fbpx
excursii-razvan-pascu

SOBHA Dubai, dezvoltatorul pe care il reprezint in Romania de un an, a lansat ieri ultimul ansamblu din cartierul SOBHA Hartland care va avea acces direct la plaja si lagună/canal.

Preturile sunt in continua crestere si in acest proiect, iar vanzarile sunt intr-un ritm fara precedent. Se intampla lucrul acesta, pentru ca proiectul SOBHA Hartland este unul dintre putinele cartiere din Dubai cu 40% spatiu verde si orientat catre familii si comunitate. A fost proiectat cu scopul de a reprezenta o oaza, cu vedere directa la plaja, apa cristalina a canalului si lagunei, tocmai pentru a crea o atmosfera completa de relaxare pentru cei care vor alege sa locuiasca aici. Practic, cei care cumpara apartamente aici nu targeteaza doar turisti care sa le inchirieze, ci si familii care deja locuiesc si lucreaza in Dubai (multora le plateste firma toate cheltuielile). 

In ultimele 8 luni am intermediat vanzari de peste 25 de milioane de euro in Romania, stiu cum merg lucrurile din interior, chiar si eu am investit pana acum in 3 apartamente, deci sunteti pe maini bune daca va ganditi serios sa faceti la randul vostru o astfel de investitie.

Mai multe despre cartierul SOBHA Hartland, dar si despre dezvoltatorul SOBHA si despre investitiile imobiliare in Dubai am scris aici si aici

Preturi incepand de la 410.000 euro la SOBHA Waves Opulence

Apartamentele din noul complex Hartland Waves Opulance vor fi situate chiar la canalul cu apa cristalina din cartier si vor avea vedere fie spre acesta, fie spre Downtown, fie spre Rezervatia din apropiere si facilitatile resortului, ori laguna. 

Preturile pentru un apartament cu 2 camere incep de la aproximativ 410.000 euro, iar ca suprafata acestea vor avea minim 74 mp. 

Pentru un apartament de 2,5 camere (exista inca o camera mai micuta, unde se poate amenaja un birou, ori o camera pentru bona/menajera, ori spatii de depozitare) preturile incep de la 450.000 euro pentru 83 mp. Pentru 3 camere preturile incep de la 590.000 euro pentru 110 mp. Exista si apartamente mai mari, de 4 camere. 

.

Plata in rate, fara dobanda, direct la dezvoltator – 10% avans pentru rezervare

Contravaloarea apartamentelor poate fi achitata in rate fara dobanda, 60% in timpul ridicarii proiectului timp de 4 ani si restul de 40% la predarea imobilului, in Septembrie 2025. Pentru aceasta diferenta de 40% se poate lua si credit pe 20 de ani de la orice banca locala din Dubai, fara garantii suplimentare in afara de apartament.. 

Toate apartamentele vin cu loc de parcare subteran (1 loc de parcare daca achizitionati apartamente cu 2 camere si 2 locuri de parcare pentru apartamentele mai mari), sistem smart-home, spatii de depozitare si bucatarii complet mobilate si utilate, dezvoltatorul SOBHA Dubai avand fiind dat ca model inclusiv intr-un studiu de caz la Universitatea Harvard. 

Rezervarea se face cu doar 2% avans. Plata se face prin card sau transfer bancar. 

Detalii despre cartier si dezvoltator gasiti si aici.

Va oferim servicii complete: revanzare la finalizare, obtinere rezidenta in Dubai, inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, firma de property management, broker de credite bancare, etc. 
Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro, pe pagina de Facebook, pe profilul personal de Facebook sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp la nr de telefon +407333DUBAI (+40733338244). Vanzarile la acest ansamblu deja au inceput si merg intr-un ritm accelerat.

Pe scurt despre dezvoltator – De ce sa alegi SOBHA dintre toti dezvoltatorii din Dubai?

Fondata in 1976 de catre miliardarul de origine indiana P.N.C. Menon, compania SOBHA Group a finalizat de-a lungul timpului peste 170 de proiecte de anvergura, in tari din mai multe colturi ale lumii. Fondatorul companiei a lucrat ani la randul pentru familiile regale din Oman, Brunei, Bahrain sau Qatar, precum si pentru familia prezidentiala din Tadjikistan, unul dintre proiectele la care a luat parte fiind chiar Marea Moschee din Muscat.

In prezent, SOBHA nu este doar cel mai apreciat dezvoltator din India, ci si in topul preferintelor clientilor din Emirate, cu precadere din Dubai, unde au construit deja multe cladiri de locuinte si cartiere de vile si au o reputatie intacta, seriozitatea fiind unul dintre punctele lor forte.

Detalii despre cartier si dezvoltator gasiti si aici.

Ceea ce diferentiaza SOBHA de alti dezvoltatori din Dubai este in primul rand calitatea constructiilor pe care le dezvolta, raportul calitate-pret fiind peste medie. Exista chiar si un studiu de caz la Universitatea Harvard despre calitatea SOBHA si expansiunea rapida a companiei, precum si un muzeu al calitatii SOBHA in cadrul showroom-ului din Dubai. 

Conceptul SOBHA Hartland este de a crea practic un oras in oras, nu doar un alt complex imobiliar. Circa 40% din suprafata va fi acoperita de spatii verzi, exista deja si 2 scoli internationale functionale, se va construi plaja privata pe 1,8 km langa canal, precum si zona de promenada, canal cu apa cristalina pe care vor circula barcute spre Downtown, piste de biciclete, piscine si terenuri de sport, restaurante si magazine, statie proprie de metrou etc. De asemenea, asa cum mentionam si la inceputul articolului, in 2024 se va deschide in apropiere cel mai mare mall din lume, Meydan Mall.

Altfel spus, se va crea aici o intreaga comunitate, si nu doar un bloc cu piscina si cateva facilitati, ansamblul fiind, astfel, foarte potrivit pentru familiile cu copii care aleg sa se mute in Dubai sau care traiesc in Dubai si care isi doresc sa se mute intr-o zona cu mai multa verdeata si mai multe facilitati, deci practic foarte usor de inchiriat de catre investitori. Asta este si printre principalele explicatii pentru care SOBHA a ales sa nu construiasca studio-uri si mici garsoniere, ci apartamente cu minim 2 camere (1 bedroom, cum le numesc ei). 

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro, pe pagina de Facebook, pe profilul personal de Facebook sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp la nr de telefon +407333DUBAI (+40733338244). 

Mai multe despre complex si proiectele deja lansate puteti vedea si in acest video filmat de mine in locatie in luna iunie a acestui an, cand am mers din nou in showroom-ul SOBHA din Dubai. Detalii despre cartier si dezvoltator gasiti si aici.

.

Daca sunteti hotarati sa faceti acest pas, o investitie imobiliara in Dubai, nu mai amanati. Preturile continua sa creasca in Dubai (+7% doar in ultimele 5 luni). Iar daca vreti sa aflati printre primii detalii despre SOBHA Waves Opulence, despre disponibilitatile din acest nou complex, precum si despre ofertele de lansare, va puteti abona completand formularul de mai jos.

Daca esti interesat(a) sa primesti oferte si informatii despre investitiile in Dubai, lasa-ti numarul de telefon si adresa de email mai jos.

* indicates required

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]