fbpx
excursii-razvan-pascu

De aproape 1 an reprezint in Romania dezvoltatorul imobiliar SOBHA, un dezvoltator premium din Dubai, care construieste un nou cartier in zona Meydan, la 5 minute de viitorul cel mai mare mall din lume, Meydan Mall si la doar 7 minute cu masina de Downtown, dat fiind ca aici se construiesc si poduri pentru a lega cartierul de autostrada ce duce catre Burj Khalifa, plus statie de metrou. 

Preturile sunt in continua crestere in acest proiect, iar vanzarile sunt intr-un ritm fara precedent, pentru ca proiectul este unul dintre putinele din Dubai cu 40% spatiu verde si orientat catre familii si comunitate. Tot ce a fost la vanzare s-a vandut deja, iar la fiecare dintre proiectele lansate s-au vandut primele apartamentele de 2 camere cu preturi de la 300.000 pana la 480.000, in functie de pozitionare si dimensiune. 

Mai multe despre acest proiect, dar si despre dezvoltatorul SOBHA si despre investitiile imobiliare in Dubai am scris aici si aici

Si pentru ca ansamblurile de blocuri lansate pana acum s-au vandut aproape integral si in ritm accelerat (mai sunt disponibile doar apartamente de dimensiuni mari sau vile), SOBHA a demarat deja de ceva vreme planurile pentru ridicarea unui ultim proiect in cartier, SOBHA Heights, cu apartamente de 2-5 camere, la preturi incepand de la 325.000 euro. 

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro, pe pagina de Facebook, pe profilul personal de Facebook sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp la nr de telefon +407333DUBAI (+40733338244). 

S-a dat startul vanzarilor la cel mai nou complex din SOBHA Hartland – preturi incepand de la 325.000 euro

Astazi s-au deschis oficial vanzarile pentru proiectul SOBHA Heights, cel mai nou ansamblu din cartierul SOBHA Hartland si, de altfel, si ultimul. 

Pe scurt despre SOBHA Heights

SOBHA Heights va fi format din doua blocuri turn, unul de 65 de etaje, iar altul de 55 de etaje, plus parter. Toate apartamentele vor avea vedere fie spre Dubai Canal + Downtown, fie spre rezervatia Ras Al Khor + comunitatea Hartland. Ca si pozitie in cadrul complexului SOBHA Hartland, noul ansamblu SOBHA Heights va fi langa cele 2 scoli din cartier, Colegiul North London si Scoala Internationala Hartland, ambele activand de mai bine de 4 ani.

Turnul A, de 55 de etaje, va avea cate 13 apartamente per etaj, iar turnul B cate 12 apartamente per etaj. Preturile pentru un apartament de 2 camere in Turnul A incep de la 325.000 euro. In turnul B, apartamentele au dimensiuni ceva mai mari. Astfel, un apartament de 2 camere incepe de la 382.000 euro. 

.

Pentru un apartament de 2,5 camere (exista inca o camera mai micuta, unde se poate amenaja un birou, ori o camera pentru bona/menajera, ori spatii de depozitare) preturile incep de la 380.000 euro. Pentru 3 camere preturile incep de la 526.000 euro, iar pentru 4 camere de la 640.000. Contravaloarea apartamentelor poate fi achitata in rate astfel:

– 10% la rezervarea apartamentului

– 10% dupa 3 luni

– 10% dupa 12 luni de la rezervarea apartamentului

– 10% dupa 15 luni de la rezervarea apartamentului

– 10% dupa 24 de luni de la rezervarea apartamentului

– 10% dupa 30 de luni de la rezervarea apartamentului

– 40% la predarea apartamentului. 

Pe scurt, 60% in timpul ridicarii proiectului si restul de 40% la predarea imobilului, in iunie 2026. Termenul de finalizare este 30 iunie 2026.  

