excursii-razvan-pascu

De aproape 9 luni reprezint in Romania dezvoltatorul imobiliar SOBHA, un dezvoltator premium din Dubai, care construieste un nou cartier la 5 minute de viitorul cel mai mare mall din lume, Meydan Mall.  

Guvernul Dubaiului sprijina dezvoltarea zonei si tot acolo se construieste statie de metrou, canal cu apa cristalina, dar si poduri pentru a lega cartierul SOBHA Hartland de autostrada ce duce catre Burj Khalifa (practic, zona va fi la 7 minute distanta cu masina de Downtown). Preturile sunt in continua crestere in acest proiect, iar vanzarile sunt intr-un ritm fara precedent, pentru ca proiectul este unul dintre putinele din Dubai cu 40% spatiu verde si dedicat in intregime familiilor. Tot ce a fost la vanzare s-a vandut deja, iar la fiecare dintre proiectele lansate s-au vandut primele apartamentele de 2 camere cu preturi de la 300.000 pana la 480.000, in functie de pozitionare si dimensiune. 

Mai multe despre acest proiect, dar si despre dezvoltatorul SOBHA si despre investitiile imobiliare in Dubai am scris aici si aici

Si pentru ca ansamblurile de blocuri lansate pana acum s-au vandut aproape integral si in ritm accelerat (mai sunt disponibile doar apartamente de dimensiuni mari sau vile), SOBHA pregateste lansarea unui nou ansamblu de apartamente zilele acestea.

Se lanseaza un nou ansamblu de apartamente in cadrul complexului SOBHA HARTLAND

In urmatoarele zile, se va da startul la vanzari de apartamente din noul ansamblu care se va numi Heights, acesta fiind format din doua blocuri turn, unul de 65 de etaje, iar altul de 55 de etaje. Toate apartamentele vor avea vedere fie spre canal, fie spre Downtown, implicit Burj Khalifa. Ca si pozitie in cadrul complexului SOBHA Hartland, noul ansamblu SOBHA Heights va fi langa cele 2 scoli deja functionale din cartier. 

Conform informatiilor primite pana acum, preturile vor incepe de la aproximativ 1.1-1.2 milioane AED, echivalentul a circa 300.000-320.000 euro. 

Contravaloarea apartamentului se poate achita si in rate, SOBHA venind cu cel mai bun plan de plata esalonata (in rate) din Dubai: cate 10% la fiecare 6 luni, timp de 5 ani (inclusiv 2 ani dupa ce apartamentul este deja livrat). Prima plata pentru rezervare este de doar 10%, deci incepand de la circa 30.000 euro. 

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, completati acest formular si va voi contacta.

Pe scurt despre dezvoltator – De ce sa alegi SOBHA dintre toti dezvoltatorii din Dubai?

Sobha Group a fost fondat in 1976 de catre miliardarul de origine indiana P.N.C. Menon, compania sa finalizand de-a lungul timpului mai multe proiecte de anvergura (peste 170) nu doar in Emirate, ci si in alte tari precum Oman, Qatar, Bahrain, Brunei si India (ex. Al Fattan Crystal Towers Dubai, Infosys Multiplex Mysore, Qasr-Al Sarab Desert Resort by Anantara Abu Dhabi). De altfel, Sobha este cel mai apreciat dezvoltator din India. Fondatorul, P.N.C. Menon a lucrat ani la randul pentru familiile regale din Oman, Brunei, Bahrain sau Qatar, precum si pentru familia prezidentiala din Tadjikistan, unul dintre proiectele la care a luat parte fiind chiar Marea Moschee din Muscat. 

In Dubai a construit deja multe cladiri de locuinte si cartiere de vile si este unul dintre putinii dezvoltatori care nu au fost niciodata implicati in scandaluri, care nu au avut niciodata discutii in spatiul public despre nerespectarea calitatii constructiei sau a termenelor de constructie. Totodata, este singurul dezvoltator din Dubai care are un studiu de caz pe calitatea constructiilor si dezvoltarea companiei, prezentat la Universitatea Harvard. 

.

In plus, pe langa sistemul de plata in rate pe 5 ani, pe clientii mei i-a atras si intregul concept ce sta la baza proiectului si calitatea constructiilor SOBHA. Conceptul SOBHA Hartland este de a crea practic un oras in oras, nu doar un alt complex imobiliar. Circa 40% din suprafata va fi acoperita de spatii verzi, exista deja si 2 scoli internationale functionale, se va construi plaja privata pe 1,8 km langa canal, precum si zona de promenada, canal cu apa cristalina pe care vor circula barcute spre Downtown, piste de biciclete, piscine si terenuri de sport, restaurante si magazine, statie proprie de metrou etc. De asemenea, asa cum mentionam si la inceputul articolului, in 2024 se va deschide in apropiere cel mai mare mall din lume, Meydan Mall. Altfel spus, se va crea aici o intreaga comunitate, si nu doar un bloc cu piscina si cateva facilitati, ansamblul fiind, astfel, foarte potrivit pentru familiile cu copii care aleg sa se mute in Dubai sau care traiesc in Dubai si care isi doresc sa se mute intr-o zona cu mai multa verdeata si mai multe facilitati, deci practic foarte usor de inchiriat de catre investitori. Asta este si printre principalele explicatii pentru care SOBHA a ales sa nu construiasca studio-uri si mici garsoniere, ci apartamente cu minim 2 camere (1 bedroom, cum le numesc ei). 

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, completati acest formular si va voi contacta cand se lanseaza, zilele urmatoare.

Mai multe despre complex si proiectele deja lansate puteti vedea si in acest video filmat de mine in locatie in luna iunie a acestui an, cand am mers din nou in showroom-ul SOBHA din Dubai. 

Daca sunteti hotarati sa faceti acest pas, o investitie imobiliara in Dubai, nu mai amanati. Preturile continua sa creasca in Dubai (+7% doar in ultimele 5 luni). Iar daca vreti sa aflati printre primii detalii despre SOBHA Heights, despre disponibilitatile din acest nou complex, precum si despre ofertele de lansare, completati acest formular cu datele voastre de contact, iar eu voi reveni de indata ce am informatii suplimentare. 

Iata cum arata un apartament la SOBHA Hartland – video-ul este filmat de mine intr-un apartament demo, in luna iunie 2022.

.

Iar stadiul constructiei proiectului in iunie 2022 era acesta din video-ul de mai jos.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]