fbpx
excursii-razvan-pascu

Pentru ca am fost intrebat in nenumarate randuri despre experienta mea ca student in cadrul programului Executive MBA oferit de WU Executive Academy si ce beneficii aduce acest program, astazi vreau sa impartasesc cu voi mai multe detalii, dar si bucuria de a va anunta ca au inceput inscrierile pentru burse de pana la 35% (adica de pana la 12.000 de euro) la acest program.

Trebuie sa incep prin a va spune ca WU Executive Academy este cea mai mare universitate de business din Europa, acreditata de catre trei dintre cele mai importante institutii de profil la nivel mondial: EQUIS, AMBA si AACSV. De asemenea, programul EMBA a fost recunoscut de patru ori ca fiind cel mai bun program de EMBA din Romania de Ziarul Financiar si este inclus in top 50 de programe EMBA la nivel mondial (Conform Top EMBA 2015 realizat de Financial Times – cel mai important top MBA la nivel mondial).

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este prezent pe piata romaneasca din 2006 si se adreseaza in special managerilor si antreprenorilor care au acumulat o experienta in management de minim 5 ani si care au inregistrat un proces solid in cariera. Anul acesta cursurile vor incepe in luna noiembrie si se vor desfasura pe parcursul a 14 luni consecutive, in regim part-time, studentii avand astfel posibilitatea de a-si continua activitatea profesionala.

De asemenea, WU Executive MBA este printre putinele programe unde structura cursurilor este axata in proportie de peste 80% pe studiile de caz internationale exclusive, iar tehnica de curs permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre acestia si alumni, prin organizarea de guest lectures.

Ceea ce il diferentiaza, printre altele, de alte programe de Executive MBA este faptul ca ofera doua rezidentiate in Austria si SUA, ce ofera studentilor ocazia de a interactiona cu managerii din diverse companii aflate in tranzitie sau intr-o faza de globalizare a business-ului si de a-si extinde reteaua de contacte profesionale.

Desi nu este cel mai ieftin EMBA din Romania, asa cum va spuneam la inceput, va aduc o veste buna: managerii romani care se vor inscrie incepand cu luna aceasta la concursul de burse vor putea beneficia de o reducere de pana la 12.000 de euro din valoarea totala a scolarizarii.

Bursele se vor acorda in ordinea aplicatiilor si pe baza dosarului de inscriere in program, care trebuie sa contina un set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului). Dosarul se trimite la adresa de email: [email protected]

Intreaga experienta a acestui program aduce un plus in viata profesionala, dar si personala. Pe langa faptul ca este o modalitate foarte buna de networking si de legat prietenii si business-uri de lunga durata, ai si ocazia de a invata business de la profesori renumiti de la universitati din strainatate (ex: Esade Business School – Spain, Georgia Institute of Technology – USA, Frankfurt School of Finance &Management – Germany, Aston Business School – UK, Carlson School of Management – USA, University of South Carolina – USA, WU Vienna – Austria).

1 comentariu

  1. 29.06.2017 la 10:32

    Mi se pare o idee buna pentru oamenii care isi doresc mai mult de la cariera lor, programele MBA chiar sunt benefice, am participat la multe dintre evenimentele organizate de ei.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]