Toate apartamentele vin cu loc de parcare subteran (1 loc de parcare daca achizitionati apartamente cu 2 camere si 2 locuri de parcare pentru apartamentele mai mari), sistem smart-home, spatii de depozitare si bucatarii complet mobilate si utilate. 

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro, pe pagina de Facebook, pe profilul personal de Facebook sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp la nr de telefon +407333DUBAI (+40733338244). Vanzarile deja au inceput si merg intr-un ritm accelerat.

Pe scurt despre dezvoltator – De ce sa alegi SOBHA dintre toti dezvoltatorii din Dubai?

Fondata in 1976 de catre miliardarul de origine indiana P.N.C. Menon, compania SOBHA Group a finalizat de-a lungul timpului peste 170 de proiecte de anvergura, in tari din mai multe colturi ale lumii. Fondatorul companiei a lucrat ani la randul pentru familiile regale din Oman, Brunei, Bahrain sau Qatar, precum si pentru familia prezidentiala din Tadjikistan, unul dintre proiectele la care a luat parte fiind chiar Marea Moschee din Muscat.

In prezent, SOBHA nu este doar cel mai apreciat dezvoltator din India, ci si in topul preferintelor clientilor din Emirate, cu precadere din Dubai, unde au construit deja multe cladiri de locuinte si cartiere de vile si au o reputatie intacta, seriozitatea fiind unul dintre punctele lor forte.

Ceea ce diferentiaza SOBHA de alti dezvoltatori din Dubai este in primul rand calitatea constructiilor pe care le dezvolta, raportul calitate-pret fiind peste medie. Exista chiar si un studiu de caz la Universitatea Harvard despre calitatea SOBHA si expansiunea rapida a companiei, precum si un muzeu al calitatii SOBHA in cadrul showroom-ului din Dubai. 

Conceptul SOBHA Hartland este de a crea practic un oras in oras, nu doar un alt complex imobiliar. Circa 40% din suprafata va fi acoperita de spatii verzi, exista deja si 2 scoli internationale functionale, se va construi plaja privata pe 1,8 km langa canal, precum si zona de promenada, canal cu apa cristalina pe care vor circula barcute spre Downtown, piste de biciclete, piscine si terenuri de sport, restaurante si magazine, statie proprie de metrou etc. De asemenea, asa cum mentionam si la inceputul articolului, in 2024 se va deschide in apropiere cel mai mare mall din lume, Meydan Mall.

Altfel spus, se va crea aici o intreaga comunitate, si nu doar un bloc cu piscina si cateva facilitati, ansamblul fiind, astfel, foarte potrivit pentru familiile cu copii care aleg sa se mute in Dubai sau care traiesc in Dubai si care isi doresc sa se mute intr-o zona cu mai multa verdeata si mai multe facilitati, deci practic foarte usor de inchiriat de catre investitori. Asta este si printre principalele explicatii pentru care SOBHA a ales sa nu construiasca studio-uri si mici garsoniere, ci apartamente cu minim 2 camere (1 bedroom, cum le numesc ei). 

.

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro, pe pagina de Facebook, pe profilul personal de Facebook sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp la nr de telefon +407333DUBAI (+40733338244). 

Mai multe despre complex si proiectele deja lansate puteti vedea si in acest video filmat de mine in locatie in luna iunie a acestui an, cand am mers din nou in showroom-ul SOBHA din Dubai. 

Daca sunteti hotarati sa faceti acest pas, o investitie imobiliara in Dubai, nu mai amanati. Preturile continua sa creasca in Dubai (+7% doar in ultimele 5 luni). Iar daca vreti sa aflati printre primii detalii despre SOBHA Heights, despre disponibilitatile din acest nou complex, precum si despre ofertele de lansare, va puteti abona completand formularul de mai jos.

Daca esti interesat(a) sa primesti oferte si informatii despre investitiile in Dubai, lasa-ti numarul de telefon si adresa de email mai jos.

* indicates required

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]