fbpx
excursii-razvan-pascu

In primii doi ani de facultate am avut si cate 3 job-uri in paralel. Tot felul de chestii micute cu care imi finantam calatoriile „studentesti” si care ma ajutau sa imi platesc costurile cu scoala si viata in Bucuresti. Job-uri care ma consumau maxim, ma alergau si ma oboseau, dar eram fericit ca reuseam sa ma descurc singur si, sincer sa fiu, nu prea stiam alte alternative. Ma gandeam acum ceva timp daca i-as incuraja si pe copiii mei sa faca acelasi gen de munca, daca i-as lasa sa accepte job-uri doar pentru ca i-ar ajuta sa isi plateasca cheltuielile zilnice, sau daca i-as incuraja sa gaseasca mai degraba ceva care le place. Eu simt ca am invatat foarte mult din asta si a fost o experienta grea, dar utila.  

Un tip de „job” despre care v-am povestit si in anii anteriori, este un internship platit in cadrul Philip Morris Romania, construit sub umbrela InKompass. Se adreseaza exclusiv studentilor in ani terminali sau masteranzi (care sa termine studiile in 2020), vorbitori de limba engleza.

Este un internship in cadrul caruia veti trece prin mai multe departamente si care are cateva principii extrem de sanatoase la baza.

Primul si cel mai important este ca nu veti muta dosare de pe un birou pe altul, ci ca veti avea ocazia sa invatati cum functioneaza una dintre cele mai importante industrii din Romania, FMCG.

Al doilea este ca veti avea ocazia sa lucrati cot la cot cu profesionisti, cu oameni care lucreaza de ani de zile in acest domeniu si de la care va incurajez sa invatati cat mai mult, nu neaparat teoria din spatele business-ului, ci lucrurile basic, de zi cu zi.

Al treilea element care o sa va determine sa faceti un salt de urias inainte fata de colegii vostri din facultate este ca veti lucra cu oameni din toata lumea.

Asadar, Philip Morris Romania va asteapta in cea mai cool gasca de interni, unde o sa aveti parte de o super experienta. Pana pe 10 mai 2019 puteti aplica la internship-ul InKompass.

Cum puteti aplica?

Completati aplicatia online pe https://www.inkompass.global/ (click pe butonul Apply Now) pana pe 10 mai 2019, si daca va potriviti profilului, veti trece in etapa urmatoare.

Succes si sa imi scrieti daca reusiti!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]