fbpx
excursii-razvan-pascu

Interesul pentru proiectele Premium ale dezvoltatorului imobiliar SOBHA este tot mai crescut si doar in primele 7 luni ale acestui an s-au vandut apartamente Premium la SOBHA de 75 de milioane de euro in Romania. 

Ca atare, mi-am propus ca in toamna aceasta sa organizez si evenimente fata-in-fata prin tara, sa ne intalnim, sa discutam mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, sa va prezint diverse oferte speciale, disponibilitatile la acel moment, plus sa va ofer detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia: mobilare, revanzare, inchiriere, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. 

Mai multe detalii despre dezvoltator, dar si despre investitiile imobiliare in Dubai puteti citi si aici sau aici

Eveniment despre investitiile Imobiliare in Dubai la Chisinau pe 8 si 9 octombrie. Cei care achizitioneaza un apartament la eveniment primesc si o excursie luxury in Dubai. 

In al doilea weekend din luna octombrie, mai concret pe 8 si 9 octombrie vin la Chisinau impreuna cu alti reprezentanti ai dezvoltatorului imobiliar SOBHA din Dubai pentru a va prezenta aceasta oportunitate de investitie in cartierul SOBHA Hartland. 

In cadrul acestui eveniment va vom oferi consultanta 1 la 1, iar fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle tot ce il intereseaza, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste. 

Altfel spus, evenimentul va fi nu doar unul informativ, ci si cu vanzare, astfel ca pe langa ofertele speciale, reducerile de preturi si stocul suplimentar de unitati (inclusiv pentru apartamentele cu 2 camere, cele mai cautate), puteti cumpara pe loc imobilul, achitand doar 2% din valoarea sa, in loc de 10% cat se plateste avans in mod normal. Totodata, toti cei care achizitioneaza in weekend-ul respectiv vor primi cadou si o excursie luxury in Dubai. 

In ce alte locuri mai organizam evenimente despre Imobiliare in Dubai?

Pe langa intalnirea de la Chisinau, seria de evenimente de toamna aceasta este concentrata in zona de est a Romaniei, astfel: 

– 28 Septembrie – IASI

– 29 Septembrie – SUCEAVA

– 30 Septembrie – BACAU

– 1 Octombrie – BRAILA

– 2 Octombrie – GALATI

Pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular sau sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+407.333.DUBAI). 

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]