fbpx
excursii-razvan-pascu

Interesul pentru proiectele Premium ale dezvoltatorului imobiliar SOBHA din Dubai este tot mai crescut si doar in Romania in primele luni ale acestui an s-au vandut apartamente Premium la SOBHA de peste 100 de milioane de euro. Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu SOBHA ma ajuta sa va ofer cele mai bune variante de investitie in Dubai, pentru ca stiu cum merg lucrurile din interior. 

Pentru ca evenimentele pe care le-am facut la inceputul toamnei in Moldova au fost de succes, iar feedback-ul unul bun, in decembrie voi organiza impreuna cu echipa SOBHA din Dubai inca un eveniment, de data aceasta in Bucuresti, la Hotel Marmorosch.

.

Ne vedem pe 10-11 decembrie la Bucuresti pentru a discuta despre investiile imobiliare la SOBHA Dubai. Cei care achizitioneaza un apartament la eveniment primesc si o excursie luxury in Dubai. 

In cadrul acestor evenimente vor avea loc discutii 1 la 1 cu mine, in calitate de reprezentant SOBHA in Romania si Republica Moldova, dar si ca antreprenor/investitor care la randul lui a bagat proprii bani in proiect, precum si cu echipa SOBHA venita din Dubai special pentru aceasta ocazie. 

.

Veti afla mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, o sa va prezentam disponibilitatile la acel moment, ofertele speciale, noile proiecte lansate, etc., plus va voi oferi detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia din partea mea si a echipei mele: revanzare, inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. 

Intrucat locurile sunt limitate, pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular sau sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 

Totodata, fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle informatii despre proiect, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste, platind un avans (cu cardul) de doar 2% la eveniment. 

Altfel spus, evenimentul va fi nu doar unul informativ, ci si cu vanzare, astfel ca pe langa ofertele speciale si stocul suplimentar de unitati (inclusiv pentru apartamentele cu 2 camere, cele mai cautate), puteti cumpara pe loc imobilul, achitand doar 2% din valoarea sa, in loc de 10% cat se plateste avans in mod normal. Totodata, toti cei care achizitioneaza in weekend-ul respectiv vor primi cadou si o excursie luxury in Dubai. 

Mai multe detalii despre dezvoltator, dar si despre investitiile imobiliare in Dubai puteti citi si aici sau aici

Intrucat locurile sunt limitate, pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular sau sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]