excursii-razvan-pascu

Joi seara am plecat din nou la safari in Tanzania, iar escala am avut-o, ca de obicei, la Doha. M-am bucurat nespus sa vad aeroportul din Doha din nou animat, cu destul de multi oameni, aproape ca inainte de martie 2020. Semn ca turistii din toata lumea isi reiau calatoriile in ritmul obisnuit, nefiind descurajati de “bariere” precum testarile PCR cerute de catre unele tari. Treptat se va aplica oricum conditia prezentarii certificatului verde, mai ales spre tari din Europa, astfel ca va fi suficient sa fim vaccinati anti-Covid pentru a putea calatori spre unele dintre cele mai frumoase destinatii. 

Si pentru ca vaccinarea si calatoriile par a merge mana in mana in ultima perioada (cel putin pentru a ne scapa de carantina/izolare la intoarcerea in tara dintr-o tara de pe lista galbena sau rosie), am sa va impartasesc o veste pe care am aflat-o saptamana aceasta. 

Groupama Asigurari doreste sa rasplateasca simtul civic si ofera 10% discount la incheierea unei asigurari de calatorie tuturor persoanelor vaccinate si inclusiv copiilor lor, daca sunt cuprinsi pe aceeasi polita. Polita se poate incheia atat in sediile Groupama si la brokeri sau online.

Anul trecut in martie va anuntam ca Groupama Asigurari a fost prima companie care a decis sa acopere si riscurile asociate COVID, apoi au lansat o asigurare pentru calatoriile in Romania, iar acum ii sustin cu acest discount pe cei care s-au vaccinat. 

Felicitari, Groupama! 

1 comentariu

  1. Jenica Bulafca
    05.07.2021 la 04:34

    Interesant. Respect. Succes în toate !

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!