fbpx
excursii-razvan-pascu

Dupa cum am mentionat de multe ori in presa, una dintre “partile bune” ale pandemiei este cresterea dorintei de a calatori in Romania si schimbarile aduse atat in comportamentul clientilor, cat si al jucatorilor din turism. Suntem cu totii mult mai atenti si mai selectivi in ceea ce priveste serviciile de turism pe care le oferim sau le primim si punem sanatatea, siguranta si spatiul personal printre prioritati.

Iar daca de hoteluri, restaurante sau companii aeriene care respecta (sau nu) noile reguli – de bun simt, de altfel – aparute in acest context am mai tot vorbit, in acest articol vreau sa va spun despre un nou produs de asigurare lansat de Groupama.

Pe langa faptul ca Groupama Asigurări a fost prima companie din industrie din Romania care a decis sa acopere, in mod exceptional, riscurile asociate virusului COVID-19,  recent au lansat o polita de calatorie si pentru vacantele pe teritoriul Romaniei. 

Ce inseamna asigurare pentru calatorii in Romania si asigurare storno pentru vacante interne

Noile pachete de asigurari de la Groupama Asigurari se adreseaza atat clientilor romani, cat si straini, care achizitioneaza vacante in Romania prin agentii de turism sau direct prin rezervari individuale de pe site-uri de profil sau direct de la furnizori (hoteluri, pensiuni, companii aeriene, etc).

Produsul de baza include asigurarea pentru urgente medicale (suma asigurata pana la 10.000 euro) si accidente (in cuantum de pana la 1.000 euro), oferind clientilor acces 24/7 la organizarea si decontarea directa a serviciilor de asistenta.

Asigurare de vacanta in Romania pentru iubitorii sporturilor de iarna

Aditional pachetului initial, puteti alege si servicii suplimentare care sa se potriveasca nevoilor voastre, cum ar fi acoperirile pentru sporturi de sezon sau interuperi sau extinderi ale calatoriei.  Eu recomand cu tarie asigurarile care includ si clauza Storno, cu ajutorul carora, in cazul unui eveniment neprevazut care nu te mai lasa sa pleci in calatorie ti se ramburseaza cheltuielile efectuate pentru serviciile de calatorie achizitonate in avans.

De exemplu, in cazul imbolnavirii cu noul Coronavirus, inainte de a pleca in calatorie, daca ai clauza Storno in pachetul de asigurare, iti primesti banii inapoi, rambursandu-se chiar si cheltuielile de genul biletelor la evenimente, bilete de acces la muzee, concerte, experiente spa, zboruri de agrement etc, pe langa cele “obisnuite”, cu transportul si cazarea.

Cat costa o asigurare de calatorie pentru vacantele in Romania de la Groupama Asigurari?

Pentru o calatorie de minim 4 zile prin Romania, pretul unei asigurari care include atat pachetul de baza, cat si asigurari suplimentare – asigurarea de protectie privind anularea calatoriei (storno), asigurarea pentru calatoriile cu avionul, asigurarea pentru intreruperea/extinderea calatoriei porneste de la 34 lei pentru persoanele de pana in 60 de ani, iar daca sunteti interesati si de optionalul privind sporturile de sezon, pretul incepe de la 48 lei.

In cazul in care optati pentru o vacanta de 7 zile pe plaiurile mioritice, asigurarea de calatorie cu toate optionalele de mai sus incluse (in afara de sporturi de sezon) costa 40 lei pentru persoane de pana in 60 de ani, iar daca sunteti interesati sa adaugati si asigurarea suplimentara pentru sporturi de sezon, pretul ajunge la 62 lei si aveti acoperire pentru schi, snowboard, kite surfing, stand up paddling, rafting, caiac, navigatie, iahting, carting, ascensiuni montane pana la 2.000 m, ciclism sau vanatoare.

Mai multe informatii cu privire la toate optiunile de asigurare Groupama, gasiti pe site-ul Groupama Asigurari.

Tot aici va puteti face calculele pentru cat va costa asigurarea de calatorie si puteti sa o emiteti tot online, primind polita de asigurare pe email. Asigurarea se poate face nu doar pe site, ci si la orice sediu Groupama Asigurari din tara sau la orice broker de asigurari, online sau offline, care lucreaza cu Groupama.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]