, voi organiza impreuna cu echipa SOBHA din Dubai inca un eveniment la Bucuresti, in primul weekend din Februarie, mai exact pe 4 si 5 Februarie. 

Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu SOBHA de peste 1 an ma ajuta sa va ofer cele mai bune variante de investitie in Dubai, pentru ca stiu cum merg lucrurile din interior. In plus, am investit proprii bani in proiectele lor, deci si eu ii consider cea mai buna varianta, din postura de antreprenor-investitor care doreste sa achizitioneze un imobil in Dubai. 

Ne vedem pe 4-5 februarie la Bucuresti pentru a discuta despre investiile imobiliare la SOBHA Dubai. Cei care achizitioneaza un apartament la eveniment primesc si o excursie luxury in Dubai, iar avansul pentru rezervare este doar 2%. 

In cadrul acestor evenimente vor avea loc discutii 1 la 1 cu mine, in calitate de reprezentant SOBHA in Romania si Republica Moldova, dar si ca antreprenor/investitor care la randul lui a investit proprii bani in proiect, precum si cu echipa SOBHA venita din Dubai special pentru aceasta ocazie. 

Veti afla mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, o sa va prezentam disponibilitatile la acel moment, ofertele speciale, noile proiecte lansate, etc., plus va voi oferi detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia din partea mea si a echipei mele: revanzare, inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. 

Totodata, fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle informatii despre proiect, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste, platind un avans (cu cardul) de doar 2% la eveniment. 

Preturi

In acest moment exista disponibilitati pentru apartamente de 2 camere cu preturi incepand de la 380.000 euro in cartierul SOBHA One din zona Meydan, unde am investit si eu. In zona Dubai Marina un apartament de 2 camere incepe de la 860.000 euro. 

.

Altfel spus, evenimentul va fi nu doar unul informativ, ci si cu vanzare, astfel ca pe langa ofertele speciale si stocul suplimentar de unitati (inclusiv pentru apartamentele cu 2 camere, cele mai cautate), puteti cumpara pe loc imobilul, achitand doar 2% din valoarea sa, in loc de 10% cat se plateste avans in mod normal. Totodata, toti cei care achizitioneaza in weekend-ul respectiv vor primi cadou si o excursie luxury in Dubai. 

Mai multe detalii despre dezvoltator, dar si despre investitiile imobiliare in Dubai puteti citi si aici sau aici, ori aici.

INSCRIERI AICI
Intrucat locurile sunt limitate, pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular sau sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 
DUBAI – recomandat pentru investitii imobiliare de catre specialistii UBS

In raportul ”Buble Risk” pentru piața imobiliară din principalele orașe ale lumii, publicat in luna octombrie de catre UBS, Dubai figurează cu un index de 0.16, ceea ce indica faptul ca aici preturile la imobiliare sunt inca la un nivel ”corect”. In acest moment, piata imobiliara din Dubai a revenit la nivelul preturilor din 2019, dar este cu 25% sub varful din 2014, deci are inca mare potential de crestere.

Doar alte 3 orase din lume se mai incadreaza inca la categoria ”fair valued”, anume Varșovia (0.15), Sao Paulo (0.20) si Milano (0.34).

.

Raportul complet îl puteti citi aici: https://www.ubs.com/…/global-real-estate-bubble-index.html

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]