excursii-razvan-pascu

Vanzarile de apartamente in Dubai se misca intr-un ritm pe care nu l-am mai intalnit in alte domenii. Totul este foarte dinamic, se schimba de la o ora la alta, apartamentele la care te-ai hotarat pot fi stoc epuizat cat te-ai decis la ce etaj le vrei. 

Un lucru e cert, insa. Interesul pe proiectele Premium ale dezvoltatorului SOBHA este tot mai crescut si doar in primele 7 luni ale acestui an s-au vandut apartamente Premium la SOBHA (dezvoltatorul imobiliar cu care eu colaborez) de 75 de milioane de euro in Romania. 

Ca atare, mi-am propus ca in toamna aceasta sa organizez si evenimente fata-in-fata prin tara, sa ne intalnim, sa discutam mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, sa va prezint diverse oferte speciale, disponibilitatile la acel moment, plus sa va oferim detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia: mobilare, revanzare, inchiriere, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. Mai multe detalii despre dezvoltator, dar si despre investitiile imobiliare in Dubai puteti citi si aici sau aici

Evenimente despre Imobiliare in Dubai – haideti si voi! Venim la Iasi, Suceava, Bacau, Braila, Galati si Chisinau.

Vom incepe cu estul tarii si Chisinau, urmand ca ulterior sa organizam evenimente similare si in restul tarii, plus in alte locuri din strainatate, atunci cand timpul mi-o va permite. Vor fi evenimente cu vanzare – altfel spus, veti putea si cumpara pe loc, ca sa beneficiati de oferte speciale si o excursie in Dubai cadou. 

Unde organizam aceste evenimente?

– 28 Septembrie – IASI

– 29 Septembrie – SUCEAVA

– 30 Septembrie – BACAU

– 1 Octombrie – BRAILA

– 2 Octombrie – GALATI

– 8-9 Octombrie – CHISINAU

Daca sunteti din zona si o astfel de investitie prezinta interes pentru voi, haideti sa discutam mai multe detalii! Vor avea loc discutii 1 la 1, iar fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle tot ce il intereseaza, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste. 

Pentru a va inscrie la eveniment trebuie doar sa completati acest formular

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]